Mail voor Verhaalvrienden

Ben jij een verhaalvriend? En laat jij je graag inspireren? Doe jezelf dan een abonnement cadeau op de Mail voor Verhaalvrienden.


  • 3 keer per week verhalen, prikkelende inzichten en creatieve verrassingen in je inbox.
  • Over de kracht van verhalen, creatief denken en het uitvoeren van plannen  
  • Een cadeautje in je inbox, een inspiratieboost voor je brein

Schrijf je hier in

Fijne opsteker

Wat een fijne opsteker weer! Elke keer weet je in de Mail voor Verhaalvrienden weer iets aan te stippen waarvan ik denk: he, dit is leuk, interessant, een goede reminder.


 

Geniaal

Wederom een super inspirerende Mail voor Verhaalvrienden. Enkele afleveringen leken helemaal over mijzelf te gaan. En-en in plaats van of-of, geniaal!


Pakkend

Geweldig! Met een big smile je mail gelezen. Doet me denken aan hoe lelijke eendjes een prachtige zwaan worden. Niemand die zo mooi en pakkend kan schrijven als jij.


Over Sigrid

Verhalen zijn mijn grote liefde. Ik noem ze 'toverballen voor het brein'. Ze verleiden, ze blijven plakken en ze laten telkens nieuwe lagen zien.

Verhalen geven betekenis en reiken het grotere perspectief aan.

Na mijn studie Nederlands ben ik opgegroeid in de journalistiek, waar ik leerde verhalen te vinden en pakkend op te schrijven.

Als parlementair journalist en bladenmaker leerde ik taaie vraagstukken snel te doorgronden en toegankelijk op te schrijven.

In de loop der jaren ontdekte ik ook de sturingskracht van verhalen. We zijn namelijk de ontwerpers van onze eigen verhalen. Daarmee geef je leiding aan je eigen leven en aan je doel in de wereld. Hoe en wat precies, daarover schrijf ik wekelijks in mijn mail voor Verhaalvrienden. 

Vul hier je naam en mailadres in

  • 3 keer per week een persoonlijke mail 
  • Over de kracht van verhalen, creatief denken en het uitvoeren van plannen  
  • een cadeautje in je inbox, een inspiratieboost voor je brein