Verhalen geven ons motivatie, ontsluieren onze drijfveren en ontketenen kracht waarmee je anderen aan jou kan binden. Ook laten verhalen laten zien waarom de veranderingen nodig zijn, wat er moet gebeuren en wat de inspanningen uiteindelijk opleveren.

Voor (publieke) organisaties:

Ik begeleid jou en je team om passende verhalen op te sporen, op te schrijven en te verspreiden. Ik schrijf bijvoorbeeld een verhaal voor jouw team en ontwerp een plan van aanpak om dat verhaal in te zetten. Ik ontwikkel verhaalconcepten en verzorg de hele uitvoering: van schrijven tot compleet product.

Voor bevlogen professionals/zelfstandig ondernemers:

Ik help jou aan een krachtig en onderscheidend verhaal, zodat je resultaten haalt. Want zonder verhaal gaat het voor niemand leven.

 

Aanbod aan verhalen

Verhalen voor organisaties

Verhaal voor organisaties

Van idee tot eindproduct

Een verandering op komst, waarin verhalen een krachtige rol spelen? Leerervaringen die het verdienen om te worden vastgelegd en gedeeld?

Ik denk met je mee voor een concreet plan van aanpak en de vorm waarin die verhalen het beste gegoten kunnen worden: een boek, een website, een animatiefilmpje of ga zo maar door. Hierbij gebruik ik mijn systeem van de 11 verhaalkrachten, beschreven in mijn boek Toverballen voor het Brein.

Ook voor de praktische uitvoering kun je bij mij terecht. Hiervoor werk ik nauw samen met enkele specialisten op het gebied van tekst, beeld en vormgeving. We werken zorgvuldig en richten ons naar jouw wensen.

Ontdek hier Meer

Jouw grandioze verhaal

Jouw grandioze verhaal 

Verhaalkracht voor bevlogen professionals

Je hebt een prachtig idee. Een missie waarin je helemaal gelooft. Een innovatief plan waarmee je het verschil gaat maken. Maar als niemand het weet, doet het er niet toe hoe goed je ideeën zijn…

Daarom heb je een krachtig verhaal nodig. In een 1 op 1 sessie ga ik exclusief met jouw verhaal aan de slag. Onderscheidend en inspirerend, zodat jij met jouw website geen opdrachtgevers meer misloopt.

Dit korte en intensieve VIP-programma is speciaal bedoeld voor gedreven specialisten (bijvoorbeeld op het gebied van communicatie) en zelfstandig ondernemers, die met hun idee de wereld willen veroveren, maar daarvoor wel een verhaal nodig hebben.

  • Voor één of twee personen tegelijk.
  • 2 dagdelen (of een traject op maat)
  • Verhaalformats en handouts.

Ontdek hier Meer

Leef je verhaal

Mentor programma

Behoefte aan een intensief traject waarin we samen jouw plan uitwerken, je verhaal vormen en uitvoeren om jouw missie waar te maken? Schakel mij in als jouw persoonlijke mentor, zodat jij je verhaal gaat leven!

  • Zes persoonlijke sessies met tussentijdse opdrachten.
  • Startpakket Ideeënschatkamers met extra inspiratie en tips.
  • Checklists en verhaalformats.

Ontdek hier Meer

Sigrid van Iersel, voor hulp bij jouw verhaal

Print Friendly, PDF & Email