De Summer School is geopend!
30 mei 2022 
2 min. leestijd

De Summer School is geopend!

De Summer School voor Verwondering is geopend. Hier staan 5 weken lang opdrachten voor je klaar om je creatief te inspireren.

Waar staat de zomer voor jou voor? 

Voor mij lijkt de zomer geschapen om iets magisch in het leven te ervaren. 

Verpletterende zonsondergangen, verbroederingen met andere vakantiegangers, indrukwekkende natuur, duizelingwekkende kathedralen... 


Filosofen en wetenschappers hebben daar wijze woorden over geschreven. Volgens hen trekken we erop uit vanuit een zucht naar zingeving, betovering en nieuwe indrukken. Dat doen we nu vaker dan ooit, omdat spiritualiteit en zingeving in ons leven vaak ondergesneeuwd zijn geraakt.

En dat doen we bij voorkeur in de zomer, want dan lijkt er magie in de lucht te hangen.

Voor dat wonderlijke gevoel hoef je trouwens niet af te reizen naar camping, vakantiehuisje of luxe resorts. Ook in je eigen omgeving kun je in de zomer magie beleven. Zonlicht, lange zomeravonden en verbroedering brengen je vanzelf in een andere stemming. 

En dat is ook de ideale atmosfeer om nieuwe ideeën te laten ontluiken. Door meer afstand te nemen van je dagelijkse routines en nieuwe indrukken op te doen. Juist in de zomermaanden kun je ineens nieuwe perspectieven zien hoe je verder wilt. 

Als aanjager voor dat gevoel heb ik de Summer School voor Verwondering gecreëerd: luchtig en leergierig, serieus én speels.

Wat houdt deze Summer School in?

Vijf weken lang volg je het avontuurlijke spoor van nieuwsgierigheid en verwondering. Daarvoor onderneem je safaritochten die je zintuigen aanzetten. Je doet reflectie-opdrachten. En je laat je verrassen door de verwonder-belevenissen die ik voor je in petto heb.

Het gaat over het denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Over het volgen van je nieuwsgierigheid. En over het beleven van magie, die zomaar allerlei creatieve explosies in je hoofd kan opleveren.

Krijg je al zin om mee te gaan verwonderen?

Alles over de Summer School - editie 2022 - vind je hier: Summer School voor Verwondering.

Deed je al bij een van de vorige edities mee? Sluit je gerust opnieuw aan, want deze editie bevat geheel nieuwe verwonder-springstof.

Je bent van harte welkom!


Over de schrijver
Jij bent de creator van je eigen verhaal. Maar het is niet makkelijk om dat verhaal te verwoorden. Zeker niet als jij als multitalent een popcornhoofd vol idee├źn hebt en overal mogelijkheden ziet. Ik werk met mensen die zich niet langer klein willen houden, maar groter willen groeien. Persoonlijk en met je vak. Ondernemers met een missie, een bijzondere aanpak, heel veel kennis en/of ervaring. Samen met jou ga ik op zoek naar diepere drijfveren, kleurrijke dromen en niet te vergeten jouw missie. Jouw hogere doel, waarvoor jij het allemaal doet. Ik zie snel de rode draad en geef je helderheid. Ik help je om je verhaal te leven: van woorden naar daden. Dat doe ik door middel van coaching, online programma's en vaak ook met mijn eigen pen.