Jouw missie

Je wilt iets betekenen voor jezelf, je omgeving, de wereld. Je hebt een innovatief plan waarmee je het verschil gaat maken. Of je wilt uit je oude verhaal stappen en een nieuw verhaal beginnen.

Het lukt niet

Maar je bent vastgelopen met je verhaal. Je hebt al maanden niets meer gedaan aan je teksten of presentatie. Of je weet niet hoe je je toegevoegde waarde onder woorden brengt.

Maar dan…

Tijdens twee persoonlijke sessies gaan we daar intensief aan werken. Bijvoorbeeld door de structuur te verhelderen. De kernboodschap naar voren te laten komen in een verhaal. Of door te laten zien hoe je jouw luisteraars raakt, zodat jouw verhaal echt gaat vliegen en jij daarmee resultaten gaat boeken.

Het verhaal

Je krijgt heldere handreikingen, een waardevolle stroom ideeën en krachtig werkende verhaalingrediënten. Het resultaat is een verhaal, dat staat als een huis.

 

Voor wie?

 

Gedreven communicatiespecialisten, managers en ideeënmakers die met hun idee de wereld willen veroveren, maar daarvoor wel een verhaal nodig hebben. Of voor professionals die al enige tijd bezig zijn met hun verhaal, maar daarin vastgelopen zijn en behoefte hebben aan houvast.

Dit is voor jou een ideale aanpak als jij zo snel mogelijk resultaat wilt boeken of als je een specifieke vraag hebt. Je geniet van de luxe om optimaal gebruik te maken van mij als jouw persoonlijke sparringpartner.

We werken bijvoorbeeld aan:

 • het gebruik van verhalen in jouw presentatie of webteksten;
 • het verhelderen van je missie met behulp van verhalen, zodat je voor jezelf en voor de buitenwereld weet ‘waar jij van bent’;
 • het opzetten van een boek, waarbij jij je neerzet als expert;
 • het kiezen van werkvormen en het maken van een plan waarmee jij jouw studenten/gebruikers/opdrachtgevers met behulp van verhalen hun talenten laat ontwikkelen.

 

 

Je opbrengst

 

Opbrengst

 • Helderheid over je kernboodschap, voor alle manieren waarop jij communiceert.
 • Je hebt de verhalen in handen om je missie krachtig uit te dragen.
 • Je hebt een heldere structuur, die haakjes geeft om nog meer verhalen aan op te hangen. Dat geeft houvast.
 • Je voelt je zelfverzekerd over je verhaal, waardoor je ook zakelijk succesvol wordt.
 • Dankzij je verhaal zien mensen je als expert.
 • Je hebt rust in je hoofd, omdat je nu een duidelijke focus hebt.

 

Na afloop

Na afloop van dit inspirerende 1-op-1-traject ken je je verhaal, zodat jij je idee precies weet te verwoorden en de resultaten verzilvert. Bijvoorbeeld om meer draagvlak en betrokkenheid te krijgen (in je organisatie of je omgeving) voor belangrijke veranderingen of vernieuwingen.

Mijn stijl is energiek en informeel. Ik reik praktische handvaten aan en daag je uit, maar je kunt ook altijd bij me terecht met je vragen en twijfels die hier onvermijdelijk bij horen. Ook ná dit traject kun je daarover altijd contact met me opnemen: je geniet van mijn volledige nazorggarantie.

 

Investering

 • Het traject bestaat uit twee sessies en de mogelijkheid om tussentijds het verhaal op te tekenen of feedback te vragen. Per sessie reserveer ik twee uur tijd voor jou.
 • Ik investeer mijn inzichten, kennis, ervaring en energie in jouw ontwikkeling. Jij investeert € 1.499,- (ex btw) in jouw veranderingsreis.
 • Locatie van de sessies in overleg.

Extra

Als deelnemer ontvang je ook het boek Toverballen voor het brein met veel tips om de krachten van verhalen toe te passen.

 

 

Garantie

 

Ik ben er van overtuigd dat je enthousiast bent over Jouw Grandioze Verhaal. Daarom geef ik je mijn persoonlijke garantie: als je na afloop niet tevreden bent, dan mail je me dat binnen één dag.
Je krijgt dan je volledige investering retour. Ik kan je deze garantie geven, omdat ik zeker weet dat Jouw Grandioze Verhaal jou veel gaat opleveren.

Conny Leijten,

Stafmedewerker Communicatie

“Een verhaal over waarom onze instelling er is, wie ons nodig heeft en waarom we er voor hen willen zijn, wat zou dat geweldig zijn. Hardop denkend en reflecterend op de kritische inbreng van Sigrid kreeg ik tijdens onze inspirerende sessie een concrete blauwdruk van dat verhaal voor ogen. Na afloop had ik een lijn voor de manier van aanpak en een overzicht van betrokkenen van wie ik het verhaal wil horen. Ik had inhoudelijk houvast maar ook argumenten en ideeën om de voorwaarden van dit prachtige project te realiseren. Want om van droom naar daad te komen heb je faciliteiten nodig en vooral draagvlak.”

Froukje Strik

EFT-coach voor dieren / Froukje Strik

“Ik heb veel van Sigrid geleerd en daardoor is het gelukt om de slag te maken naar verhalend vertellen. Het is werkelijk een andere manier van schrijven. Ik heb genoten van onze samenwerking. Ik heb niet alleen de slag gemaakt met de teksten, ik heb ook mijn bescheidenheid overwonnen om overtuigend naar buiten te treden. En ik voel me er erg goed bij."

Tineke de Haan

Bedrijfsmaatschappelijk werker / Tineke den Haan

"Jouw begeleiding bij het schrijven van mijn webteksten was heel erg to the point, snel en scherp. Ik had niet zonder jouw input en feedback zo'n resultaat kunnen bereiken! Ik wilde graag alles zelf schrijven en tegelijkertijd zorgen voor een optimale leesbaarheid. Mijn site is inmiddels helemaal aangepast. Deze oogt nu fris, zakelijk en niet te zwaar door consistentie van tekst en foto's. Ik ben super blij met de teksten die nu prettig en makkelijk lezen! "

Maak een afspraak

 

Interesse? Dan nodig je ik je van harte uit voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Daarin stellen we eerst samen vast wat jij precies nodig hebt. Zo weten we vooraf precies wat het doel en het resultaat is van onze samenwerking.

Stuur mij een mail voor een telefonische afspraak. Dan beslissen we of we samen aan de slag gaan met jouw verhaal en welk aanbod het beste bij jouw persoonlijke doelen past.

Mail me voor een afspraak

Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en verplicht je tot niets.

Met dit traject maak jij een grote stap, zodat je precies jouw doelen bereikt. Ik kijk er naar uit om met jou deze sprong te maken!

Met ideeënrijke groet!

Sigrid

 

Liever zelf aan de slag? Kijk dan hier:

Floreer met je Plan

Koester jij een droom, maar hapert de uitvoering? Doe mee aan dit online zelfstudie programma Floreer met je Plan, waarbij je leert hoe je in actie komt en hoe je de beren tackelt die je op je weg ziet verschijnen. En natuurlijk leer je ook hoe jij je loveproject in de wereld zet met een supergoed verhaal. Met zeven online modules en een telefonische coachsessie.
LEES MEER

Excelleren met Ideeën

Kietel je eigen creatieve vermogens wakker! Met het online zelfstudie programma Excelleren met Ideeën leer je hoe je je inspiratiebronnen inzet en je lefgrenzen oprekt. Je ontvangt allereerst een inspirerend startpakket en daarna zeven lesmodules vol handige tips en prikkelende ontdekkingsopdrachten.

Lees meer