Masterclass: Jouw Over Mij-pagina

Hoe je over jezelf schrijft op een verhalende manier die echt bij je past.


Dit ga je leren:

  • Drie manieren om gemakkelijk je profieltekst te schrijven
  • Hoe je eenvoudig je USP vindt (en daarmee bedoel ik je Unique Story Point) 
  • Hoe je vol zelfvertrouwen begint te schrijven en je profieltekst weer die update geeft die hij verdient
  • Hoe je jezelf onderscheidt en toch geloofwaardig blijft

Schrijf je hier in

Herkenbaar, origineel, altijd stof tot nadenken

In mijn uitpuilende inbox zijn er maar twee blogs die ik al jaren lees en een ervan is van Sigrid. Wat ze schrijft is herkenbaar, origineel en geeft iedere keer weer stof tot nadenken, net als haar trainingen. 

Sigrid stelt uitdagende vragen die deuren openen naar ruimte in je hoofd. Aan het einde heb je meer zicht op wat je wilt en hoe je het gaat aanpakken. Haar stijl is uniek en ze versterkt met haar opdrachten de uniciteit van haar cursisten. Ze creƫert een setting waarin mensen zich durven bloot te geven en kunnen groeien.


Liesbeth Konink

Over Sigrid

Verhalen zijn magisch. Ik noem ze 'toverballen voor het brein'. Ze verleiden, ze blijven plakken en ze laten telkens nieuwe lagen zien. 

Verhalen geven betekenis en reiken het grotere perspectief aan.

Na mijn studie Nederlands ben ik opgegroeid in de journalistiek, waar ik leerde verhalen te vinden en pakkend op te schrijven. 

In de loop der jaren ontdekte ik ook de magische sturingskracht van verhalen. Daarmee doe je ook op je Over-Mij-pagina je voordeel. Als je je Unique Story Point kent, wordt het schrijven van deze belangrijke pagina eigenlijk heel gemakkelijk.