Mentor programma

Meer impact met de inzet van verhaalkracht
 • Je bent een expert op jouw terrein, die impact wil hebben met het delen van je authentieke verhaal.
 • Je weet en voelt: dit is wat ik te doen hebt. Je zit echter aan een plafond en weet niet hoe je doorgroeit.
 • Door de gerichte inzet van storytelling wil je mensen te raken en impact creëren.
 • Dankzij je verhaal en je voorbeeldrol trek je de juiste mensen aan die enthousiast raken.

Doe dan mee met mijn mentorprogramma: een intensief persoonlijk traject waarin we zes maanden lang samen jouw plan uitwerken, je verhaal vormen en uitvoeren om jouw missie waar te maken. Je ontwikkelt je door tot een krachtige leider op jouw vakgebied, in overeenstemming met jouw je eigen voorwaarden.

Met je eigen verhaal.

 

 

Impact met jouw verhaal

Hoe bereik je die impact met jouw (persoonlijk) leiderschap? Hoe durf je jezelf te presenteren? Hoe zet je je verlangens met hart en hoofd om in actie?

Het beginpunt is jouw verhaal, want dat ontsluiert je diepste verlangens.

 • Je verhaal maakt de reis zichtbaar en leidt je naar de bestemming.
 • Op basis van je verhaal bepaal je jouw keuzes en vervolgstappen.
 • Je leert wat je precies doet om zichtbaar te zijn en je verlangens waar te maken.

Bij deze individuele coachsessies ben ik jouw persoonlijke mindset-mentor, ideeënleverancier en sparringpartner om op een integere manier je verhaal te vinden, te vormen en uit te dragen.

 

 

 

Dit krijg je:

 • Je leert hoe je je idee concreet maakt en verbindt met je diepere wensen.
 • Je onderzoekt welke potentie jij daadwerkelijk hebt als jij er helemaal voor gaat.
 • Je weet hoe je de elementen uit de wereld van storytelling gebruikt om mensen echt te raken met jouw boodschap.
 • Je kiest je focus en leert de manieren om die focus vast te houden, zodat je gerichte resultaten boekt.
 • Je zet je plannen in je hoofd om in concrete acties en resultaten om daarmee iets positiefs teweeg te brengen in de levens van anderen.
 • Je ontwikkelt je eigen stijl en je weet hoe je jouw verhaal op je eigen manier vertelt.
 • Je leert de onmisbare rol van storytelling kennen om je eigen verhaal te ontdekken, je ideeën te verspreiden en anderen te raken, zodat mensen met je meedoen.

 

Ik geef je feedback en feed forward. Je kunt me alle teksten voorleggen, die ik graag van verbeterpunten voorzie. Ook kun je op me rekenen bij allerlei facetten van ondernemerschap en communicatie, zoals bloggen, social media, online tools en personal branding.

Omdat je je verhaal helemaal helder hebt, ken je je focus en je kracht. Dan ga je vliegen!

 


Overtuigend naar buiten treden

Door alles wat ik van Sigrid geleerd heb, is het gelukt om de slag te maken naar verhalend vertellen. Het is werkelijk een andere manier van schrijven. Ik heb genoten van onze samenwerking. Ik heb niet alleen de slag gemaakt met de verhalende teksten, ik heb ook mijn bescheidenheid overwonnen om overtuigend naar buiten te treden. En ik voel me er erg goed bij.

Froukje Strik

 

Investering

Jouw investering voor dit mentor programma van 6 maanden bedraagt 775 euro per maand. Of 4450 euro, als je in een keer betaalt. Het bedrag is exclusief btw.

Voor de beste resultaten heeft een topsporter persoonlijke begeleiding nodig. Ga jij voor goud, dan is dit programma voor jou! Ben je op zoek naar minder intensieve begeleiding? Kijk dan bij mijn online programma-aanbod of bij mijn boeken.

 

 

Zo ziet het mentor programma eruit:

 

In individuele mentorsessies werken we op maat aan de thema’s die bij jou spelen.

Ik begeleid, geef feedback en denk mee over goede onderwerpen voor jouw communicatie.

Je ziet steeds scherper hoe je je boodschap doorvertaalt naar je website-teksten, social media en overige vormen van communicatie.

Ik laat je ook zien hoe je er een samenhangend geheel van maakt, zodat jouw communicatie helder en consistent is.

 

 • Je krijgt na elke sessie een prikkelende opdracht, waarmee je jezelf sterk ontwikkelt. Je gaat kijken, ontdekken, luisteren, experimenteren en vooral DOEN!
 • Hierbij is alle ruimte voor jouw persoonlijke vragen en wensen. Ik ben jouw online partner en houd je scherp om je doelen echt te halen.
 • Ik begeleid jou bij al je teksten, zodat jij overtuigend gaat communiceren en jouw communicatie staat als een huis.

 • Je ontvangt een reeks waardevolle checklists en praktische handreikingen om bij je te houden, zodat je precies weet waar je aan werkt en hoe je dat doet.
 • Je krijgt toegang tot online modules, die aansluiten bij jouw vragen.

 

Je mentor

Als verhalenmaker, journalist en conceptontwikkelaar heb ik veel ervaring met het bedenken van plannen, verhalen en concepten. Dat heeft inmiddels een mooie stapel verhaalproducten opgeleverd.

Daarbij heb ik ontdekt wat de waarde is van storytelling bij het bereiken van impact. Met verhaalkracht maak je het grote verschil tussen activiteiten die onopgemerkt blijven en wezenlijke veranderingen.

 

 

Ik ben er van overtuigd dat jij dit ook kan. Daarom heb ik dit programma ontwikkeld waarbij je stap voor stap je (soms nog vage) idee concreet maakt en tot uitvoering brengt. Verhalen spelen daarbij op allerlei niveaus een cruciale rol.

Wie wil groeien is altijd onderweg. Onrust, onzekerheid en verlangen horen erbij, net als dat oncomfortabele gevoel of je wel op de goede weg loopt. Ik help je om over de drempel te stappen, zodat je met jouw oplossing het verschil maakt.

Want als jij impact hebt met jouw aanpak, ideeën en leiderschap, dan maken we samen de wereld mooier. Daar geloof ik in!

 

Sigrid van Iersel - werk met jouw persoonlijke verhaal

Geen vraag is haar te veel

Sigrid heeft mij perfect geholpen met mijn beschrijving van mijn beginnende onderneming. De gebruikte technieken, zoals tekeningen en mindmaps, om mijn eigen vragen helder te krijgen, waren net wat ik nodig had.

Naast deze methodes heeft Sigrid me een schat aan tips en uitgewerkte adviezen gegeven om het verhaal ook echt op papier te krijgen. Ik heb geleerd hoe een verhaal tot leven komt, hoe een blog iemand tot het laatst blijft boeien en wat ik moet doen om tot de kern te komen. Sigrid is altijd bereid nog een stap extra te zetten, geen vraag is haar te veel.

Cissie Schellings, sociaal ondernemer

Voor wie is het programma?

Dit mentorprogramma past bij jou als…

 • … je echt klaar bent om vol te kiezen voor wat je écht wilt.
 • … je bereid bent tijd en energie te investeren in het programma.
 • … je wilt groeien als mens, leider en ondernemer. Je verlangt naar een mentor die je vragen en twijfels herkent, zodat je niet alles alleen hoeft te doen.

Wel belangrijk is dat je wilt investeren in je eigen ontwikkeling. je gelooft in de kracht van persoonlijke communicatie in je leiderschap. Het programma geeft je focus in wat je wilt doen, voor wie en waarom, zodat je met een glashelder verhaal naar buiten treedt.

Het programma is niet geschikt als je een starter bent. Het is ook niet geschikt als je allereerst op zoek bent naar meer omzet of meer klanten (al kan dat wel het gevolg zijn).

Ik adviseer je om je aan te melden als je het budget, de tijd én de energie hebt om te investeren in je eigen groei, persoonlijk en professional.

En…. smaakt dit naar meer?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Ik heb de komende maanden een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit mentor programma.

Vraag via de onderstaande button een (kosteloze) luistersessie per telefoon/Skype met mij aan. Ik luister naar wat je nodig hebt en bespreken wat de mogelijkheden zijn om echt door te groeien.

 

we bepalen samen of dit mentorprogramma de juiste weg is om te bereiken wat jij wilt. Als blijkt dat ik je verder kan helpen en we voelen een klik, dan gaan we samen aan de slag. Als dit programma niet geschikt is voor jou, zeg ik het ook!

Gaan we samen aan de slag? Dan weet zeker dat dit mentor programma je veel oplevert bij je persoonlijke ontwikkeling en daadkracht. Ik kijk er naar uit!

 

Sigrid

 

Ja ik vraag de luistersessie aan!

Ik kijk er naar uit om je te spreken.

Veelgestelde vragen

Waarom zes maanden? 

Wil je echt iets veranderen in je aanpak of benadering? Dan is dat een belangrijke reden om in beweging te komen. Dat gaat alleen met een echte investering.

Ik help je natuurlijk naar de volgende stap en ben zes maanden lang super betrokken om jou te laten groeien. Maar alleen als jij echte resultaten wilt boeken.

Hoeveel tijd heb ik nodig om mee te doen?

Ik raad je aan om elke week twee tot drie uur te reserveren om opdrachten te doen en te reflecteren.

Diverse opdrachten voer je uit bij activiteiten die je waarschijnlijk toch al doet: bij gesprekken met anderen bijvoorbeeld.

Het geleerde pas je dus al snel direct toe in je eigen praktijk. Zo investeer je meteen in je werk: je organisatie, je eigen bedrijf of je opdrachtgevers.

Wat gebeurt er als het programma toch niet bevalt?

Voldoet dit 1-op-1 programma niet aan je verwachtingen? Kun je er niet mee uit de voeten? Dan kun je natuurlijk stoppen.

Deze garantie geef ik je omdat ik het liefst werk met tevreden klanten. Ik wil dat jij ook super tevreden bent.

Als je wilt stoppen, dan mail je me dat zo spoedig mogelijk. Je krijgt dan het volledige bedrag retour. Uitleg niet nodig, want ik wil je honderd procent zekerheid geven.

Ja, dit past precies in de persoonlijke ontwikkeling die ik mezelf gun. Hoe kan ik snel beginnen?

Geweldig! Mail me, zodat we kunnen kennismaken. En dan plannen we snel de eerste bijeenkomst!

Foto’s: Annelies van ‘t Hul