Lang verhaal kort
Notebooks hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mij. En zeker boekjes met een dagelijkse vraag of opdracht vind ik fascinerend.

Als tiener had ik een mini-dagboekje om iedere dag een regel in te schrijven. Vijf jaar lang hield ik het bij, totdat het boekje tot de laatste centimeter helemaal volgekrabbeld was.

Daarnaast schreef ik dagelijks in mijn gewone dagboek, want met die ene dagelijkse regel was ik er nog lang niet.

Nu blog ik. 

Op dit moment schrijf ik zelfs drie tot vier blogartikelen per week. Het kost me weinig moeite, net als toen. Ik doe het voor jou lieve lezer, en minstens zoveel voor mezelf. Ik heb het nodig om helder na te denken.

In tijden van versnelling is het mijn manier van vertraging. Mensen denken wel eens dat het dwangmatig is, al dat bloggen.

Het is in ieder geval een zachte landing voor al mijn gedachten. 

Een plek om creatief te klungelen. En een verdubbelaar van mijn geluksgevoel. Soms gebruik ik een mini-zinnetje om me daarbij te inspireren, net als in die notebooks.

Ditmaal was dat: lang verhaal kort.

Over de schrijver
Jij bent de creator van je eigen verhaal. Maar het is niet makkelijk om dat verhaal te verwoorden. Zeker niet als jij een visionair bent of een ideeënfontein en overal mogelijkheden ziet.Ik werk met mensen die zich niet langer klein willen houden, maar groter willen groeien. Persoonlijk en met je vak. Ondernemers met een missie, een bijzondere aanpak, heel veel kennis en/of ervaring.Samen met jou ga ik op zoek naar diepere drijfveren, kleurrijke dromen en jouw missie. Jouw hogere doel, waarvoor jij het allemaal doet. Ik zie snel de rode draad en geef je helderheid.