Op pad naar je schat

37 dagen met superpraktische opdrachten

37 dagen creativiteit, durf- en uitvoeringskracht via e-mail

Laat je zelfbedachte wetten en tobberige bezwaren niet in de weg staan als je van een droom een daad wil maken!

 • Wil jij aan de slag om je idee uit te voeren en te doen waar je al lang van droomt: een loopbaanswitch, een boek schrijven, geld verdienen met wat je het liefste doet?

 • Zie jij in de verte al de contouren van je plan, maar snak je naar hulp om je idee concreter te maken en meer overzicht te krijgen?
 • Heb je een dagelijkse concrete opdracht nodig om daadwerkelijk iets te doen, zodat je niet langer voortmoddert en weinig uit je handen krijgt?

Meld je aan voor dit nieuwe superpraktische programma Op pad naar je Schat. Daarbij ontvang je 37 dagen lang prikkelende opdrachten en feel-good-tips in je mailbox om je idee te vormen en je durfspieren op te rekken.

Je gaat op een speelse en gemakkelijke manier aan de slag om je ideeën uit te voeren en je doelen te bereiken. Ze bieden houvast, geven bemoediging of zetten je op een nieuw gedachtespoor.

 

Zo werkt het:

 • Direct na aanmelding ontvang je de informatie die je nodig hebt om te starten. Vervolgens ontvang je 37 dagen lang (ongeveer rondom het moment van aanmelding) een e-mail met de dagelijkse opdracht.
 • Je kunt op ieder zelfgewenst moment van start gaan en je voert de opdracht uit op het tijdstip en de plek die jij prettig vindt. Supergemakkelijk dus.
 • Je voert de opdracht dezelfde dag uit (of je bewaart de opdracht voor een ander moment dat je beter schikt).

 

 

Dit krijg je

 • Een dagelijkse e-mail met een prikkelende opdracht en enkele suggesties om de opdracht uit te voeren. Je ervaart daarbij onder meer hoe je je doelen op een andere manier kunt formuleren, zodat je deze doelen echt bereikt. En misschien nog wel meer.
 • Fijne tips, inspiratie en creatieve hulpmiddelen voor onderweg om je ontdekkingsreis effectief, energiek en aangenaam te houden.
 • Handreikingen om concrete stappen te zetten, zodat je vol zelfvertrouwen aan de slag gaat.
 • De dagelijkse mail vormt een stevige stok achter de deur om af te rekenen met chronische ‘uitstelleritus’ en daadwerkelijk aan de slag te gaan!

PLUS:

 • Je ontvangt bij aanvang het startpakket Ideeënschatkamers (ter waarde van 37 euro) met heel veel extra tips op het gebied van creatief denken en inspirerende verhalen.
 • Na afloop ontvang je alle 37 opdrachten met bijbehorende tips gebundeld in een handig PDF-document.

 

 

 

Dit levert het je op:

 • Je rekt je durfspieren op en ontwikkelt een helder beeld van wat je wilt bereiken.
 • Je haalt je (innerlijke) blokkades weg waardoor het uitvoeren van je plan veel soepeler verloopt.
 • Je ervaart hoe je op koers blijft en het overzicht houdt, zelfs als tientallen andere dingen om je aandacht vragen.
 • Je leert hoe je meer uit jezelf haalt dan dat je voor mogelijk had gehouden.
 • Je zet concrete stappen vooruit om je voornemens uit te voeren. De dagelijkse mail geeft je daarbij een stevige steun in de rug.
 • Je vergroot je zelfvertrouwen op een motiverende manier. En je krijgt plezier in het dagelijks behalen van je doelen!

 

 

 

Flow. Inspiratie. Zelfvertrouwen

Ik heb ontzettend veel plezier gehad bij de opdrachten. Elke opdracht gaf me superveel inzichten, zette me aan het denken. Ik heb foto’s gemaakt, ben blogposten aan het schrijven erover en vond het helemaal te gek. Mijn blik is inderdaad verruimd. En ik wil het veel meer en vaker gaan doen.”
– Jacqueline Lorkeers over de Ideeënsafari

 

Jouw investering

Je investeert 97 euro (inclusief BTW) voor de hele serie van 37 mails, plus het startpakket Ideeënschatkamers.

Klik op onderstaande button om deel te nemen en ontvang binnen enkele minuten je eerste mail.

 

 

Ik start vandaag!

Je krijgt eerst nog je factuur te zien.
 

 

 

Heb je nog aarzelingen?

Misschien aarzel je nog. Dat begrijp ik. Je doet een investering, dus je wilt wel weten dat je goed zit. Daarom mijn antwoorden op vragen die je misschien nog hebt.

image

Doe ik een veilige aankoop?

Ja. Voor de afhandeling van de betaling maak ik gebruik van Digitale Factuur en de veilige betaalomgeving van iDEAL.

 

 • Direct na je betaling via iDEAL ontvang je een betalingsbewijs in je e-mailbox.
 • Je ontvangt direct na betaling ook de startinformatie met de link naar het startpakket Ideeënschatkamers. Je kunt vandaag dus al met dit pakket aan de slag.
 • Na 37 afleveringen stopt de toezending van de mails automatisch, je zit verder nergens aan vast.

Kan ik meteen aan de slag met Op Pad naar je Schat?

Jazeker. Zodra ik je betaling hebt ontvangen, krijg je de eerste mail met de link naar het startpakket Ideeënschatkamers. Binnen vijf minuten heb je dus al de eerste materialen.

Is het programma echt zo gemakkelijk?

Ja. Alle opdrachten zijn superpraktisch geformuleerd. In de meeste gevallen vraagt het maximaal een kwartier per dag (ideaal om bijvoorbeeld iedere dag na je middagpauze te doen), soms slechts drie minuten. Door de dagelijkse uitvoering zie je snel waar het heen gaat. En daar krijg je vanzelf lol in.

Wat voor soort opdrachten zijn het?

Soms is het een opdracht om ergens over na te denken: dat doe je bijvoorbeeld onderweg naar een afspraak. Een andere keer is het een opdracht om enkele notities te maken of je netwerk in kaart te brengen. Of een opdracht om iets onverwachts te doen, waarmee je je durfspieren oprekt. Ook krijg je tips om het bijbehorende verhaal te vertellen.

Krijg ik een factuur?
Natuurlijk! Als je ondernemer bent, kun je de btw verrekenen en mag je de investering opvoeren als bedrijfskosten. Dat scheelt weer.

Wat als ik niet iedere dag tijd heb?

Dan doe je de opdracht gewoon later, waneer het je wel schikt. Na afloop ontvang je alle opdrachten gebundeld in een handige PDF. Er zijn trouwens ook drie ‘pauzedagen’, die je extra ruimte geven.

Ik woon buiten Nederland en wil meedoen aan het programma. Kan dat? 

Uiteraard! Stuur een mail aan contact@sigridvaniersel.nl met vermelding van je voor- en achternaam en volledige adresgegevens (en indien van toepassing: je bedrijfsnaam en btw-nummer). Je ontvangt dan een digitale factuur met de gegevens die voor een internationale betaling nodig zijn. Daarbij verleg ik (handmatig) de btw.

Wat gebeurt er als het programma anders is dan ik had verwacht?

Ik weet zeker dat het 37-daagse programma je veel oplevert bij de ontwikkeling van je daadkracht en creativiteit. Daarom krijg je mijn persoonlijke garantie. Ben je niet tevreden over het programma? Stuur mij dan binnen 5 dagen na betaling daarover een e-mail. Je krijgt dan het volledige bedrag retour. Uitleg niet nodig, want ik wil je honderd procent zekerheid geven.

Ik heb nog een andere vraag.
Mail mij dan via contact@sigridvaniersel.nl en ik reageer snel!

Ik start vandaag!

Je kunt hier veilig betalen. 

 

 

 

 

 

Een paar dingen die je gaat leren:

7 manieren om je idee wel uit te voeren

 

 

Over Sigrid

Ik ben verhalenmaker, die de kracht van storytelling en creatief denken aan elkaar knoopt. Als bedenker en uitvoerder van verhaalconcepten help ik publieke organisaties en maatschappelijke instellingen om mensen te raken en in beweging te brengen bij veranderingen.

Mijn hele leven ben ik al enorm geïnteresseerd in deze niet geringe vraag: hoe zet je iets groots, gaafs, geweldigs in de wereld? Hoe kom je in beweging en hoe blijf je in actie?

De antwoorden die ik gevonden heb, wil ik graag met jou delen. Ik heb daarom een superpraktische e-mailserie opgezet, waarbij je 37 dagen lang via een opdracht een stap zet om je gave doel te bereiken.

 

Liever aan de slag met online modules? Kijk dan hier:

Focus op Resultaat

Koester jij een droom, maar hapert de uitvoering? Doe mee aan dit online zelfstudie programma Focus op Resultaat, waarbij je leert hoe je in actie komt en hoe je de beren tackelt die je op je weg ziet verschijnen. En natuurlijk leer je ook hoe jij je loveproject in de wereld zet met een supergoed verhaal. Met 7 online lesmodules en een telefonische coachsessie.

Lees meer

Excelleren met Ideeën

Kietel je eigen creatieve vermogens wakker! Met het online zelfstudie programma Excelleren met Ideeën leer je hoe je je inspiratiebronnen inzet en je lefgrenzen oprekt.

Je ontvangt allereerst een inspirerend startpakket en daarna 7 online lesmodules vol handige tips en prikkelende ontdekkingsopdrachten.

Lees meer

 

 

Print Friendly