Winkel

Boeken en online producten

 

Fijn dat je komt kijken wat hier in de winkelschappen ligt.
Het assortiment is beperkt, dus geen keuzestress!
Klik bij het boek of online cursus naar de link met meer informatie.
Toch hulp nodig? Neem even contact met mij op, ik help je graag.

E-book

Verhalen zijn krachtige middelen om je boodschap over te brengen, lezers mee te laten leven en in beweging te laten komen. Het boek Toverballen voor het brein onthult laagje voor laagje de geheimen van verhalen en vertelt precies hoe jij daar in teksten je voordeel mee doet.

> Meer informatie
> Bestel je e-book

Lenig Denken Sigrid van Iersel Marenthe de Bruijne

Boek

Hoe rek je je creatieve denkspieren op? Met speelse oefeningen en praktische tips leer ook jij lenig denken!

> Bestel direct je boek

Focus op Resultaat

Koester jij een droom, maar hapert de uitvoering? Doe mee mijn online programma Focus op Resultaat, waarbij je leert hoe je in actie komt en hoe je de beren tackelt die je op je weg ziet verschijnen. En natuurlijk leer je ook hoe jij je loveproject in de wereld zet met een supergoed verhaal.

Klik hier voor meer informatie:

> Focus op Resultaat

 

Pocketboek 

Verhalen zijn krachtige middelen om je boodschap over te brengen, lezers mee te laten leven en in beweging te laten komen. Het pocketboek Toverballen voor het Brein ontsluiert de elf krachten van verhalen en wat jij er mee kan doen.

> Bestel je pocketboek

Zelfstudie creativiteit ideeën ontwikkelen

Excelleren

Kietel je eigen creatieve vermogens wakker! Met het online programma Excelleren met Ideeën leer je hoe je je inspiratiebronnen inzet en je lefgrenzen oprekt.

Je ontvangt allereerst een inspirerend startpakket en daarna zeven lesmodules vol handige tips en prikkelende ontdekkingsopdrachten.

> Meer informatie

Ideeënschatkamers

Een ontdekkingstocht langs de rijkgevulde schatkamers vol creatieve gereedschappen: dat is het startpakket Ideeënschatkamers. Om te leren denken in kansen, je creativiteit te vergroten en te raadplegen als je snel inspiratie nodig hebt.

> Meer informatie
> Bestel direct je pakket

Print Friendly