Jouw verhaal

Aanbod op het gebied van storytelling

1 op 1 aan de slag

Verhaalsessie

Eenmalig sparren

Nu: 225 euro ex. btw


Twee uur sparren over jouw concrete vraag op het gebied van storytelling.

Gebruik deze sessie om te brainstormen over de toepassing in jouw werk of organisatie, te reflecteren of om een concreet vraagstuk voor te leggen. En natuurlijk geef ik je ook graag een gericht advies.

 

>> Meer informatie

Signatuurverhaal

Persoonlijk traject

Prijs: op aanvraag


Behoefte aan een helder signatuurverhaal, waarmee je je krachtig profileert en jouw toegevoegde waarde beeldend laat zien?

Ik begeleid je in het vinden van het juiste verhaal en help je om het signatuurverhaal en de onderliggende verhalen krachtig op te schrijven in de juiste toonzetting.

 

>> MEER INFORMATIE

Mentor-traject

Half-jaar-traject

Prijs: op aanvraag


Bij dit intensieve en persoonlijke traject werken we zes maanden lang samen aan de uitwerking van jouw plan en de vorming van jouw verhaal om jouw missie waar te maken. Zodat jij leeft en werkt op je eigen voorwaarden, met je eigen verhaal.

 

>> MEER INFORMATIE

 

 

Voor organisaties

Identiteit 


Je hebt als organisatie niet meer helder ‘waar je van bent’. Of je medewerkers weten niet goed hoe ze dat uitdragen. Ik help jullie met advies en begeleiding om de onderliggende verhalen te verzamelen en tot een nieuw verhaal over jullie identiteit te komen.

>> Neem contact met me op

Verhaalkracht


Werkt jouw organisatie aan een verandering, waarbij een krachtig verhaal nodig is? Of is er een verhaal over jullie identiteit, dat beter uitgedragen moet worden?

Met verhaalkracht kom je van A naar B.

Ik ontwikkel een passend concept voor de inzet van verhalen en help je bij de uitvoering.

>> Meer informatie

Na de crisis


Na een zware crisis heeft je team of organisatie behoefte om te veranderen en te vernieuwen. Storytelling helpt om ingrijpende gebeurtenissen te verwerken en de weg naar boven weer te vinden.

Ik help om de verhalen op te halen en op basis van de leerervaringen tot een nieuw verhaal te komen.

De afgelopen jaren zette ik storytelling in voor de politie Rotterdam (strandrellen Hoek van Holland), ROC Leiden (bijna failliet) en GGD West-Brabant (camping Fort Oranje).

>> Neem contact met me op

Sigrid van Iersel, voor hulp bij jouw verhaal