Knallen met je
Over-Mij-pagina

In 4 weken een Over-Mij-pagina, zodat jij eruit springt met je verhaal


Lastig om je werk, je ideeën en je missie te verkopen? Of... JEZELF?

Dan kan je Over-Mij-pagina op je website wel een opknapbeurt gebruiken. 

Ook als ie al best goed is. 


Ga van goed naar geweldig.

Maak van jouw zeventje een pagina die een vette 9,5 verdient.

Zodat veel meer lezers ook klanten worden en dolgraag met jou in zee gaan.In deze online training schrijf je in 4 weken een knallende Over-Mij-pagina.


Je leert de verhaalformule die het super makkelijk voor je maakt.

 • Na afloop is je Over-Mij-pagina klaar en heb jij rust in je hoofd. 
 • Voor iedereen is glashelder dat jij de expert bent op jouw terrein (zonder dat het opschepperig wordt).
 • Jij verwelkomt je klanten met een verhaal dat eruit springt (en waarbij je toch helemaal jezelf blijft).

Jouw ervaring. Jouw beslissende moment. Jouw keuze.

Dit is voor jou als je...

 • ... eindelijk een heldere Over-Mij-pagina* wil hebben, die staat als een huis. Zodat jij nooit meer hoeft te twijfelen wat je nou eigenlijk doet en hoe je daarover vertelt.
 • ... je verhaal op een bondige, heldere en sprankelende manier wil vertellen, zodat je de harten wint van je toekomstige klanten, afnemers en samenwerkingspartners.
 • ... de magie wil gebruiken van jouw persoonlijke verhaal (en de kracht van storytelling inzet).
 • ... met jouw eigen stem wil schrijven, zodat je samenvalt met jezelf (en daarmee je superpowers benut).


* het mag natuurlijk ook een over-ons-pagina zijn.

Zonder kloppend verhaal geen doorbraak

Ja dit is wat ik zoek!

Inschrijving

397,- (ex btw)
297,- (ex. btw)
 • 4 lesmodules met alle tips, voorbeelden en opdrachten 
 • De superkrachtige template met de STER-formule
 • Bonusmodule Toveren met Taal

Voordat ik deze training bij Sigrid deed, vertelde ik mijn verhaal aan de hand van mijn opleiding, werkervaring en functies. Nu besef ik dat je verhaal ook ligt in de keuze- en leermomenten. Ik heb door deze cursus verschillende invalshoeken gevonden waardoor het - ook voor mijzelf - fris en sprankelend blijft. 

Ik houd van Sigrids rustige werkwijze en hoe zij op een plezierige manier heel duidelijke aanwijzingen geeft in hoe je dingen nét even iets beter kan opschrijven.

Josée Thissen-Rojer | Kunsthistoricus


Wat leer je?

 • Welke 3 dingen jouw lezer echt zoekt op je Over-Mij-pagina en hoe je die stuk voor stuk zwierig uitserveert.
 • Hoe je jouw 'date' met de lezer niet meteen al verknalt bij de allereerste zin.
 • Je ontdekt hoe je lezer met simpele verhaalingrepen altijd jouw gedachtelijn blijft volgen. En hoe de STER-verhaalformule daarbij voor jou heel precies gaat werken.
 • Hoe je dichter bij jezelf blijft met de kracht van jouw Unique Story Point (je USP, maar dan op een verhalende manier).
 • Hoe je met een knallende Over-Mij-pagina daadwerkelijk meer klanten aantrekt met wie jij geweldige resultaten gaat behalen. Want al schrijvend werk je meteen aan je pitch!

Jouw verhaal geeft je superpower.

Het begint met geloofwaardigheid

Natuurlijk heb jij een Over-Mij-pagina op je website. Waar je waarschijnlijk al heel wat tijd in hebt gestopt.

Maar werkt deze pagina ook voor je? Roept je verhaal magie op, zodat lezers daadwerkelijk je weggever aanvragen, contact met je zoeken of deelnemer worden in je training? Spant het op een dieper niveau een draad tussen jou en je toekomstige klant?

Je bent niet de enige die hiermee worstelt. 

Veel ervaren professionals met een website vinden het formuleren van hun persoonlijke verhaal lastig. De Over-Mij-pagina is meestal de allermoeilijkste pagina om te schrijven.

Het is het telkens nèt niet helemaal.

Ik werkte er zelf ook lang aan. En dat met 30+ jaar ervaring als journalist, auteur en verhalenmaker :)

Steeds maar veranderen, bijschaven en polijsten om mijn eigen profielpagina nog beter te maken. Stap voor stap heb ik uitgevonden waar het 'm in zit. En dat ga ik jou ook leren.

Als coach en mentor help ik bevlogen leiders en ondernemers met het vinden en uitdragen van hun verhaal. Zodat zij doen wat hen het beste past en daarmee de wereld mooier maken.

De wereld is veranderd.

Veel schrijvers vullen de profieltekst met hun curriculum vitae: welke opleidingen ze gedaan hebben, wat hun werkervaringen zijn en vaak ook met welke klanten ze gewerkt hebben. Vooral veel feiten dus. Netjes en degelijk. Zo hebben ze het geleerd.


Maar... dat is niet wat je lezers willen.

Want je toekomstige klanten willen geen informatie meer over al je opleidingen, certificaten en methodes. 

Ze willen geen kaartenbak doorploegen; ze willen een relatie opbouwen. Ze willen weten wie je bent, zodat ze je kunnen vertrouwen. Bovendien willen ze weten of jij écht betrokken bent en ze niet ineens in de steek laat.


De snelste manier om vertrouwen op te bouwen is een verhaal.

Jouw persoonlijke verhaal.

Daarmee laat je zien wie je bent en waarom je doet wat je doet. Je laat niet alleen krachtig zien waar je voor staat, maar ook dat je precies weet waar je lezer uithangt. Dat maakt jou als ervaren professional geloofwaardig en geweldig aantrekkelijk, zodat ze graag met jou gaan werken. 


Jouw verhaal bevat jouw Unique Story Point. Niemand kan het vertellen zoals jij. En daarom werkt het ook het allerbeste als jij deze super belangrijke tekst zelf schrijft.


Jouw verhaal bevat jouw super power. 

Ik vraag me af of jij je realiseert wat er gebeurt als jij deze kracht gaat gebruiken. 

Want er komt een dag dat je je helemaal happy voelt over je verhaal op je website. Je ontvangt reacties van mensen die graag met jou in zee gaan. Omdat jullie blij van elkaar worden. En dat zijn precies de mensen met wie jij ook het allerliefst werkt.

Laat daarom je verhaal voor jou werken en gebruik deze superkracht.


- Sigrid van Iersel

Zo ga je aan de slag:Ja dit is wat ik zoek!

Inschrijving

397,- (ex btw)
297,- (ex. btw)
 • 4 lesmodules met alle tips, voorbeelden en opdrachten 
 • De superkrachtige template met de STER-formule
 • Bonusmodule Toveren met Taal

Dit schreven deelnemers:

Doorpakken


Je hebt me echt gestimuleerd om door te pakken met mijn teksten en mijn website. Ik heb meer dan genoeg om er mee door te gaan.

Meer kun je uit een cursus niet halen, dus ik ben je daar zeer erkentelijk voor.
Emma Veenstra

Journalist & Counselor

Volop energie


Wat mij enorm aanspreekt aan deze training is dat het zo concreet en aantrekkelijk is. Het ziet er gewoon mooi uit en is lekker leesbaar. Je hebt nooit dat gevoel van ‘pfff, ik moet ook nog die training door’, want het zit superfijn in elkaar, waardoor ik er volop energie uit haal.

Renée van Gestel | Communicatie-adviseur

Cadeau aan jezelf


Deze training is méér dan een training over je Over Mij-pagina. Je krijgt ook een heel stuk business-coaching: waar je tegenaan loopt, wat er onderligt en voor welke klanten je het allerliefst wil werken. Daaruit wordt heel veel helder.
Saskya Wiegel  

Presentator | Schrijver

Even over mijzelf!

Mijn naam is Sigrid van Iersel: journalist, storycoach en schrijver van de boeken Jongleren met Vermicelli en Toverballen voor het brein.

Verhalen zijn ook de toverballen voor mijn eigen brein. Ik wil precies weten hoe verhalen werken en hoe je ze zo krachtig mogelijk opschrijft. 

Jarenlang kreeg ik dat bij mijn journalistieke werk niet voor elkaar. Het leek wel alsof lezers geen fluit deden met mijn stukken. 

Aan de structuur of de inhoud van de stukken lag het niet. Maar waar dan wel aan? 

Mijn jarenlange zoektocht heeft me enorme eye-openers opgeleverd. Hiervoor heb ik onder meer honderden bio's bestudeerd. En ik ben als storycoach anderen gaan begeleiden bij het vertellen van krachtige verhalen over zichzelf.

Deze inzichten ben ik consistent gaan toepassen in mijn schrijfwerk. Dat heeft me veel gebracht: grote opdrachten, interessante klanten, waardevolle netwerken en nog veel meer. 

Mijn boek Jongleren met Vermicelli - Leef en creëer je verhaal helpt lezers om hun leven blijvend te veranderen en te verbeteren aan de hand van hun verhaal. Voor mij het zoveelste bewijs dat verhalen toverkracht hebben. Ook in je eigen profieltekst.

Laat je bio eruit springen,

zodat je lezers ook jouw grootste fans wordenVeelgestelde vragen en eerlijke antwoorden

Wat krijg ik allemaal?

Na je aanmelding ontvang je een compleet online programma om stapsgewijs jouw verhaal te schrijven (ook als je geen ster in schrijven bent) en meteen het fundament onder je business goed te krijgen.

 • 4 modules met tips, inspirerende voorbeelden en heldere opdrachten. 
 • De verhalende STER-formule om je eigen verhaal soepel te schrijven.
 • Bonus-module Toveren met Taal om je Over-Mij-pagina nóg meer te laten sprankelen.


Hoeveel tijd heb ik nodig?

 • Iedere week ongeveer 1-2 uur voor de lessen en schrijfopdrachten
 • Weet je nog niet goed weet 'waar je van bent'? Ken je je ideale lezer (en dus klant of afnemer) nog niet? Dan vraagt het programma meer tijd.
 • Het programma is volledig online. Je doet dit zelfstandig. In je eigen tijd, op je eigen plek en in je eigen schrijfflow.


Ik wil wel, maar heb nu geen tijd.

Dat snap ik, we hebben allemaal voortdurend een tekort aan tijd. Deze week is het schoolvakantie. Volgende week wordt je moeder ziek. De week daarna speelt er weer iets anders.

Het punt is: het juiste moment met 'voldoende tijd' is er nooit. En zo gaat je leven voorbij, zonder dat jij echt gaat staan voor jouw missie en jouw verhaal.

Hoe is het voor jou als je het gewoon nu doet? Zodat je ook nu de bijbehorende resultaten boekt, met klanten of deelnemers die snel de weg naar jou weten te vinden?


Is deze training wel voor mij geschikt?

Deze training is vooral geschikt als je al wel een verhaal hebt geschreven voor je over-mij-pagina (of brochure, pitch, social media-tekst), maar toch het gevoel hebt dat 'het' er nog niet helemaal staat. 

En voor ondernemers die al wat jaren actief zijn, zeker als je actief bent in de creatieve hoek, onderwijs of zorgverlening. Want dit is zonneklaar: dan schuilt er een schatkamer aan verhalen in jou!


Okay, ik weet genoeg. Wanneer kan ik starten?

Starten kan op ieder moment, dus meld je gewoon meteen aan. Op het online platform vind je alle benodigde stappen en tips overzichtelijk bij elkaar, zodat je snel resultaten boekt en je investering terugverdient.

Deze schrijftraining is een aanrader voor iedereen die bezig is met de Over Mij-pagina. In een korte tijd word je gedwongen goed na te denken over wat je precies wilt schrijven. Als de tekst af is, heb je ook meteen aan je pitch gewerkt. Dat is een fijn extra voordeel.

Anne-Marij Merhottein | Loopbaancoach

Aarzel niet langer, doe mee

Online programma

Inschrijving

297,- (ex. btw)
 • 4 lesmodules met alle tips, voorbeelden en opdrachten 
 • De superkrachtige template met de STER-formule
 • Bonusmodule Toveren met Taal


De lessen stimuleerden mij om na te denken over mezelf en de manier waarop ik mezelf wil presenteren. Verrassend hoe het formuleren van een motto me nieuwe inspiratie opleverde voor mijn over-mij-pagina.

Deliana van der Meer | Tekstschrijver en psycholoog
Als Sigrid voorbij komt en laat zien hoe het werkt, dan is het mogelijk. Alles kan. Daar gaat het bij haar steeds om.

Hilke Spruijt | Oprichter Fier! Marketing