Verhalen geven ons motivatie, ontsluieren onze drijfveren en ontketenen kracht waarmee je anderen aan jou kan binden. Ook laten verhalen laten zien waarom de veranderingen nodig zijn, wat er moet gebeuren en wat de inspanningen uiteindelijk opleveren.

Ik begeleid jou en je team om deze verhalen op te sporen, op te schrijven en te verspreiden. Ik schrijf bijvoorbeeld een verhaal voor jouw team en ontwerp een plan van aanpak om dat verhaal in te zetten. Aansprekend, geloofwaardig, meerdere kanten belichtend.

 

Mijn diensten

foto bij portfolio

Verhaal

Van idee tot eindproduct

Een verandering op komst, waarin verhalen een krachtige rol spelen? Leerervaringen die het verdienen om te worden vastgelegd en gedeeld?
Ik denk met je mee voor een concreet plan van aanpak en de vorm waarin die verhalen het beste gegoten kunnen worden: een boekje, een website, een animatiefilmpje of ga zo maar door. HIerbij gebruik ik mijn systeem van de 11 verhaalkrachten, beschreven in mijn boek Toverballen voor het Brein.

Lees hier mijn werkwijze om tot krachtige verhalen te komen.

Ook voor de praktische uitvoering kun je bij mij terecht. Hiervoor werk ik nauw samen met enkele specialisten op het gebied van tekst, beeld en vormgeving. We werken zorgvuldig en richten ons naar jouw wensen.

Meer weten? Neem contact op met mij via contact@sigridvaniersel.nl.

Inspiratie

Van inspiratie tot advies

Zonder inspiratie geen vernieuwing. Ik help je graag om te sparren, ideeën op te doen en vol nieuwe energie weer aan de slag te gaan met de volgende uitdaging op het vlak van communicatie.

Uiteraard zet ik de inspiratie ook graag om in een concreet en bruikbaar advies of plan van aanpak rondom verhalen: om ze te vangen, in te zetten en te verspreiden. Ik ben geen verandermanager, maar help wel om met verhalen veranderingen tot stand te brengen.

Meer weten? Neem contact op met mij via contact@sigridvaniersel.nl.

1 op 1 sessie (VIP)

Van idee tot grandioos verhaal

Je hebt een prachtig idee. Een missie waarin je helemaal gelooft. Een innovatief plan waarmee je het verschil gaat maken.

Maar als niemand het weet, doet het er niet toe hoe goed je ideeën zijn…

Daarom heb je een krachtig verhaal nodig. In een 1 op 1 sessie ga ik exclusief met jouw verhaal aan de slag. Hierbij gebruik ik mijn systeem met de 11 verhaalkrachten, beschreven in mijn boek Toverballen voor het Brein.

Dit VIP-programma is speciaal bedoeld voor gedreven specialisten (bijvoorbeeld op het gebied van communicatie), die met hun idee de wereld willen veroveren, maar daarvoor wel een verhaal nodig hebben.

Meer weten? Jouw Grandioze Verhaal

 

Soorten verhalen

 

Wat voor soort verhaal heb je nodig? Dat begint met de vraag wat je wilt bereiken. Daaruit vloeit de vorm voort. Als verhalenmaker lever ik bijvoorbeeld:

  • brochures in verhaalvorm
  • achtergrondartikelen en interviews
  • columns
  • longreads, bijvoorbeeld voor een website
  • concepten voor magazines of crossmediale producties
  • organisatieverhalen over veranderingen
  • boeken
  • tekst en beeld voor overtuigende presentaties
Voor het maken van deze verhalen werk ik samen met ervaren specialisten, zoals een fotograaf, (dag-)presentator, eindredacteur, grafisch vormgever, animator en een maker van infographics. Als je dat wenst, nemen wij de hele productie uit handen.

 

Print Friendly