Focus op Resultaat

Online programma

Online mentor programma FOCUS OP RESULTAAT

– Praktisch stappenplan om je dromen waar te maken –

 

 

Koester jij de wens om iets te doen dat er echt toe doet? Wil je een nieuwe wending geven je aan je leven, je loopbaan of de wereld om ons heen? Dat plan tot leven wekken, waarvan je ogen telkens gaan twinkelen?

Dan is deze online training echt iets voor jou. Want de wens om impact te hebben is één ding, die omzetten in concrete acties vraagt meer.

Stap voor stap leer je in deze training precies de tactieken en strategieën om in actie te komen en resultaat te boeken, maar ook te spelen en jezelf vrij te voelen.

Duur: 8 weken (startmodule plus 7 lesmodules) en 1 telefonische coachingsessie.
Niveau: geen specifieke voorkennis nodig.
Inspanning: circa 2-3 uur per week.
Investering: De prijs is € 497,- excl. BTW voor het hele programma.
Startdatum: direct na aanmelding.

 

JA IK WIL direct toegang tot FOCUS OP RESULTAAT>>

Als je op de knop klikt, krijg je eerst nog een preview te zien voordat je betaalt.
Je vult je gegevens in, waarna je veilig met iDEAL betaalt. Het bedrag dat je ziet in de shoppingcart is inclusief btw.

 

 

 

 

Herken jij het volgende?

 • Je wilt je leven of loopbaan een andere wending geven, maar je ziet beren op de weg. Je gaat twijfelen en laat je ontmoedigen.
 • Je wilt een idee uitvoeren dat belangrijk voor je is. De uitvoering loopt echter keer op keer spaak omdat andere zaken je aandacht opeisen.
 • Je vindt je idee nog te vaag en daarom is het ook lastig om er iets mee te gaan doen.
 • Je hebt al diverse manieren geprobeerd om wel in actie te komen en je wilt nu wel eens echte resultaten boeken zonder nodeloze stress.
 • Als er geen concrete opdracht ligt, laat je je eigen plannen gemakkelijk op de plank liggen. Toch droom je ervan iets met je eigen plannen te doen, omdat ze belangrijk voor je zijn.

 

 • Je wilt niet te veel tijd steken in allerlei losse flodders die toch niet gaan werken, maar concrete stappen zetten voor haalbare plannen.
 • Je hebt ondersteuning nodig om echt aan de slag te gaan met je ideeën en daadwerkelijk resultaten te halen met dat wat je het liefst doet.

“Als je verlangen groter is dan je angst, word je geroepen.”

Als het voor jou tijd is om je plan de wereld in te helpen, dan nodig ik je van harte uit om mee te doen aan dit online programma FOCUS OP RESULTAAT. Hierbij neem je in korte tijd alle benodigde stappen die jij nodig hebt. Verhalen spelen daarbij een onmisbare rol.

 

 

Dit ga je leren:

Als je leert hoe je je ideeën voortaan wel uitvoert, helpt je dat (elke dag!) met het volgende:

 • Je durft nieuwe stappen te zetten en daadwerkelijk te beginnen.
 • Je leert hoe je je idee concreter maakt en verbindt met je diepere wensen.
 • Je kent de exacte stappen om uit je vaste denkpatronen te breken, zodat je in actie komt.
 • Je weet precies wat de juiste stappen zijn om je plannen uit te voeren.
 • Je leert hoe je met een andere formulering van je doelen geen last meer hebt van faalangst en daardoor wel met plezier begint.
 • Je weet precies hoe je draagvlak verwerft en zo gemakkelijker je ideeën omzet in daden.
 • Je weet hoe belangrijk fans zijn voor je idee en hoe je ze precies aantrekt.
 • Je leert de onmisbare rol van verhalen (storytelling) kennen om je ideeën te verspreiden en anderen te raken, zodat mensen met je meedoen.

 

 

Cora de Jong

ONDERNEMER HEALINGPRAKTIJK

“Met dit programma wilde ik de hobbel nemen van droom naar daad. Ik heb de mindset van angst en het moeilijker maken dan het in wezen is kunnen omturnen in plezier en freewheelen. Ik mag er mee spelen en het ook groter maken dan ik in eerste instantie in gedachten had. Mijn bedrijf mag zich nu ontvouwen in plaats van onmiddellijk gerealiseerd te moeten worden.”

 

Dit ontvang je:

Bij deelname aan FOCUS OP RESULTAAT ontvang je direct de startmodule per e-mail. Daarna krijg je zeven keer elke week een nieuwe lesmodule.

1. Startmodule

Deze module ontvang je meteen nadat je je hebt ingeschreven. Dus vandaag nog!

2. Zeven lesmodules

Je ontvangt zeven keer een wekelijkse online lesmodule met waardevolle informatie, geïllustreerd met inspirerende verhalen van andere ideeënmakers.

Module 1 – Hoe je je verlangen concreet maakt

  In deze module ontdek je hoe je je plan met specifieke technieken vorm en inhoud geeft en concreet maakt, zodat je meer overtuigingskracht krijgt.

Module 2 – Hoe je de hardnekkige stemmetjes in je hoofd de nek omdraait

  Je leert die hinderlijke gedachten precies te onderscheppen en ontdekt welke ‘creatieve mindset’ je daar tegenover zet.

Module 3 – Hoe anderen enthousiast raken

  in deze module ontdek je het cruciale geheim om je netwerk in te schakelen en anderen te laten aanhaken, zodat jouw plan gaat vliegen.

Module 4 – Hoe je weerstand te lijf gaat

  In deze module ontdek je hoe je een makkelijk begin maakt door je doelen op een nieuwe manier te formuleren. Een slimme manier die nog bijna niemand toepast!

Relaxweek

  Geen nieuwe module, maar een week pauze. In deze week ontvang je ook de uitnodiging voor een persoonlijk coachingsgesprek per telefoon. Jij mag kiezen!

Module 5 – Hoe je het verhaal vertelt

  Je leert de noodzakelijke stappen om het verhaal over je idee te vertellen, zodat je plan impact krijgt. Met superhandig format.

Module 6 – Hoe je in actie komt

  In deze module leer je de beproefde manieren hoe je de beren op de weg effectief uit de weg ruimt en aan de slag gaat, met de hulp van de principes van ‘design thinking’.

Module 7 – Hoe je resultaten boekt

  Hoe breng je een goed idee in de praktijk? In deze module leer je de exacte stappen hoe je daarmee daadwerkelijk aan de slag gaat en keer op keer tot een geweldig eindproduct komt.

3. Uitdagende opdrachten

Iedere module bevat prikkelende opdrachten, waarmee je jezelf ontwikkelt tot een vaardige ideeënuitvoerder. Je gaat kijken, ontdekken, luisteren, experimenteren en vooral DOEN!

4. Persoonlijk mentorgesprek

Je krijgt een persoonlijk mentorgesprek met mij via skype of telefoon. Hiervoor plan je zelf een afpraak met mij van 30 minuten, op een tijdstip dat jij behoefte hebt aan gerichte en persoonlijke meedenkkracht over jouw plan en je aanpak. En natuurlijk bespreken we ook hoe jij een krachtig verhaal vertelt over jouw idee.

5. Werkboek met handige formats

Je ontvangt een eigen werkboek met een waardevol stappenplan om uit te printen en bij je te houden, zodat je precies weet waar je aan werkt en hoe.

 

En… heb je al zin gekregen?

 

JA IK WIL FOCUS OP RESULTAAT

Je krijgt eerst nog een preview te zien met de prijs (inclusief btw) voordat je betaalt.

Je reisleider

Als verhalenmaker en conceptontwikkelaar ben ik zelf voortdurend bezig met het bedenken van plannen, verhalen en concepten. Dat heeft inmiddels een mooie stapel concrete producten opgeleverd.

Om mij heen hoor ik veel mensen zeggen dat ze ook veel ideeën hebben, maar dat het bij die uitvoering telkens misgaat. Dat intrigeert me. Waarin verschilt mijn aanpak van die van andere creatieve geesten?

Bij mijn zoektocht deed ik een cruciale ontdekking: achter het ontwikkelen en uitvoeren van plannen gaat een vaste aanpak schuil. Het maakt niet zoveel uit of het een plan voor een product (boek, app, kledinglijn) is of een groot ideaal dat je in de wereld wilt zetten. De achterliggende aanpak is namelijk hetzelfde.

Een strategie die voor iedereen toepasbaar is.

Ik ben er van overtuigd dat jij dit ook kan. Daarom heb ik dit programma ontwikkeld waarbij je stap voor stap je (soms nog vage) idee concreet maakt en tot uitvoering brengt. Hiermee ga je gemakkelijk over de drempel om ideeën uit te voeren, zodat je met jouw oplossing het verschil maakt. In je eigen leven of bij je werk.

Het is mijn eigen aanpak, dat ik jaar na jaar gebruik om mijn plannen uit te voeren. In de loop der jaren heb ik het  steeds verder verbeterd en completer gemaakt.

Deze aanpak deel ik heel graag met jou! Want als jij impact hebt met jouw idee, maken we samen de wereld een beetje mooier!

 

“Ik vind je modules super. Ik krijg er heel veel energie van.”

 

Voor wie is FOCUS OP RESULTAAT?

Waar is het programma niet voor bedoeld?

 • Als je op zoek bent naar marketingmethodes en verkooptechnieken.
 • Als je bedrijf jarenlang veel te weinig omzet maakt en je dringend op zoek bent naar inkomsten.
 • Als je je op SEO (zoekwoordenoptimalisatie) en andere technieken wilt richten.

In die gevallen kun je beter op zoek naar ander aanbod, dat je gericht helpt bij de marketing.

Het programma is wel echt iets voor jou als jij je hierin herkent:

 • Je wilt graag een heldere aanpak met een stappenplan om het idee uit de startblokken te krijgen en impact te bereiken, en tegelijkertijd ook spelen, ontdekken en je vrij voelen.
 • Je wilt zelfvertrouwen ontwikkelen en betekenis geven aan je leven met je idee.
 • Je wilt volop energie voelen, want je voelt dat dit het juiste moment is om in actie te komen!

 

JA IK WIL FOCUS OP RESULTAAT

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees hier de privacyverklaring.

 

 

“Ik waardeer je manier van schrijven enorm, want het is vernieuwend, heel bruikbaar en relevant.”

 

 

Dit wilden eerdere deelnemers bereiken:

 • “Een stappenplan voor mijn eigen werktoekomst.”
 • “Ik hoop me te gaan focussen. Te ontdekken wat mijn valkuilen zijn waardoor ik afdwaal van mijn pad.”
 • “Keuzes maken en ervoor gaan, want stilstand is niet mijn ding en maakt mij onrustig.”
 • “De structuur heeft me geholpen om er nu echt mee bezig te zijn, het serieus te nemen, maar vooral ook het plezier te blijven behouden.
 • “Ik vind mijn plan doodeng en weet niet goed hoe te beginnen. Dit programma helpt me om meer aandacht te scheppen voor de ontwikkeling en uitwerking van mijn gedachten. Ik heb mezelf een kleine stok achter de deur cadeau gedaan.”
 • “Ik wil echt van dromen naar daden komen, stappen te zetten zodat ik echt ga doen in plaats van blijven hangen in het verlangen….met alle spijt van dien.”

 

Optimale gemoedsrust dankzij 100 % garantie

Ik weet zeker dat FOCUS OP RESULTAAT je veel oplevert bij je creatieve ontwikkeling en daadkracht.

Ik wil dat je supertevreden bent. Daarom krijg je m’n persoonlijke garantie.

Ben je niet tevreden over het programma? Stuur mij dan binnen veertien dagen na betaling daarover een e-mail. Je krijgt dan het volledige bedrag retour. Uitleg niet nodig, want ik wil je honderd procent zekerheid geven.

Heb je nog vragen? Een stemmetje in je hoofd dat zegt: ja maar…

Kijk dan bij de veelgestelde vragen en mijn antwoorden. Of stuur een mail naar contact@sigridvaniersel.nl en ik reageer snel.

 

”Een positieve, verhalende schrijfstijl met beelden, die toch heel duidelijk en zakelijk blijft. Ik ben fan!”

Nog even op een rij

 • Je volgt het programma waar en wanneer je maar wilt en je hoeft dus niet ergens naar toe te reizen.
 • Je wordt blij van de ‘direct doens‘ (zoals ik de opdrachten heb gedoopt), de filmpjes en het werkboek.
 • Je krijgt eersteklas lesmateriaal dat zelfstandig volgt, aangevuld met een persoonlijke 1 op 1-sessie per telefoon/skype.
 • Je hebt alle modules en overige materialen overzichtelijk bij elkaar. Je kunt ze downloaden op je tablet of computer en ze blijven gewoon voor jou beschikbaar. Je kunt al het materiaal dus ook later gemakkelijk raadplegen.

 

Jouw investering

Je betaalt € 497, exclusief BTW, inclusief alle materialen, templates en de persoonlijke coachingsessie.

 

Klik op onderstaande button om je in te schrijven:

 

JA IK WIL FOCUS OP RESULTAAT

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. 

 

 

 

 

“Iedere week zijn de modules één groot feest.”

Veilige betaling

imageJe doet een veilige aankoop. Voor de afhandeling van de betaling maak ik gebruik van de Stichting Online Betalen en iDEAL.

Dit gebeurt er na jouw betaling:

 • Je kunt betalen via iDEAL. Onmiddellijk daarna ontvang je een elektronisch betalingsbewijs in je e-mailbox.
 • Je ontvangt direct daarna je de link naar het werkboek in je inbox.
 • Na aanmelding ontvang je meteen de startmodule. Vervolgens ontvang je iedere week een nieuwe module met informatie, verhalen en opdrachten.
 • Wil je je nu aanmelden, maar later beginnen? Stuur een mail aan contact@sigridvaniersel.nl en ik zorg ervoor dat je van start gaat op de datum die jou het beste uitkomt.

Anders betalen?

 • Ben je een deelnemer buiten Nederland? Stuur een mail aan contact@sigridvaniersel.nl met vermelding van je voor- en achternaam en volledige adresgegevens (en indien van toepassing: je bedrijfsnaam en btw-nummer). Je ontvangt dan een digitale factuur met de gegevens die voor een internationale betaling nodig zijn.
 • Gaat je werkgever betalen? Stuur een mail aan contact@sigridvaniersel.nl met vermelding van de naam van je werkgever, je voor- en achternaam en volledige adresgegevens van de afdeling die jouw deelname gaat betalen. Je ontvangt dan een digitale factuur met de betaalgegevens.

 

 

 

 

Ik vind het fantastisch als je mee doet met dit bijzondere programma en je jezelf inschrijft voor deelname. Ik wens je alvast prachtige resultaten toe!

 

Met ideeënrijke groet,

Sigrid

 

 

N.B. Ik ben superenthousiast over dit programma, dat jou enorm veel groeimogelijkheden biedt. Ik nodig je van harte uit om mee te doen!

 

 

Portretfoto’s: Annelies van ‘t Hul

Print Friendly, PDF & Email