Meesterschap | Social media boeien je eigenlijk helemaal niet
16 januari 2023 
2 min. leestijd

Meesterschap | Social media boeien je eigenlijk helemaal niet

Als jij dit leest, is er een dikke kans dat jij een haat-liefde-verhouding hebt met jezelf promoten. Liever ben je niet te veel tijd kwijt aan LinkedIn of andere social media.

✅ Omdat er al van alles in je hoofd rondtolt en het je allemaal te veel tijd kost.

✅ Omdat je geen idee hebt waar je het allemaal over moet hebben. 

✅ Omdat het je eigenlijk helemaal niet boeit. 

Klopt dat?

Maar je weet ook donders goed dat nieuwe klanten niet vanzelf naar je toe komen als je ook ondernemer bent. 

  • Daarvoor is zichtbaarheid nodig. 
  • Een heldere positionering. 
  • En nog iets anders.

Daarom eerst even een misverstand uit de wegruimen.

Want als je meer van jezelf wil laten zien begint het eigenlijk niet bij jou, maar bij je lezers. Deze lezers (en dus de toekomstige klanten, deelnemers, opdrachtgevers) mag je eerst door en door leren kennen. 

Daarvoor heb je een systeem nodig. 

In mijn training Meesterschap met Plakkracht leer ik je dit systeem, dat ik zelf keer op keer toepas. Het is een methode om diepgaand met je lezers in gesprek te gaan en te ontdekken wat hen werkelijk drijft.

Ineens is het dan niet zo moeilijk meer om te schrijven voor social media.

Bovendien levert deze aanpak jou een belangrijke bijvangst op. 

Want daardoor leer je ook meer over de manier waarop je zelfverzekerd onderneemt. 

Een eigen unieke visie bouwen gaat niet over lukraak kennis delen, maar over een andere manier iets onder woorden brengen. Waardoor je inspireert in plaats van sleurt. 

Gelukkig beschik jij over je soepele pen! 

En als je die ‘volledig ‘mastert’, dan gaat je dat makkelijker nieuw werk, nieuwe deelnemers en nieuwe klanten opleveren. 

  • Wat je leert, dat pas je meteen toe in je schrijfwerk. 
  • Door mijn begeleiding groei jij enorm door. 
  • Je leert echt op jezelf te vertrouwen.

Je komt thuis in je eigen hoofd.

Je voelt het binnenstebuitelen in jezelf. Whoops!

Als je goed kunt schrijven, heb je bovendien altijd sterke vaardigheden om jezelf precies uit te drukken, inkomsten te verwerven en je toegevoegde waarde te laten zien. Het is een levenslange (schrijf-)verzekering voor je werkzame leven. 

Dit programma is voor jou als jij je wil onderscheiden met diepgang, echtheid en kwaliteit. Als je wil leven van je schrijfwerk en vooruit wil komen met je pen. 

Meer weten? Kijk dan hier:

>> Meesterschap met Plakkracht


Over de schrijver
Jij bent de creator van je eigen verhaal. Maar het is niet makkelijk om dat verhaal te verwoorden. Zeker niet als jij als multitalent een popcornhoofd vol ideeën hebt en overal mogelijkheden ziet. Ik werk met mensen die zich niet langer klein willen houden, maar groter willen groeien. Persoonlijk en met je vak. Ondernemers met een missie, een bijzondere aanpak, heel veel kennis en/of ervaring. Samen met jou ga ik op zoek naar diepere drijfveren, kleurrijke dromen en niet te vergeten jouw missie. Jouw hogere doel, waarvoor jij het allemaal doet. Ik zie snel de rode draad en geef je helderheid. Ik help je om je verhaal te leven: van woorden naar daden. Dat doe ik door middel van coaching, online programma's en vaak ook met mijn eigen pen.