Toverballen voor het brein

Ontdek de 11 magische krachten van verhalen

Toverballen voor het brein

Hoe pas je in teksten de principes van storytelling toe? Toverballen voor het brein ontsluiert de elf krachten van verhalen en geeft veel praktische tips en voorbeelden hoe je die krachten effectief toepast. Ook een origineel cadeau voor ‘kleurrijke’ personen en liefhebbers van waargebeurde verhalen!

 

 

E-book

Prijs: 19,90 euro (inclusief 21 % btw)
Pagina’s: 154
Uitgave: Verhaallijnen, 2016 (herziene uitgave)
ISBN: 9789461907042

Bestel nu

Direct na het betalen zie je op je scherm een webpagina met daarin een link om het e-book te downloaden.

Pocketboek

Prijs: 19,90 euro (inclusief 6 % btw) plus verzendkosten
Pagina’s: 156
Uitgave: Verhaallijnen, 2016 (herziene uitgave)
ISBN: 9789081892407

Bestel nu

Het pocketboek wordt gemaakt via Printing on Demand: zodra jij op de bestelknop drukt, wordt het boek geproduceerd en binnen enkele dagen naar jou verzonden.

Ingepakt boek als sinterklaascadeau

Prijs: 19,90 euro (inclusief 6 % btw) plus verzendkosten
Pagina’s: 156
Uitgave: Verhaallijnen, 2016 (herziene uitgave)

Op zoek naar een origineel cadeau voor een ‘kleurrijke’ liefhebber van waargebeurde verhalen? Dan heb je hier een leuk presentje!

Bestel je boek(-en) voor 1 december, dan maak ik er een prachtig pakje van, inclusief een mooie kaart met de checklist voor een goed verhaal. En je ontvangt het boek vóór Sinterklaasavond. Stuur een mail aan contact@sigridvaniersel.nl.

Wil je ook een persoonlijke boodschap voor de ontvanger van het boek (of jezelf!) in het boek? Vermeld dan ook even de naam en eventueel korte toelichting, dan zorg ik daarvoor!

Anders betalen?

Kun je niet met iDEAL betalen, bijvoorbeeld omdat je in een ander EU-land woont? Stuur een mail aan contact@sigridvaniersel.nl. Vermeld of je een pocketboek of e-book wilt ontvangen. Vermeld ook je adresgegevens als je een pocketboek kiest. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een mail retour met alternatieve betaalmogelijkheden.

 

Suzanne Meijles

Schrijftrainer / Protaal

“De verhalen aan het begin van elke toverbal zijn plakkerig, zodat je blijft lezen. De tips zijn laagdrempelig en maken dat je zin krijgt om te schrijven.”

Astrid Schutte

Storytellingdeskundige en auteur / Storyventures

“Een helder boek met veel voorbeelden over de kracht van verhalen en hoe je met verhaaltechnieken je teksten sterker maakt.”

Lilian Vermeulen

Mediator en trainer

“Na snel doorbladeren kon ik Toverballen voor het brein eigenlijk niet meer wegleggen. Wat een ideeën! Ik kan deze ideeën heel goed gebruiken om mijn workshops nog boeiender te maken.”

Lisette Geel

Schrijfcoach en tekstschrijver

“Dit boek komt voort uit haar enthousiasme en dat merk je: het boek is persoonlijk, helder en gepassioneerd geschreven. Na het lezen van Toverballen voor het brein zal menigeen ‘ineens’ overal verhalen zien, daarvan ben ik overtuigd.”

Ilja Aussems

Communicatiecoach / Playtime

“Heb je dat ook weleens? Opeens inspiratie? Door wat je leest, ziet, hoort? Ik had dat nu vrij letterlijk, door het lezen van het boek van Sigrid van Iersel: Toverballen voor het Brein.”

Mieke Bouma

storyteller en scenarioschrijver / Storytelling Academy

“Sigrid is een journalist met een passie voor verhalen die ze niet onder stoelen of banken steekt. Haar boek Toverballen voor het brein is een verfrissende en praktische gids voor iedereen die meer met verhalen wil doen. Goed en helder geschreven en met veel tips en tricks.”

Leonie de Groot

Communicatiespecialist

Toverballen voor het brein heb ik altijd in mijn tas zitten, want het is mijn bijbeltje. Als ik een schrijfvraagstuk heb, denk ik: eerst even opzoeken wat Sigrid daarover schrijft in haar boek.”

Marcel van Stigt

Schrijver van levensverhalen

“Prettig geschreven, inspirerend boek. Ik was op zoek naar nieuwe invalshoeken, technieken en benaderingen om het allemaal weer een stukje beter te kunnen doen. Het boek Toverballen voor het brein kwam als geroepen.”

Jan Stap

Filmmaker / Jan Stap Film

“Een uitgeverij vroeg mij om demonstratiefilms voor hun online uitgaven te maken. Het eerste filmscript was dodelijk saai. Toen ik dit eerlijk zei, kreeg ik te horen: maak maar iets beters! Geïnspireerd door Toverballen voor het brein paste ik de technieken van het verhalen vertellen toe op het nieuwe script. Dit viel in goede aarde. De uitgeverij is een trouwe klant geworden.”

Print Friendly, PDF & Email