Bouwstenen voor lopende verzamelingen
07 augustus 2022 
2 min. leestijd

Bouwstenen voor lopende verzamelingen

Zo, dat was heerlijk! Vier weken op stap om nieuwe avonturen te beleven, verrassende plekjes te ontdekken en te verwonderen. Fijn om uit te zoomen, nieuwe inspiratie op te doen en na te denken. 

We voerden met vrienden betekenisvolle gesprekken over de toekomst. In Londen, Porto en op Documenta 15 bezochten we interessante tentoonstellingen, die me enorm triggerden. We volgden rondleidingen in bijzondere theaters en applaudiseerden voor ABBA-tars.


Ik voel me lekker opgeladen en heb me heerlijk kunnen ontspannen. Al weet ik uit ervaring dat je met een eigen onderneming nooit helemaal 'uit' staat.

Nieuwe ideeën borrelen op, op welke plek ik ook ben. 

Ook over mijn bedrijf. Die knop kan ik niet zomaar uitschakelen. 

Daarom ga ik ook onderweg door met scannen en sprokkelen. Ik verzamel geen spullen, maar ervaringen, beginzinnen, plakwoorden, graffiti-teksten en andere aanknopingspunten. Ik noteer ze of maak er foto's van.

Nu ik weer thuis ben, werk ik ze uit en berg ze liefdevol op in de openstaande vakjes voor ideeën, lopende verzamelingen en natuurlijk verhalen. 

Achteraf blijken die bouwsteentjes ineens bij elkaar te passen.  

Zo las ik een interessant boek, dat tot nieuwe besluiten leidde over de koers van mijn bedrijf. Je gaat er nog meer over horen!

Ik ben dankbaar voor mijn popcornhoofd dat altijd vol ideeën zit en vertrouw erop dat mijn vondsten ergens van pas komen. 

Hoe doe jij dat? Laat het me weten, ik stuur je altijd een antwoord terug.


Over de schrijver
Jij bent de creator van je eigen verhaal. Maar het is niet makkelijk om dat verhaal te verwoorden. Zeker niet als jij als multitalent een popcornhoofd vol ideeën hebt en overal mogelijkheden ziet. Ik werk met mensen die zich niet langer klein willen houden, maar groter willen groeien. Persoonlijk en met je vak. Ondernemers met een missie, een bijzondere aanpak, heel veel kennis en/of ervaring. Samen met jou ga ik op zoek naar diepere drijfveren, kleurrijke dromen en niet te vergeten jouw missie. Jouw hogere doel, waarvoor jij het allemaal doet. Ik zie snel de rode draad en geef je helderheid. Ik help je om je verhaal te leven: van woorden naar daden. Dat doe ik door middel van coaching, online programma's en vaak ook met mijn eigen pen.