Waardevolle persoonlijkheden in jouw boekenkast
10 maart 2023 
3 min. leestijd

Waardevolle persoonlijkheden in jouw boekenkast

Als ik jouw boekenkast zou zien, zie ik dan wie je bent? Interessante vraag, die mooi aansluit bij het thema van de Boekenweek van dit jaar: Ik ben alles.

Er wordt wel eens gezegd dat je de optelsom bent van de mensen met wie je je omringt. Ze dragen allemaal bij aan je ontwikkeling, je gedachtegoed en je creatieve vermogens.

Heb jij wel eens bedacht dat boeken ook een soort persoonlijkheden zijn?Boeken laten je onderdompelen in de leefwereld, cultuur of overtuigingen van anderen. 

Linksom of rechtsom heeft dat invloed op jou.

Je boekenkast laat ook de reis zien die je al hebt afgelegd. 

Als ik mijn eigen boekenkast bekijk, zie ik komen en gaan van helden en heldinnen. Persoonlijkheden die me eerst mateloos interesseerden, boeien me nu niet meer zo. Maar er zijn ook dierbare persoonlijkheden die ik voor altijd in mijn hart heb gesloten. Van iedereen heb ik iets meegenomen.

De Boekenweek 2023 heeft als thema 'Ik ben Alles'. En dat sluit hier helemaal bij aan: je bent alles wat je leest.

Daarom kreeg ik ineens een idee voor een speciaal aanbod voor jou.

Mijn 'alles' in de vorm van mijn eigen boeken. 

Daarom zijn mijn drie boeken nu eenmalig te koop als 1 pakket. 

Dit zit erin:

Drie handzame boeken met een bak aan inspiratie. Je betaalt hiervoor 73,50 euro (incl. btw en verzendkosten).

Bij de Boekenweek hoort ook iets feestelijks. Je krijgt daarom gratis mijn e-book Ideeënschatkamers erbij. Eerder een inspiratiepakket dan een boek, met honderden ideeën om inspiratie te vinden en je creativiteit te ontwikkelen. De normale prijs is 37,-.


Deze aanbieding geldt tot en met 19 maart, het einde van de Boekenweek.

Interessant voor jou? 

Klik hier om het pakket te bestellen: 

>> Alles ineen

Kun jij je alvast gaan verheugen op nog meer voedzame boeken!


Over de schrijver
Jij bent de creator van je eigen verhaal. Maar het is niet makkelijk om dat verhaal te verwoorden. Zeker niet als jij een visionair bent of een ideeënfontein en overal mogelijkheden ziet. Ik werk met mensen die zich niet langer klein willen houden, maar groter willen groeien. Persoonlijk en met je vak. Ondernemers met een missie, een bijzondere aanpak, heel veel kennis en/of ervaring. Samen met jou ga ik op zoek naar diepere drijfveren, kleurrijke dromen en jouw missie. Jouw hogere doel, waarvoor jij het allemaal doet. Ik zie snel de rode draad en geef je helderheid.