Handleiding Ideeën Uitvoeren

Beproefde supertips om jouw dromen waar te maken

Je wilt een idee uitvoeren dat belangrijk voor je is.

Een creatieve droom. Een boek dat je wilt schrijven. Je bedrijf echt op poten zetten. Een actie voor een goed doel. Een loopbaanswitch.

Maar met briljante ideeën alleen ben je er nog niet.

Je moet ook de manieren weten om écht aan de slag te gaan. Want wél dromen maar níet beginnen, daar heb je ongelooflijk veel last van. Je hebt voortdurend een stemmetje in je achterhoofd dat zeurt dat je eigenlijk… Of je slaapt er zelfs slecht van.

Je haalt niet uit het leven wat er in zit. Je laat je idee nodeloos op de plank liggen. Je onthoudt mensen die enorm van jouw idee kunnen profiteren jouw waardevolle hulp…

Dat kan anders.

Dankzij de handleiding Ideeën Uitvoeren* weet jij precies:

  • Hoe je je idee groot, krachtig en onweerstaanbaar maakt.
  • Hoe je plan zo aantrekkelijk wordt dat anderen jouw ideeën omarmen en zich aansluiten.
  • Hoe je niet blijft hangen in plannenmakerij, maar daadwerkelijk tot uitvoering komt.
  • Hoe je de focus houdt op het resultaat.
  • Hoe je het volhoudt, ook als je veel weerstand ontmoet.

Bovenal leer je hoe je jouw talenten inzet en ontwikkelt. Je levert met je idee een zinvolle bijdrage aan het leven van andere mensen en maakt de wereld mooier. Je idee – en alles wat daarvoor nodig is – geeft zin aan je leven.

De digitale handleiding* met 7 stappen telt 20 pagina’s en is volledig gratis. Meer dan 700 mensen hebben de lijst inmiddels gedownload. Je leest ‘m vooral fijn al swipend op je tablet.

 

>> Download hier de pdf: Handleiding ideeën uitvoeren
* Let op: deze handleiding is alleen geschikt voor plannenmakers met ambitie.

 

 

Enkele reacties op de handleiding

“Hartelijk dank voor deze geweldige handleiding met hele goede en bruikbare tips. Het ziet er prachtig, inspirerend en smaakvol uit.”

“Ik heb de handleiding in 1 x uitgelezen en ga vanavond na mijn werk hier mee aan de slag. Als eerste een actieplan en een planning met kleine stapjes. Ik denk dat dit me heel goed zal helpen in het proces. Ik had dit net even nodig!”

“Ik word er vrolijk van, het voelt als een soort energiedouche.”

 

 

 

 

Over Sigrid

Sigrid van Iersel is een verhalenmaker met een journalistieke achtergrond, die de kracht van storytelling en creatief denken aan elkaar knoopt. Als bedenker en uitvoerder van verhaalconcepten helpt ze publieke organisaties en maatschappelijke instellingen om mensen te raken en in beweging te brengen bij veranderingen. Ze is (mede-)auteur van het boek Lenig Denken (over creatieve denktechnieken) en Toverballen voor het Brein (over het gebruik van de kracht van verhalen in teksten).
Print Friendly, PDF & Email