Gelukt, je e-book is naar jou onderweg!

Superleuk dat je het e-book over het schrijven van je signatuurverhaal hebt aangevraagd. Het e-book is onderweg naar jouw mailbox. Als je binnen een paar minuten niets hebt ontvangen, check dan ook even je spam box.En terwijl je wacht, heb ik nog iets heel gaafs voor je.


Want je hebt niet voor niets de tips voor je signatuurverhaal aangevraagd!


Wil je direct aan de slag met jouw eigen verhaal op je Over Mij-pagina,

zodat je helder kunt vertellen wie je bent en waar je voor staat?

Bespaar nu maar liefst 250 euro op mijn training over het maken van je verhaal voor je eigen website.


Dit aanbod is alleen voor de snelle beslisser en geldig zolang de timer loopt.

Bespaar nu 250 euro op de training voor jouw profielverhaal

Gebruik KNALLEN als kortingscode

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
null


 • 4 lessen met inspiratie, prikkelende voorbeelden en heldere opdrachten, zodat je precies weet hoe je jouw verhaal gaat schrijven. In overzichtelijke stappen!
 • De verhalende STER-formule om jouw eigen verhaal te schrijven met jouw Unique Story Point.
 • Bonus-module 'Toveren met Taal' om je Over-Mij-pagina nóg meer te laten sprankelen.


Lastig om je werk, je ideeën en je ervaring te verkopen? Of... JEZELF?

Dan kan je Over-Mij-pagina op je website wel een opknapbeurt gebruiken.

Ook als ie al best goed is. 


Ga van goed naar geweldig

Maak van jouw zeventje een pagina die een vette 9,5 verdient.

Zodat veel meer lezers ook klanten worden en dolgraag met jou in zee gaan.In deze online training schrijf je in 4 weken een knallende Over-Mij-pagina.


Je leert de verhaalformule die het super makkelijk voor je maakt.

 • Na afloop is je Over-Mij-pagina klaar en heb jij rust in je hoofd. 
 • Voor iedereen is glashelder dat jij de expert bent op jouw terrein (zonder dat het opschepperig wordt).
 • Jij verwelkomt je klanten met een verhaal dat eruit springt (en waarbij je toch helemaal jezelf blijft).

Jouw ervaring. Jouw beslissende moment. Jouw keuze.

Wat mij enorm aanspreekt aan deze training van Sigrid is dat het zo concreet en aantrekkelijk is. Het ziet er gewoon mooi uit en is lekker leesbaar. Je hebt nooit dat gevoel van ‘pfff, ik moet ook nog die training door’. Het zit superfijn in elkaar, waardoor ik er volop energie uit haal. 

Door deze training heb ik gemerkt dat mijn loopbaanverhaal steeds meer kracht krijgt. Niet meer het accent op wat ik allemaal niet kan, maar juist op wat ik wél te brengen heb.

Renée van Gestel | Communicatie-adviseur

Dit is voor jou als je...

 • ... eindelijk een heldere Over-Mij-pagina* wil hebben, die staat als een huis
 • ... je verhaal op een bondige, heldere en sprankelende manier wil vertellen, zodat je de harten wint van je toekomstige klanten, afnemers en samenwerkingspartners.
 • ... de magie wil gebruiken van jouw persoonlijke verhaal (en je de kracht inzet van doorleefde storytelling)
 • ... met jouw eigen stem wil schrijven, zodat je samenvalt met jezelf (en daarmee je superpower benut)


* het mag natuurlijk ook een over-ons-pagina zijn.

Zonder kloppend verhaal geen doorbraak

Voordat ik deze training bij Sigrid deed, vertelde ik mijn verhaal aan de hand van mijn opleiding, werkervaring en functies. Nu besef ik dat je verhaal ook ligt in de keuze- en leermomenten. 

Ik heb door de cursus zelfs verschillende invalshoeken gevonden waardoor het - ook voor mijzelf - fris en sprankelend blijft. Ik houd van Sigrids rustige werkwijze en hoe zij op een plezierige manier heel duidelijke aanwijzingen geeft in hoe je dingen toch nét iets beter kan opschrijven.

Josée Thissen-Rojer | Kunsthistoricus

Wat leer je?

 • Welke 3 dingen jouw lezer echt zoekt op je Over-Mij-pagina en hoe je die stuk voor stuk zwierig uitserveert.
 • Hoe je jouw 'date' met de lezer niet meteen al verknalt bij de allereerste zin.
 • Je ontdekt hoe je lezer met simpele verhaalingrepen altijd jouw gedachtelijn blijft volgen. En hoe de STER-verhaalformule daarbij voor jou heel precies gaat werken.
 • Hoe je dichter bij jezelf blijft met de kracht van jouw Unique Story Point (je USP, maar dan op een verhalende manier).
 • Hoe je met een knallende Over-Mij-pagina daadwerkelijk meer klanten aantrekt met wie jij geweldige resultaten gaat behalen. Want al schrijvend werk je meteen aan je pitch!

Nog zoveel minuten om te beslissen over dit aanbod:

Jouw verhaal geeft je superpower.

Het begint met geloofwaardigheid

Natuurlijk heb jij een Over-Mij-pagina op je website. Waar je waarschijnlijk al heel wat tijd in hebt gestopt.

Maar werkt deze pagina ook voor je? Roept je verhaal magie op, zodat lezers daadwerkelijk je weggever aanvragen, contact met je zoeken of deelnemer worden in je training? Spant het op een dieper niveau een draad tussen jou en je toekomstige klant?

Je bent niet de enige die hiermee worstelt. 

Veel ervaren professionals met een website vinden het formuleren van hun persoonlijke verhaal lastig. De Over-Mij-pagina is meestal de allermoeilijkste pagina om te schrijven.

Het is het telkens nèt niet helemaal.

Ik werkte er zelf ook lang aan. En dat met 30+ jaar ervaring als journalist, auteur en verhalenmaker :)

Steeds maar veranderen, bijschaven en polijsten om mijn eigen profielpagina nog beter te maken. Stap voor stap heb ik uitgevonden waar het 'm in zit. En dat ga ik jou ook leren.

Als coach en mentor help ik bevlogen leiders en ondernemers met het vinden en uitdragen van hun verhaal. Zodat zij doen wat hen het beste past en daarmee de wereld mooier maken.

Tijdelijk aanbod:

297,- ex btw

47,- (ex. btw)

 • Je maakt een reuzensprong met je Over-Mij-pagina, zodat jij makkelijk in contact komt met mensen die graag met jou in zee gaan.
 • Het programma is volledig online: in eigen tempo, op je eigen plek.
 • Je creëert je eigen verhaal, waarbij je samenvalt met wie jij echt bent.

>> Vul de kortingscode KNALLEN in bij de checkout:

Dit schreven deelnemers:

Doorpakken


Je hebt me echt gestimuleerd om door te pakken met mijn teksten en mijn website. Ik heb meer dan genoeg om er mee door te gaan. Meer kun je uit een cursus niet halen, dus ik ben je daar zeer erkentelijk voor.


Emma Veenstra

Journalist & Counselor

Flinke oppepper


Sigrids enthousiasme komt in de opzet van het hele programma naar voren. Het is een ontzettend verrassend en veelzijdig programma en je creativiteit krijgt een flinke oppepper. Elly Hagen

Sociaal-cultureel werker

Cadeau aan jezelf


Deze training is méér dan een training over je Over Mij-Pagina. Je krijgt ook een heel stuk business-coaching: waar je tegenaan loopt, wat er onderligt en voor welke klanten je het allerliefst wil werken. Daaruit wordt heel veel helder.

Saskya Wiegel  

Presentator | Schrijver

Even over mijzelf!

Mijn naam is Sigrid van Iersel: journalist, storycoach en schrijver van de boeken Jongleren met Vermicelli en Toverballen voor het brein.

Verhalen zijn ook de toverballen voor mijn eigen brein. Ik wil precies weten hoe verhalen werken en hoe je ze zo krachtig mogelijk opschrijft. 

Jarenlang kreeg ik dat bij mijn journalistieke werk niet voor elkaar. Het leek wel alsof lezers geen fluit deden met mijn stukken. 

Aan de structuur of de inhoud van de stukken lag het niet. Maar waar dan wel aan? 

Mijn jarenlange zoektocht heeft me enorme eye-openers opgeleverd. Hiervoor heb ik onder meer honderden bio's bestudeerd. En ik ben als storycoach anderen gaan begeleiden bij het vertellen van krachtige verhalen over zichzelf.

Deze inzichten ben ik consistent gaan toepassen in mijn schrijfwerk. Dat heeft me veel gebracht: grote opdrachten, interessante klanten, waardevolle netwerken en nog veel meer. 

Mijn boek Jongleren met Vermicelli - Leef en creëer je verhaal helpt lezers om hun leven blijvend te veranderen en te verbeteren aan de hand van hun verhaal. Voor mij het zoveelste bewijs dat verhalen toverkracht hebben. Ook in je eigen profieltekst.

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd heb ik nodig?

 • Iedere week ongeveer 1-2 uur voor de lessen en schrijfopdrachten
 • Weet je nog niet goed weet 'waar je van bent'? Ken je je ideale lezer (en dus klant of afnemer) nog niet? Dan vraagt het meer tijd.
 • Het programma is volledig online. Je doet dit zelfstandig. In je eigen tijd, op je eigen plek en in je eigen schrijfflow.


Is dit wel voor mij geschikt?

Deze training is vooral geschikt als je al wel een verhaal hebt geschreven voor je over-mij-pagina (of brochure, pitch, social media-tekst), maar toch het gevoel hebt dat 'het' er nog niet helemaal staat. 

En voor ondernemers die al wat jaren actief zijn, zeker als je actief bent in de creatieve hoek, onderwijs of zorgverlening. Want dan zitten er vaak heel wat verhalen in jou!


Wanneer kan ik starten?

Starten kan op ieder moment. Op het leerplatform vind je alle benodigde stappen en tips overzichtelijk bij elkaar, zodat jouw verhaal vleugels krijgt.


Aarzel niet langer, doe mee

Online programma

Inschrijving

47,- (ex. btw)
 • 4 lesmodules met alle tips, voorbeelden en opdrachten 
 • De template met de STER-formule
 • Bonusmodule Toveren met Taal

>> Vul de kortingscode KNALLEN in bij de checkout:

De lessen stimuleerden mij om na te denken over mezelf en de manier waarop ik mezelf wil presenteren. Verrassend hoe het formuleren van een motto me nieuwe inspiratie opleverde voor mijn over-mij-pagina.

Deliana van der Meer | Tekstschrijver en psycholoog

Nog zoveel minuten om te beslissen over dit aanbod: