E-book

Wil jij weten hoe jij de krachten van verhalen optimaal benut, zodat je je publiek raakt en resultaten boekt?

Vul dan je e-mailadres in en ontvang gratis het e-book Zeven manieren om succes te boeken met verhalen over de toepassing van storytelling in organisaties. Je leest ‘m vooral fijn al swipend op je tablet.

Verhalenmail

Meld je ook meteen aan voor de Verhalenmail. Dan stuur ik je 2-4 keer per maand inspiratie en tips over creatief denken en de toepassingen van verhalen.

Bijna 4000 mensen ontvangen hem al! Geen gedoe, geen spam. Als je er genoeg van hebt, schrijf je je gemakkelijk weer uit.

 

“Van jouw artikelen word ik altijd vrolijk: een soort energiedouche.”

Na aanmelding krijg je een mail om je inschrijving te bevestigen. Je kunt je natuurlijk op ieder moment weer afmelden. Ik geef je mailadres niet door aan anderen en je privacy is gewaarborgd. Door je aan te melden geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in deze privacyverklaring.

 

Else Krijgsheld

Docent / Imagineering NHTV Breda

“Het e-book Zeven manieren om succes te boeken met verhalen is voor onze studenten een heel mooi, goed te hanteren boek gericht op de praktijk van verhalen vertellen. We bieden het daarom als aanvullende informatie aan.”

Corrie Gramser

Schrijver en ergotherapeut / In de ban van de zin

“Wil je meer lezen over het gebruik van verhalen om anderen te inspireren? Met haar blog snijdt Sigrid van Iersel iedere keer weer leuke onderwerpen aan. Prikkelend en vlot geschreven, in een hele persoonlijke stijl.”

Zera

Blogger / Ontgeldingsdrang

“Al enkele jaren volg ik met enthousiasme haar blogs vol inspiratie over schrijven. Sigrid legt aan de hand van haast tastbare voorbeelden uit hoe je de schrijver in jezelf kunt ontvouwen. Ik heb online al erg veel van haar geleerd en ben dankbaar voor de tips die ze deelt.”

Chantal Bolle

Tekstschrijver / Dailycieux

“Als tekstschrijver, afgestudeerd journaliste, copywriter of hoe ik het ook noemen wil, heb ik veel aan Sigrids blogs. De manier waarop ze schrijft, de onderwerpen die ze aansnijdt en de tips, ik heb er onwijs veel aan.”

Portretfoto: Annelies van ‘t Hul