Jouw 
ondernemersverhaal

Hoe je jouw verhaal gebruikt voor je positionering,

zodat je moeiteloos klanten aantrektWaarom je dit zoekt:

 • Als ondernemer kun je niet helder verwoorden wat je eigenlijk doet en geen eenduidig verhaal kunt uitdragen. Dat geeft je een onbevredigend gevoel en maakt je doodmoe.
 • Je hebt nog niet de juiste woorden gevonden wat je aanbiedt, ook al heb je er al eindeloos aan gewerkt.
 • Je hebt behoefte aan een andere positionering, omdat je met je bedrijf een andere kant op wil.

Als storycoach begeleid ik je om jouw verhaal te verhelderen en woorden te geven, zodat je strategische keuzes maakt over je bedrijf en de positionering. Verhalen gaan altijd over betekenisgeving. We gaan op zoek naar de diepere drijfveren waar je het allemaal voor doet, zodat jij weer helder hebt wat je wilt en welke kant je opgaat.

Storytelling en creatief denken

'Your legacy is every life you touch. 

- Oprah Winfrey

Dit bied ik je aan:

Persoonlijke begeleiding bij  het creëren en leven van jouw ondernemersverhaal. Helder en krachtig, zodat jij in een keer duidelijk maakt waar je voor staat. Dat verhaal is het fundament onder al je activiteiten en geeft jou de heldere richting waar je naar verlangt.


Ook help ik je om de onderliggende verhalen te vinden en uit de dragen. Dankzij deze verhalen snappen mensen wat jij wilt bereiken en ben je consistent in je communicatie. Dat versterkt je geloofwaardigheid en betrouwbaarheid. Daarmee zul jij ook veel meer invloed hebben met je werk en meer mensen aantrekken.


Daarnaast weet ik goed wat er speelt op het gebied van storytelling in organisaties. Door mijn eigen ervaring als verhalenmaker en storytelling-expert en door mijn netwerk. Jaarlijks schrijf ik het trendoverzicht over storytelling in organisaties voor het toonaangevende platform Frankwatching.

Dat aansprekende verhaal waarmee je anderen 

inspireert en in beweging brengt.

Inhoud van het programma:

 • 3 Verhaalsessies (1 op 1)
 • Creatieve werkvormen om je verhaal op te diepen
 • Onderzoeks- en schrijfopdrachten tussen de sessies door
 • Feedback en support op het gebied van schrijven, storytelling, het overwinnen van een writers block, omgaan met zichtbaarheid, etc.
 • Toegang tot alle relevante modules in de online academie

Jouw opbrengsten:

 • Helderheid: jouw kernverhaal, aan de hand van jouw drijfveren, kernwaarden uitdagingen en ontwikkelingsrichtingen. Dit verhaal gebruik je voor je website, presentatie, LinkedInprofiel, pitch, netwerkbijeenkomst, etc.
 • Stevigheid: een stevig fundament, zodat je echt gaat staan voor je keuzes.
 • Storytelling: onderliggende verhalen die je toepast om je missie/boodschap op diverse manieren uit te dragen.
 • Sterke identiteit: meer zelfvertrouwen, omdat je doet wat echt bij je past.
 • Communicatiekracht: meer resultaten in je werk dankzij je consistente communicatie. Als je weet wie je bent en dat helder uitdraagt, bereik je excellente resultaten.
 • Legacy:  zicht op je eigen boodschap die jij de wereld in wilt brengen, zodat je je beste leven leeft.

Mijn rol bij jouw verhaal


Als narratief coach zet ik je aan het denken om anders naar jouw situatie te kijken. Daarbij help ik jou om te ontdekken wat bij jou past en stimuleer je om jouw pad te durven volgen.

Je richt je op kansen die je uitbouwt tot nieuwe mogelijkheden. 

Zodat je het beste haalt uit je talenten en op jouw  manier sturing geeft aan je onderneming.

Voor wie?

Als ondernemer herken jij jezelf hierin:

 • Je  verlangt naar helderheid in je (vernieuwde) verhaal en hebt daarvoor dringend nieuwe woorden nodig.
 • Je bent bereid om te investeren in je persoonlijke groei.
 • Je staat open voor verhalende werkvormen. 
 • Je bent gek op leren. Bovenal geloof je in jouw eigen ontwikkelingskracht.


Je investering: 750,- (ex. btw) . Betalen in termijnen is mogelijk.

Er bleek ineens samenhang te zitten in mijn verhaal


Wat wilde ik eigenlijk vertellen en hoe kon mijn verhaal helder worden? Bijna spelenderwijs ging ik met Sigrid aan de slag met mijn verhaal. Tot mijn verrassing kwamen er nog veel meer losse stukjes op tafel. Het waren stukjes die ik niet eerder had gezien. 


Ik heb altijd geworsteld met mijn veelzijdigheid. Ik had het idee dat ik moest kiezen, maar daardoor kwam ik aan veel kanten in mezelf nooit toe. Het meest bijzondere is dat al die kanten nu samenkomen in mijn nieuwe verhaal. Er bleek ineens samenhang in te zitten.


In mijn rol als ‘Je gids in verandering’ hoef ik niets meer buiten mezelf te zetten. Ik faciliteer groeiprocessen binnen organisaties, met aandacht voor de menselijke kant. Ik heb eindelijk een werkvorm gevonden waarin alles samenkomt. Ik kan met meer kleuren schilderen dan ooit.


Ontdekken of dit iets voor jou is?


Even overleggen?

Vraag een adviesgesprek aan via Zoom. 

We bespreken jouw vraag en kijken of we een goede klik hebben om fijn samen te werken.


Klinkt er van beide kanten een JA? Dan gaan we samen aan de slag!


Boek hier je gesprek met mij
Je zit nergens aan vast

Opnieuw kijken naar blinde vlekken


Mijn rugzak zit vol kennis en vaardigheden uit het communicatievak. Schrijven vind ik ontzettend leuk. En toch vond ik het lastig mijn verhaal over 100% culture proof zelf op papier te zetten. Sigrid hielp me de sprong te wagen.

Zij stelde vragen, zodat ik opnieuw keek naar mijn blinde vlekken. Na drie gesprekken vol inzichten kreeg ik de smaak te pakken. Ik zette volzinnen op papier over wat ik belangrijk vind en waarvoor ik sta, zodat leiders in organisatie weten waarvoor ze bij mij terecht kunnen. Ik ben trots op het resultaat en op de fijne samenwerking. 


Marisa Hulschebos | Eigenaar 100 % culture proof​​

Opdrachtgevers en samenwerkingspartners

null