Adviesgesprek

Met de volle aandacht voor jouw verhaal

Gratis adviesgesprek voor ondernemende plannenmakers

Is dit voor jou?

  • Ben jij een ondernemende professional met een plan dat je wil verwezenlijken? Een ideaal, een sociale onderneming, een loopbaanwending of een maatschappelijk initiatief?
  • Ben je er klaar voor om stappen te nemen die echt bijdragen aan jouw zichtbaarheid, het raken van jouw publiek en verwezenlijking van jouw plannen?
  • Ben je daarom bereid tijd, geld en energie te investeren in jezelf en de realisatie van je plan met het bijbehorende verhaal?

Als je serieus geïnteresseerd bent, dan neem ik jou ook serieus. Ik bied je het waardevolste wat ik heb, namelijk mijn tijd en volle aandacht!

Om jou en je plan zichtbaarder en impactvol te maken, bied ik je mijn kennis, ervaring en vaardigheden als verhalenmaker, zelfstandig ondernemer en conceptontwikkelaar. Ik zet me in om jou en je waardevolle plan een flinke stap verder te helpen.

Interesse?

Iedere week heb ik ruimte voor een persoonlijk gesprek per Skype/telefoon van circa 45 minuten om samen met jou door te praten over je wensen, verlangens en obstakels en wat je nog nodig hebt.

Ik vertel je hoe je de volgende stap zet, kunt groeien en je ideaal dichterbij brengen met je verhaal.

Ik kan helaas niet met iedereen in gesprek gaan. Om zorgvuldig met elkaars tijd om te gaan werk ik zo:

  • Vraag een gesprek aan door hieronder enkele vragen te beantwoorden. Ik plan dan via e-mail een afspraak met je in. In het gesprek stel ik veel vragen en vertel jij over jezelf, je plannen en je wensen.
  • Aan de hand van wat jij nodig hebt deel ik de manieren om je plannen te realiseren met een eigen verhaal. Ik deel met je welke stappen er het beste passen en wat er mogelijk is voor jou.
  • Als ik je daarbij kan helpen, vertel ik je hoe en wat ik jou kan aanbieden. Ik ben niet voor iedereen de juiste begeleider. Als wij toch niet de goede match zijn, ik dat eerlijk. Zo mogelijk verwijs ik je door naar een andere expert.
  • Je verlaat het gesprek met een goed gevoel en nieuwe perspectieven. Alles wat we bespreken blijft onder ons.

Voel je dat dit voor jou is? Wil je een perspectief op wat er voor jou mogelijk is? Vul dan onderstaande vragen in en dan spreken we elkaar binnenkort!

Met ideeënrijke groet,

 

Sigrid

 

 

Naar de vragen

 

 

Cissie Schellings

Sociaal ondernemer

“Sigrid heeft mij perfect geholpen met mijn beschrijving van mijn beginnende onderneming. De gebruikte technieken, zoals tekeningen en mindmaps, om mijn eigen vragen helder te krijgen, waren net wat ik nodig had.
Naast deze methodes heeft Sigrid me een schat aan tips en uitgewerkte adviezen gegeven om het verhaal ook echt op papier te krijgen. Ik heb geleerd hoe een verhaal tot leven komt, hoe een blog iemand tot het laatst blijft boeien en wat ik moet doen om tot de kern te komen. Sigrid is altijd bereid nog een stap extra te zetten, geen vraag is haar te veel.”

Over Sigrid

Sigrid is verhalenmaker en helpt maatschappelijke instellingen en publieke organisaties aan verhalen die mensen in beweging brengen.

Ook werkt ze intensief één op één met bevlogen professionals en inspireert hen bij het ontwikkelen van creatieve plannen en storytelling. Daarmee helpt ze hen om de beste versie van zichzelf te worden en hun verhaal te laten sprankelen.

Ze werkt op dit moment aan een boek over werkgeluk en de betekenis van werk nu we steeds langer blijven werken. Eerder schreef ze het boek Lenig Denken (over creatief denken) en Toverballen voor het Brein (over storytelling in teksten).

Print Friendly, PDF & Email