Jaaaaa….!

 

  • Je wilt je talenten inzetten om anderen te helpen en de wereld mooier te maken.
  • Je wilt een verschil maken met jouw plan in jouw leven of in je werk.
  • Je wilt floreren met je plan.

Dan heb ik binnenkort iets gaafs voor je. Met verschillende verrassingen. En helemaal gratis.

Je wordt er zeker blij van!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Meld je hier aan:

 

 

Tot binnenkort!

 

 

 

Over Sigrid

Er zijn zoveel mensen met goede ideeën die vastlopen met hun plannen en niet weten hoe ze verder moeten…

Geldt dat ook voor jou?

Als verhalenmaker help ik mensen met gave plannen om hun missie te verwoorden, hun idee vorm te geven en ze te bemoedigen om hun ideeën de wereld in te sturen. Ik geloof enorm in de kracht van verhalen bij het vormgeven en uitvoeren van ideeën: met het juiste verhaal raken mensen namelijk betrokken en voelen ze echt waarom het zo belangrijk is.

Met jouw gave idee verdien jij mijn bemoediging!

Ik schreef onder andere het boek Lenig Denken (over creatieve denktechnieken) en het boek Toverballen voor het Brein (over het gebruik van de kracht van verhalen in teksten).

Ook help ik mensen hun ideeën krachtig in de wereld te zetten via mijn online programma’s en mentorsessies. Hiermee heb ik al veel mensen mogen inspireren om creatiever te denken, plannen de wow-factor mee te geven en mensen te raken met verhalen.

 

Print Friendly, PDF & Email