Toverballen voor het brein

Vraag het eerste hoofdstuk aan

Vraag het eerste hoofdstuk aan

Het boek Toverballen voor het brein ontsluiert de geheimen van verhalen en geeft veel direct toepasbare tips en voorbeelden. Ontdek hoe je de kracht van verhalen gebruikt om je lezers mee te slepen en echt te raken.

Dit leer je in het eerste hoofdstuk:

  • De elf bijzondere eigenschappen van verhalen.
  • Wat simulatie doet met onze hersenen en hoe verhalen daarbij helpen.
  • Waarom verhalen over mislukkingen zo belangrijk zijn.

Lees hier mijn privacyverklaring.

 

 

Je kunt natuurlijk ook direct hier je eigen exemplaar bestellen van Toverballen voor het brein.

 

 

Suzanne Meijles

Schrijftrainer / Protaal

“De verhalen aan het begin van elke toverbal zijn plakkerig, zodat je blijft lezen. De tips zijn laagdrempelig en maken dat je zin krijgt om te schrijven.”

Astrid Schutte

Storytellingdeskundige en auteur / Storyventures

“Een helder boek met veel voorbeelden over de kracht van verhalen en hoe je met verhaaltechnieken je teksten sterker maakt.”

Lilian Vermeulen

Mediator en trainer

“Na snel doorbladeren kon ik Toverballen voor het brein eigenlijk niet meer wegleggen. Wat een ideeën! Ik kan deze ideeën heel goed gebruiken om mijn workshops nog boeiender te maken.”

Lisette Geel

Schrijfcoach en tekstschrijver

“Dit boek komt voort uit haar enthousiasme en dat merk je: het boek is persoonlijk, helder en gepassioneerd geschreven. Na het lezen van Toverballen voor het brein zal menigeen ‘ineens’ overal verhalen zien, daarvan ben ik overtuigd.”

Ilja Aussems

Communicatiecoach / Playtime

“Heb je dat ook weleens? Opeens inspiratie? Door wat je leest, ziet, hoort? Ik had dat nu vrij letterlijk, door het lezen van het boek van Sigrid van Iersel: Toverballen voor het Brein.”

Mieke Bouma

storyteller en scenarioschrijver / Storytelling Academy

“Sigrid is een journalist met een passie voor verhalen die ze niet onder stoelen of banken steekt. Haar boek Toverballen voor het brein is een verfrissende en praktische gids voor iedereen die meer met verhalen wil doen. Goed en helder geschreven en met veel tips en tricks.”

Leonie de Groot

Communicatiespecialist

Toverballen voor het brein heb ik altijd in mijn tas zitten, want het is mijn bijbeltje. Als ik een schrijfvraagstuk heb, denk ik: eerst even opzoeken wat Sigrid daarover schrijft in haar boek.”

Marcel van Stigt

Schrijver van levensverhalen

“Prettig geschreven, inspirerend boek. Ik was op zoek naar nieuwe invalshoeken, technieken en benaderingen om het allemaal weer een stukje beter te kunnen doen. Het boek Toverballen voor het brein kwam als geroepen.”

Jan Stap

Filmmaker / Jan Stap Film

“Een uitgeverij vroeg mij om demonstratiefilms voor hun online uitgaven te maken. Het eerste filmscript was dodelijk saai. Toen ik dit eerlijk zei, kreeg ik te horen: maak maar iets beters! Geïnspireerd door Toverballen voor het brein paste ik de technieken van het verhalen vertellen toe op het nieuwe script. Dit viel in goede aarde. De uitgeverij is een trouwe klant geworden.”