Je testimonial delen?

Daar ben ik super blij mee!


Op deze pagina lees je hoe je dat doet

Wil je een testimonial geven?

Dat vind ik geweldig, omdat je daarmee anderen helpt om hun eigen keuze te maken.


Geef je testimonial via LinkedIn Aanbevelingen:

  • Ga naar mijn LinkedIn-profiel
  • Scroll naar Aanbevelingen/recommendations
  • Klik op Sigrid aanbevelen


Liever per e-mail?

  • Dat kan natuurlijk ook. Stuur je testimonial naar contact@sigridvaniersel.nl. 


Een voorbeeld nodig? Scrol dan even naar beneden. Of gebruik de tip die hiernaast staat.

Hartelijk dank, namens alle mensen die dankzij jouw aanbeveling leren werken met storytelling en creatieve denktechnieken!


null

Zo schrijf je jouw testimonial

Het is geweldig als je deze elementen in je testimonial verwerkt (waardoor je meteen een verhaal creëert):

null

VOOR: wat was je aanleiding om met mij aan de slag te gaan? Waar liep je tegenaan?

TIJDENS: Wat heb je ontdekt en geleerd? Hoe heb je onze samenwerking ervaren?

NA: Wat heeft het je opgeleverd? Wat doe je nu anders?


Ik gebruik de testimonials op mijn website en in mijn Verhalenmails. Wil je dat je testimonial niet langer gebruikt wordt? Mail me dan en ik haal ik je stukje meteen weg.


Op een gegeven moment kwam ik vast te zitten bij het schrijven. Ik vond mijn schrijfwerk ‘te veel van hetzelfde’. Ik kreeg nauwelijks nog reacties op mijn stukken. Dat vond ik heel jammer. Daarom heb ik Sigrid ingeschakeld als schrijfcoach.


Een verhaal moet kloppen, maar soms zie ik het zelf niet meer. Bij een blog over ‘moeten genieten’ kwam ik er niet helemaal uit. De prikkelende vragen hielpen me enorm om het toch goed te verwoorden wat ik bedoel.


Dat mijn mijmeringen met een boodschap aanslaan en reacties oproepen, heeft me heel erg veel goed gedaan. Het mooiste dat schrijven me opgeleverd heeft is erkenning en waardering. Dat mensen me accepteren en zichzelf herkennen in mijn mijmeringen. Ik ben van betekenis. Ik plant een zaadje dat wortel kan schieten. Ik word gezien.


Loes de Blok | Schrijver en deelnemer schrijfcoaching


Ik vroeg me af wat ik eigenlijk wilde vertellen en hoe mijn verhaal helder kon worden. Bijna spelenderwijs ging ik met mijn verhaal aan de slag. Tot mijn verrassing kwamen er in de sessies met Sigrid nog veel meer losse stukjes op tafel.


Het waren stukjes die ik niet eerder had gezien. Ik studeerde chemie, maar ik heb ook een sterk mensgerichte kant. Daarnaast werden er nog veel meer tegenpolen zichtbaar, zoals: beeld en woord, samen en alleen, buiten en binnen, rustig en levendig. Het meest bijzondere is dat al die kanten nu samenkomen in mijn nieuwe verhaal. Er bleek ineens samenhang in te zitten.


Ik heb altijd geworsteld met mijn veelzijdigheid. Ik had het idee dat ik moest kiezen, maar daardoor kwam ik aan veel kanten in mezelf nooit toe. Nu wel. Want in mijn rol als ‘Je gids in verandering’ hoef ik niets meer buiten mezelf te zetten. Ik faciliteer groeiprocessen binnen organisaties, met aandacht voor de menselijke kant.


Ook kan ik zelf mijn website maken, met tekst en beeld. Daar geniet ik enorm van. Ik heb eindelijk een werkvorm gevonden waarin alles samenkomt en kan met meer kleuren schilderen dan ooit.


Puck Moll | Je Gids in Verandering

Change the story and you change perception;

change perception and you change the world.

— Jean Houston