Jongleren met Vermicelli

Leef en creëer je eigen verhaal

Hoe geef jij sturing aan jouw verhaal?

Je wilt iets anders dat jouw leven meer betekenis geeft. Er hangt een verandering in de lucht, maar je weet niet hoe je er handen en voeten aan moet geven. Je doet van alles en nog wat, maar je bent kwijt wat je echte kern is.

Herkenbaar? Dan is het boek Jongleren met Vermicelli - creëer en leef je verhaal voor jou geschreven! 

Want die kern, dat is het verhaal dat je over jezelf vertelt. Een verhaal dat voor jou klopt, geeft je energie om jezelf te stretchen en deze uitdaging aan te gaan.

Jongleren met Vermicelli  brengt je een speelse ontdekkingsreis naar je eigen kern, waarbij de losse vermicelli-stukjes bij elkaar komen. 

Storytelling, over jezelf en je eigen leven.

Sigrid van Iersel

Auteur Jongleren met Vermicelli

Ruim tien jaar geleden maakte ik een belangrijke keuze: ik ging volledig werken met en vanuit de kracht van verhalen.


Voor die tijd werkte ik als journalist, redacteur en bladenmaker. Ik voelde aan alles dat er veel meer in mij zat dan eruit kwam. Ik wilde echt van betekenis zijn en ruim baan geven aan mijn creatieve ontwikkeling, zodat ik ook anderen kon inspireren. Maar hoe?


Met storytelling dus. Mijn radicale keuze voor verhalen heeft veel veranderd voor mijn bedrijf en mijn leven. Dat gun ik jou ook.


Jongleren met Vermicelli leert jou niet alleen hoe je verhalen krachtig vormgeeft met storytelling-technieken, maar vooral hoe je daarmee sturing geeft aan je eigen leven.

Neem  je verhaal in eigen hand

Bestel hier

Directe verzending, inclusief verzendkosten

 Jongleren met Vermicelli levert je op:

  • Leer je eigen verhalen te vinden en op een krachtige manier vorm te geven aan de hand van het SCRIPT-Verhalensnoer
  • Toegang tot de website met extra materialen: checklists, filmpjes, tips
  • Tientallen inspirerende voorbeeldverhalen

Het boek is speciaal bedoeld voor:

  • Gedreven trainers, coaches, consultants en creatieve ondernemers die door willen groeien naar topniveau en daarbij de kracht van hun persoonlijke verhaal willen inzetten.
  • Mensen die meer willen leren over de toepassing van storytelling in hun vak.


null

Gijs van Wulfen

Schrijver en oprichter 

VOORT-methode

"Verfrissend en praktisch"

"Met dit boek helpt Sigrid je toekomstverhaal zelf te verbeelden, en op te schrijven met veel praktische oefeningen. Zodoende vorm je jouw eigen toekomstbeeld, innoveer je jezelf en waag je de sprong naar het onbekende wat gemakkelijker.

 

In Jongleren met Vermicelli confronteert en inspireert Sigrid je om te verbeelden en te vertellen zodat je kunt starten met een betekenisvoller en gelukkiger leven. 

Begin vandaag met dit inspirerende boek!"

Wat andere lezers zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Christine Boland | Trendanalist

De mens zoekt houvast, een ijkpunt, richting. Verlangt naar verbinding en betekenis, een eigen en een gedeeld narratief. Mens-zijn wordt een werkwoord. 


Daarom komt dit boek op het goede moment. Als een toegankelijke en werkbare tool om je te helpen houvast te vinden in een door jou zelf geformuleerde verhaallijn. Dat geeft richting, rust en ruimte in je hoofd. Wie wil dat nou niet?

Ms. Nameless
Add Your Stars
Anna Lammers | Coach en trainer

Complimenten, wat is dit een geweldig boek! Het is toegankelijk geschreven en daardoor makkelijk leesbaar. Er staat zoveel bruikbare informatie in om aan de slag te gaan met je eigen verhaal.


De ervaringsverhalen zijn inspirerend om te lezen en geven een extra dimensie aan de informatie. De oefeningen zijn leuk om te doen en vormen een waardevolle toevoeging.


Kortom een boek dat ik nog vaak zal openslaan als ik weer inspiratie nodig heb voor mijn eigen verhaal.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Desiree Hornikx | Theatermaker

Als theatermaker en verhalenvertelster is het boek Jongleren met Vermicelli in korte tijd een onafscheidelijk maatje geworden. 


Zowel om mezelf bijna dagelijks van positieve input te voorzien, maar ook om mijn publiek te verrassen. Waarmee? Met de talloze inspirerende en vrolijke ideeën die Sigrid aanreikt!


Ms. Nameless
Add Your Stars
Bert Heesakkers | Storyteller

'Jongleren met Vermicelli' is helder en speels geschreven en heeft daarmee een bepaalde vaart die aanstekelijk werkt. De opdrachten zijn leuk om te doen en nemen zelden meer dan een half uur van je tijd in beslag.


Verfrissend is ook dat de voorbeeldverhalen niet alleen gaan over succesvolle ondernemers, die na verkoop van hun bedrijf in financiële vrijheid hun dromen zijn gaan najagen.


Ook de verhalen van mensen die vanuit de schuldsanering hun dromen waarmaken komen aan bod. Hiermee laat Sigrid zien dat het herschrijven van je levensverhaal tot ieders mogelijkheden behoort.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Jongleren met Vermicelli

in je tas of kast?

Jongleren met Vermicelli – Creëer en leef je eigen verhaal
Uitgave: Verhaallijnen, 2019
ISBN: 9789081892414

Het boek is verkrijgbaar als pocketboek of als e-book (PDF).  

  • E-book: 21,95 (incl. btw): direct na betaling in je mailbox
  • Gedrukt boek: 24,95 (incl btw) + verzendkosten, snel in huis