Op pad naar je schat

37 dagen met superpraktische opdrachten

37 dagen creativiteit, durf- en uitvoeringskracht via e-mail

 • Wil jij aan de slag om je idee uit te voeren en te doen waar je al lang van droomt: een loopbaanswitch, een boek schrijven, geld verdienen met wat je het liefste doet?
 • Zie jij in de verte al de contouren van je plan, maar snak je naar hulp om je idee concreter te maken en meer overzicht te krijgen?
 • Vind je het moeilijk om zichtbaar te worden, maar is dat wel nodig om je mooie producten, ideeën of plannen de wereld in te helpen?
 • Heb je een dagelijkse concrete opdracht nodig om daadwerkelijk iets te doen, zodat je niet langer voortmoddert en weinig uit je handen krijgt?

 

Meld je aan voor dit programma Op pad naar je Schat. Geen gezweef, maar super praktisch. 37 dagen lang ontvang je prikkelende opdrachten en feel-good-tips in je mailbox om je idee te vormen en je durfspieren op te rekken.

Iedere dag zet je een speelse en gemakkelijke stap om je ideeën uit te voeren en je doelen te bereiken. De dagelijkse mails bieden houvast, geven bemoediging of zetten je op nieuwe gedachtesporen.

In plaats van 197 euro betaal je nu slechts 97 euro! Dit aanbod geldt tot 31 oktober aanstaande.

MELD JE HIER DIRECT AAN
 

Je krijgt eerst nog je factuur te zien. Je betaalgegevens zijn veilig.
 

“Dankzij de 37-daagse ontdekkingstocht heb ik de moed en een methode gevonden om de verhalen te schrijven die ik belangrijk vind. Ook heb ik antwoord gekregen op de vraag wie daar nou op zit te wachten. Ik ben namelijk zélf degene die erop zat te wachten. Het blijkt een enorme verrijking te zijn om dingen te schrijven puur en alleen omdat ík dat wil. En dat is een mooi begin!”

Linda Huijsmans

 

“Hartelijk dank voor al dit moois. De afleveringen ~ gelukkig geen opdrachten ~ leidden tot uitvoeringskracht van schrijven en ontdekken van verschillende mogelijkheden en mezelf ook verhelderende vragen te stellen.
Ik schrijf iedere ochtend 2 x 15 minuten om daarna te bemerken dat ik door een hobbel ga om in een nieuwe flow en gedachtensporen te komen. Ik beveel jouw programma aan met het cijfer 10. Het is echt een Pad naar je Schat, een prachtige titel!”

Klaske Bosch

 

 

 

Zo werkt het:

 • Direct na aanmelding ontvang je de informatie die je nodig hebt om te starten. Vervolgens ontvang je 37 dagen lang (ongeveer rondom het moment van aanmelding) een e-mail met de dagelijkse opdracht.
 • Voer de opdracht uit op het tijdstip en de plek die jij prettig vindt. Supergemakkelijk dus.
 • Je voert de opdracht dezelfde dag uit (of je bewaart de opdracht voor een ander moment dat je beter schikt).

 

 

Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible’!
Audrey Hepburn

 

 

Dit krijg je

 • Een dagelijkse e-mail met een prikkelende opdracht en enkele suggesties om de opdracht uit te voeren. Je ervaart daarbij onder meer hoe je je doelen op een andere manier kunt formuleren, zodat je deze doelen echt bereikt. En misschien nog wel meer.
 • Fijne tips, inspiratie en creatieve hulpmiddelen voor onderweg om je ontdekkingsreis effectief, energiek en aangenaam te houden.
 • Handreikingen om concrete stappen te zetten, zodat je vol zelfvertrouwen aan de slag gaat.
 • De dagelijkse mail vormt een stevige stok achter de deur om af te rekenen met chronische ‘uitstelleritus’ en daadwerkelijk aan de slag te gaan!

PLUS:

 • Je ontvangt bij aanvang het startpakket Ideeënschatkamers (ter waarde van 37 euro) met heel veel extra tips op het gebied van creatief denken en inspirerende verhalen.
 • Na afloop ontvang je alle 37 opdrachten met bijbehorende tips gebundeld in een handig e-book.

 

 

Dit levert het je op:

 • Je rekt je durfspieren op en ontwikkelt een helder beeld van wat je wilt bereiken.
 • Je haalt je (innerlijke) blokkades weg waardoor het uitvoeren van je plan veel soepeler verloopt.
 • Je ervaart hoe je op koers blijft en het overzicht houdt, zelfs als tientallen andere dingen om je aandacht vragen.
 • Je werkt aan je mindset én aan ander gedrag, zodat je daadwerkelijk in beweging komt.
 • Je leert hoe je meer uit jezelf haalt dan dat je voor mogelijk had gehouden.
 • Je zet concrete stappen vooruit om je voornemens uit te voeren. De dagelijkse mail geeft je daarbij een stevige steun in de rug.
 • Je vergroot je zelfvertrouwen op een motiverende manier. En je krijgt plezier in het dagelijks behalen van je doelen!

 

 

Dit wilden eerdere deelnemers bereiken:

“Dit programma helpt me om meer aandacht te scheppen voor de ontwikkeling en uitwerking van mijn gedachten. Een stappenplan voor mijn eigen werktoekomst.”

“Ik heb mezelf een klein stokje achter de deur cadeau gedaan.”

“Ik wil echt van dromen naar daden komen, stappen te zetten zodat ik echt ga doen in plaats van blijven hangen in het verlangen…met alle spijt van dien.”

“Ik leef niet mijn optimale leven. Dit programma helpt me om actief op zoek te gaan hoe ik de rest van mijn werkende leven door wil brengen.”

“Het geeft me een goed excuus om op dagelijkse basis lekker bezig te zijn met de ontwikkeling van mijn eigen bedrijf. Jammer dat het niet nog 37 dagen duurt :)”

“Hm… dankjewel Sigrid, op een gegeven moment voelde ik tranen van ontroering voor wat jij in de wereld brengt! Wat heb je mooie planmatige opdrachten gemaakt, dankjewel, dankjewel!”

 

Flow. Inspiratie. Zelfvertrouwen

Wat heb ik laten liggen?

“Sigrids e-mailprogramma heeft me nieuwe, waardevolle inzichten opgeleverd hoe ik als ondernemer verder wil gaan met mijn bedrijf. Ben ik iets vergeten? Heb ik iets laten liggen? Waar wil ik naar toe? Op die vragen heb ik de afgelopen weken antwoorden gevonden.

De combinatie van aandacht voor gedrag en mindset vind ik heel sterk. De praktische opdrachten die er direct aan verbonden worden – doen! – heeft van alles op gang gebracht. Een aanrader!”
– Marieke Keur

 

Jouw investering

Ik wil je graag een extra zetje in de rug geven! Je investering is daarom tijdelijk  niet 197 euro maar 97 euro (exclusief BTW) voor de hele serie van 37 mails, plus het startpakket Ideeënschatkamers.

Deze aanbieding geldt tot en met 31 oktober 2019.

Klik op onderstaande button om deel te nemen en ontvang binnen enkele minuten je eerste mail.

 

 

Ik start vandaag!

Je krijgt eerst nog je factuur te zien. Je betaalgegevens zijn veilig.

 

 

Heb je nog aarzelingen?

Je doet een investering, dus je wilt wel weten dat je goed zit. Daarom mijn antwoorden op vragen die je misschien nog hebt.

image

Doe ik een veilige aankoop?

Ja. Voor de afhandeling van de betaling maak ik gebruik van de veilige betaalomgeving van iDEAL of Bancontact.

 

 • Direct na je betaling ontvang je een betalingsbewijs in je e-mailbox via Digitale Factuur.
 • Je ontvangt direct na betaling ook de startinformatie met de link naar het startpakket Ideeënschatkamers. Je kunt vandaag dus al met dit pakket aan de slag.
 • Na 37 afleveringen stopt de toezending van de mails automatisch, je zit verder nergens aan vast.

Kan ik meteen aan de slag met Op Pad naar je Schat?

Jazeker. Zodra ik je betaling hebt ontvangen, krijg je de eerste mail met de link naar het startpakket Ideeënschatkamers. Binnen vijf minuten heb je dus al de eerste materialen.

Is het programma echt zo gemakkelijk?

Ja. Alle opdrachten zijn superpraktisch geformuleerd. In de meeste gevallen vraagt het maximaal een kwartier per dag (ideaal om bijvoorbeeld iedere dag na je middagpauze te doen), soms slechts drie minuten. Door de dagelijkse uitvoering zie je snel waar het heen gaat. En daar krijg je vanzelf lol in.

Wat voor soort opdrachten zijn het?

Soms is het een opdracht om ergens over na te denken: dat doe je bijvoorbeeld onderweg naar een afspraak. Een andere keer is het een opdracht om enkele notities te maken of je netwerk in kaart te brengen. Of een opdracht om iets onverwachts te doen, waarmee je je durfspieren oprekt. Ook krijg je tips om het bijbehorende verhaal te vertellen.

Krijg ik feedback op de opdrachten?

Nee, je volgt dit traject zelfstandig.

Krijg ik een factuur?
Natuurlijk! Als je ondernemer bent, kun je de btw verrekenen en mag je de investering opvoeren als bedrijfskosten. Dat scheelt weer.

Wat als ik niet iedere dag tijd heb?

Dan doe je de opdracht gewoon later, waneer het je wel schikt. Na afloop ontvang je alle opdrachten gebundeld in een mooi e-book. Er zijn trouwens ook drie ‘pauzedagen’, die je extra ruimte geven.

Van idee naar uitvoering

Ik woon in het buitenland. Kan ik toch meedoen? 

Uiteraard! Stuur een mail aan contact@sigridvaniersel.nl met vermelding van je voor- en achternaam en volledige adresgegevens (en indien van toepassing: je bedrijfsnaam en btw-nummer). Je ontvangt dan een digitale factuur met de gegevens die voor een internationale betaling nodig zijn. Daarbij verleg ik (handmatig) de btw.

Wat gebeurt er als het programma anders is dan ik had verwacht?

Ik weet zeker dat het 37-daagse programma je veel oplevert bij de ontwikkeling van je daadkracht en creativiteit. Daarom krijg je mijn persoonlijke garantie.

Ben je niet tevreden over het programma? Stuur mij dan binnen 5 dagen na betaling daarover een e-mail. Je krijgt dan het volledige bedrag retour. Uitleg niet nodig, want ik wil je honderd procent zekerheid geven.

Ik heb nog een andere vraag.
Mail mij dan via contact@sigridvaniersel.nl en ik reageer snel!

IK START VANDAAG!

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees hier de privacyverklaring.

 

 

 

 

 

Een paar dingen die je gaat leren:

7 manieren om je idee wel uit te voeren

 

 

Over Sigrid

Ik ben verhalenmaker, die de kracht van storytelling en creatief denken aan elkaar knoopt. Ik help ondernemende professionals om hun gave, geweldige en grootse plannen in de wereld te zetten met verhaal- en daadkracht.

Ik bedenk zelf het ene na het andere plan en zoek voortdurend naar manieren om daar iets echt mee te doen. Mijn hele leven ben ik al enorm geïnteresseerd in deze niet geringe vraag: hoe zet je iets groots, gaafs, geweldigs in de wereld? Hoe kom je in beweging en hoe blijf je in actie?

De antwoorden die ik gevonden heb, wil ik graag met jou delen. Ik heb daarom een superpraktische e-mailserie opgezet, waarbij je 37 dagen lang via een opdracht een stap zet om je gave doel te bereiken.