Jongleren met Vermicelli – speciale editie

 

Jongleren met Vermicelli – speciale editie


Jongleren met Vermicelli is een werk- en speelboek over het creëren en leven van je eigen verhaal. ‘Jongleren met vermicelli’ staat daarbij voor creatief omgaan met alles wat zich aandient in je leven. Want dan blijkt er veel meer mogelijk dan je denkt.

 

 

 

 

  • Het boek bevat tientallen inspirerende verhalen van mensen die hun eigen weg gevonden hebben.
  • Je leest hoe je aan de hand van het SCRIPT-verhalensnoer je eigen verhaal vormt.
  • Via het boek krijg je exclusieve toegang tot de websitepagina met extra materiaal (tips, filmpjes, checklist).

 

Deze ‘limited edition’ is deels in kleur uitgevoerd en heeft een speciale omslag, waardoor het boek gemakkelijk open blijft liggen. Een prachtig cadeau-exemplaar, voor jezelf of voor iemand anders.

Uiteraard signeer ik het boek ook graag voor jou! Stuur me een mail als je een speciale wens hebt: contact@sigridvaniersel.nl.

De prijs (29,50 euro) van deze speciale editie is inclusief verzendkosten en de boekenlegger.

 

 

Ja, ik bestel de speciale editie

 

reacties van lezers

“Ik ben het aan het lezen en je hebt mij meteen ‘te pakken’. Je schrijfstijl is heel prettig en ik kom al veel eye openers tegen. Omdat je het creatief belicht spreekt het me aan ?? Mensen, leuk Sinterklaas- of Kerstcadeau als jezelf of iemand anders meer inzichten wilt geven.”

 

Boekgegevens

Titel: Jongleren met vermicelli – Creëer en leef je eigen verhaal
Uitgave: Verhaallijnen
Auteur: Sigrid van Iersel
ISBN: 9789081892414
Aantal bladzijden: 204
Uitvoering: softcover, kleurendruk, gerild
Bonuspagina met toegang tot extra materiaal
Drukwerk: NPN Drukkerij
Prijs: 29,50 inclusief verzending

 

 

Over de auteur

Verhalenmaker | Creatieve Gids | Praktisch idealist | Auteur | Trendonderzoeker | Conceptontwikkelaar | Journalist |  Neerlandica

Van jongs af aan is Sigrid van Iersel gefascineerd door mythen, sprookjes en andere verhalen. Zo waren verhalen een rode draad bij haar studie Nederlandse Taal- en Letterkunde en bij haar langdurige werk als journalist en bladenmaker.

Toen ze het fenomeen storytelling ontdekte, kwamen voor haar alle losse draadjes samen. Verhalen zijn voor haar de belangrijkste manieren om met andere mensen in contact te komen. Ze helpen om trends te duiden en te laten zien waar we naar toe willen.

Als auteur schreef ze eerder de boeken Toverballen voor het Brein (over storytelling in teksten) en Lenig Denken (over creatieve denktechnieken).

Als verhalenmaker begeleidt ze mensen om hun verhaal te vinden en te verrijken en op een creatieve manier naar hun eigen leven te kijken. Want het geheim van vrijwel alle successen is een krachtig verhaal.

 

 

Verder met je verhaal?

Smaakt dit boek naar verder jongleren? Meer uit je eigen verhaal halen?

KIJK HIER naar je VERVOLGSTAPPEN

 

 

 

 

Jongleren met vermicelli