Wil jij weten hoe jij de krachten van verhalen optimaal benut, zodat je je publiek raakt en resultaten boekt? Meld je aan en ontvang gratis het e-book Zeven manieren om succes te boeken met verhalen over de toepassing van storytelling in organisaties.

Ook ontvang je regelmatig nieuwe tips over de toepassing van verhalen in je mailbox.

Na aanmelding krijg je een mail om je inschrijving te bevestigen. Je kunt je natuurlijk op ieder moment weer afmelden. Ik geef je mailadres niet door aan anderen en je privacy is gewaarborgd.

 

Else Krijgsheld

Docent / Imagineering NHTV Breda

“Het e-book Zeven manieren om succes te boeken met verhalen is voor onze studenten een heel mooi, goed te hanteren boek gericht op de praktijk van verhalen vertellen. We bieden het daarom als aanvullende informatie aan.”

Corrie Gramser

Schrijver en ergotherapeut / In de ban van de zin

“Wil je meer lezen over het gebruik van verhalen om anderen te inspireren? Met haar blog snijdt Sigrid van Iersel iedere keer weer leuke onderwerpen aan. Prikkelend en vlot geschreven, in een hele persoonlijke stijl.”

Zera

Blogger / Ontgeldingsdrang

“Al enkele jaren volg ik met enthousiasme haar blogs vol inspiratie over schrijven. Sigrid legt aan de hand van haast tastbare voorbeelden uit hoe je de schrijver in jezelf kunt ontvouwen. Ik heb online al erg veel van haar geleerd en ben dankbaar voor de tips die ze deelt.”

 

Over Sigrid

Sigrid van Iersel is een verhalenmaker met een journalistieke achtergrond, die de kracht van storytelling en creatief denken aan elkaar knoopt. Als bedenker en uitvoerder van verhaalconcepten helpt ze publieke organisaties en maatschappelijke instellingen om mensen te raken en in beweging te brengen bij veranderingen. Ze is (mede-)auteur van het boek Lenig Denken (over creatieve denktechnieken) en Toverballen voor het Brein (over het gebruik van de kracht van verhalen in teksten).
Print Friendly, PDF & Email