TrendBoek Storytelling

- online editie -

10 jaar storytellingtrends
en vooruitblik

Deze week doe ik aan gekkigheid. Want alleen nu is het TrendBoek Storytelling los te koop.


Er is veel aan de hand in deze wereld. En die veranderingen vragen om meebewegen.

Daarover heb je verhalen nodig.

Storytelling dus. Spot on. En slim ingezet.

Deze verhalen zijn de routekaarten voor ondernemers, organisaties of voor jezelf. De verhalen zijn ook de belangrijkste manieren waarmee anderen je kunnen vinden in deze versnipperde wereld.

In het TrendBoek Storytelling (online editie) vind je de trends van de afgelopen 10+1 jaar op een overzichtelijke manier bij elkaar gezet. En ik doe uit de doeken hoe jij met deze trends je voordeel doet voor je eigen onderneming, de organisatie waarvoor je werkt of je eigen werkveld.

null

   Eenmalige bonus:  

Het getal 11 is mijn geluksnummer. Daarom doe ik je ook het e-book Toverballen voor het Brein cadeau.

Over de 11 magische verhaalkrachten die jij direct toepast in je teksten.


Dit vind je in het TrendBoek:

  • Bijna 70 pagina's inzichten in de belangrijkste trends op het gebied van storytelling in organisaties, maatschappij en (persoonlijk) leiderschap. 
  • Alles over story scrolling, sorry telling, data storytelling, stand-up storytelling en vele andereinspirerende voorbeelden van de afgelopen tien jaar.
  • Vooruitblik naar de toekomst, zodat je precies weet waar je aan werkt en hoe op het gebied van storytelling.

Jouw opbrengsten:

  • Diepere inzichten in de manier waarop jij zelf storytelling gaat toepassen en daarmee relevant blijft voor jouw organisatie of klanten.
  • Het TrendBoek Storytelling activeert en prikkelt je om je horizon te verbreden en je activiteiten in nieuwe perspectieven te plaatsen.
  • Speciaal voor ondernemers, leiders en experts die hiermee zo snel mogelijk aan de slag willen, omdat ze hun creativiteit willen benutten.

Bestel het TrendBoek Storytelling (e-book)

En krijg het e-book Toverballen voor het Brein cadeau

(ter waarde van 23,90 euro)


Samen: 27,50 (ex. btw)


Klik hier:

Ja, ik bestel het TrendBoek!


Na betaling ontvang je meteen de beide downloadlinks

Over Sigrid

Verhalen zijn mijn grote liefde. Ik noem ze toverballen voor het brein. Ze verleiden, ze blijven plakken en ze laten telkens nieuwe lagen zien. Verhalen geven betekenis en reiken het grotere perspectief aan.

In de loop der jaren ontdekte ik de sturingskracht van verhalen. We zijn namelijk de ontwerpers van onze eigen verhalen. Daarmee geef je leiding aan je eigen leven en aan je doel in de wereld. 

Als trendonderzoeker breng ik sinds 2013 de belangrijkste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van storytelling in kaart. Honderden uren heb ik er de afgelopen jaren al in geïnvesteerd, want verhalen geven ook grip in de snel veranderende wereld.

Deze trendoverzichten worden onder meer gepubliceerd op het platform Frankwatching. En ik deel ze ook graag met jou!


Trends bieden je een 3D-kijk op het heden 

en een glurende blik in de toekomst