Luistersessie

Met de volle aandacht voor jouw verhaal

 

 

 

 

Ben jij een leider, een expert op jouw vakgebied of een ondernemende professional met een plan dat je wil verwezenlijken? Een ideaal, een sociale onderneming, een loopbaanwending of een maatschappelijk initiatief?

  • Krijg je niet over het voetlicht waar je nu eigenlijk van bent of wat je voor elkaar wilt krijgen?
  • Wil je meer impact bereiken, omdat alles wat je nodig hebt al helemaal in je zit, maar je het er niet uitkrijgt?
  • Ben je bereid tijd, geld en energie te investeren in jezelf en de realisatie van je plan met het bijbehorende verhaal?

A ls je serieus geïnteresseerd bent, dan neem ik jou ook serieus. Ik bied je het waardevolste wat ik heb, namelijk mijn luisterende oor en volle aandacht!

 

Ik heb ruimte voor een persoonlijke luistersessie per Zoom/telefoon van circa 30 minuten om te luisteren naar je wensen, verlangens en obstakels en wat je nog nodig hebt.

  • Vraag een luistersessie aan door hieronder enkele vragen te beantwoorden. Ik plan dan een afspraak met je in.
  • In het gesprek vertel jij over jezelf, je plannen en je wensen. Je ontdekt waar je nu staat, waar je naar verlangt en wat daarvoor nodig is. Ik luister en stel verdiepende vragen.
  • Als ik je daarbij kan helpen, vertel ik je hoe en wat ik jou kan aanbieden. Ik ben niet voor iedereen de juiste begeleider. Zo mogelijk verwijs ik je door naar een andere expert.
  • Na afloop van de luistersessie heb je nieuwe inzichten opgedaan en zie je andere perspectieven. Alles wat we bespreken blijft onder ons.

Voel je dat dit voor jou is? Vul dan onderstaande vragen in en dan spreken we elkaar wellicht binnenkort!

Met ideeënrijke groet,

 

Sigrid

 

 

Ja, ik wil naar de vragen

 

 


“Sigrid heeft mij perfect geholpen met mijn beschrijving van mijn beginnende onderneming. De gebruikte technieken, zoals tekeningen en mindmaps, om mijn eigen vragen helder te krijgen, waren net wat ik nodig had. 
Naast deze methodes heeft Sigrid me een schat aan tips en uitgewerkte adviezen gegeven om het verhaal ook echt op papier te krijgen. Ik heb geleerd hoe een verhaal tot leven komt, hoe een blog iemand tot het laatst blijft boeien en wat ik moet doen om tot de kern te komen. Sigrid is altijd bereid nog een stap extra te zetten, geen vraag is haar te veel.”

Cissie Schellings | Sociaal ondernemer

Over Sigrid

Ik onderzoek hoe we onze verhalen opnieuw kunnen schrijven en daarmee betekenis geven aan ons leven. De manier waarop we kijken kunnen we veranderen, waardoor ook onze wereld anders wordt.

Via coaching en advies leer ik je dat we allemaal betekenisgevers en verhalenmakers zijn. We kunnen momenten creëren waar we méér van willen. We kunnen afscheid nemen van ervaringen die we achter ons willen laten.

Ik begeleid bestuurders, experts, coaches, consultants, leraren, programmaleiders, ontwerpers en creatieve professionals die met hun eigen verhaal aan de slag willen om daarmee van meer betekenis te zijn in hun leven en in hun werk.