Summer School | Even je eigen speelbal
13 juni 2022 
1 min. leestijd

Summer School | Even je eigen speelbal

Waar staat de zomer voor jou voor? Avontuur, nieuwe ontmoetingen, rust?

Voor mij is de zomer gemaakt om wonderlijke dingen in het leven te ervaren. Het is alsof zonlicht, buitenlucht en lange zomeravonden je in een andere stemming brengen. 

Levendige kleuren, losse flarden die tastbaar worden, joie de vivre die ineens de zomerlucht vervult. 

In de zomer kun je ook beter afstand nemen van je dagelijkse sores. Die enorme drukte vlak voor de vakantieperiode, omdat alles nu afgerond moet worden. 

Of juist de dreigende boring out, omdat je eigenlijk weinig zinnigs te doen hebt op je werk (je moest eens weten hoe vaak ik dat hoor).

In de zomer kun je nieuwe routines uitproberen. Je zet enkele passen achteruit om het hele panorama weer te zien. Daardoor zie je andere perspectieven.

Even ben je geen speelbal in het gedoe van alledag.

Dat is ook de ideale atmosfeer om nieuwe ideeën te laten ontluiken. Er komen wonderbaarlijke vondsten op je pad, gewoon omdat je jezelf ervoor openstelt. Je krijgt onverwachte kanskaarten aangereikt, waardoor je leven ineens in een stroomversnelling komt.

Als aanjager voor deze magische stroomversnellingen heb ik de Summer School voor Verwondering gecreëerd. 

Met creatieve gymnastiek als hoofdvak en eigen intuïtie en schrijfkunst als bijvakken. Die vakken bestrijken verschillende dimensies: luchtig én leergierig, serieus én speels, verbredend én verfijnend.    

Het belangrijkste van de Summer School is dit: het gaat over denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Over het volgen van je nieuwsgierigheid. En over het beleven van plaatselijke wonderen, omdat je ruimte geeft aan creatieve explosies in je hoofd.

Klaar voor deze verrassende wending in je leven?

Gun jezelf verwonderbommetjes in je zomerse bestaan en ga stuiteren. Want op de Summer School ben je je eigen speelbal.

Klik hier voor alle info: Summer School voor Verwondering.

Tot aan de verwonderkant!

Over de schrijver
Jij bent de creator van je eigen verhaal. Maar het is niet makkelijk om dat verhaal te verwoorden. Zeker niet als jij als multitalent een popcornhoofd vol idee├źn hebt en overal mogelijkheden ziet.Ik werk met mensen die zich niet langer klein willen houden, maar groter willen groeien. Persoonlijk en met je vak. Ondernemers met een missie, een bijzondere aanpak, heel veel kennis en/of ervaring.Samen met jou ga ik op zoek naar diepere drijfveren, kleurrijke dromen en niet te vergeten jouw missie. Jouw hogere doel, waarvoor jij het allemaal doet. Ik zie snel de rode draad en geef je helderheid.Ik help je om je verhaal te leven: van woorden naar daden. Dat doe ik door middel van coaching, online programma's en vaak ook met mijn eigen pen.