VIP-programma

Vind je kern en bouw je signatuurverhaal

Behoefte aan een aantrekkelijk verhaal, waarmee je je krachtig profileert en jouw toegevoegde waarde helder uitdraagt?

Een helder signatuurverhaal maakt het verschil.


Waarom je dit zoekt:

 • Als de mensen met wie je werkt niet goed snappen wat je eigenlijk doet of waarom jouw idee belangrijk is.
 • Als je veel ideeën in je hoofd hebt, maar niet helder kunt verwoorden wat je eigenlijk doet en geen eenduidig verhaal kunt uitdragen. Dat suddert bij jou en het maakt je doodmoe.
 • Als je nog niet de juiste woorden hebt gevonden om uit te dragen waarom een verandering noodzakelijk is of hoe jij jezelf eigenlijk noemt.
 • Als je serieus genomen wilt worden op de plek waar jij succesvol wilt zijn.
 • Als je behoefte hebt aan helderheid hoe je jezelf met al je interesses, kennis en ervaring kunt inzetten, zodat jij je beste leven leeft.

Dit bied ik je aan:

Een persoonlijk 1-op-1-programma voor het creëren en leven van het juiste verhaal, waarmee jij impact creëert. Helder en krachtig, zodat jij in een keer duidelijk maakt waar je voor staat.

Ik begeleid je bij het vinden van het juiste verhaal, dat bij jouw veelzijdigheid past. Dat verhaal is het fundament onder al je activiteiten en geeft de focus waar je naar verlangt.

Ook help ik je om de onderliggende verhalen te vinden en uit de dragen. Dankzij deze verhalen snappen mensen wat jij wilt bereiken en ben je helder en consistent in je communicatie. Dat versterkt je geloofwaardigheid en betrouwbaarheid. Daarmee zul jij ook veel meer impact hebben met je werk.

Dat aansprekende verhaal waarmee je anderen inspireert en in beweging brengt.

Inhoud van het VIP-programma:

 • 1 sessie van 1,5-2 uur en 4 sessies van circa 1 uur (online of in mijn coachruimte).
 • Diverse werkvormen rondom archetypen, identiteit en visualisaties.
 • Onderzoeks- en schrijfopdrachten tussen de sessies door.
 • Toegang tot de relevante modules in de online academie.

Stuur mij een mail om een afspraak te maken voor de eerste (gratis) kennismaking:

>> Ja, ik wil een kennismakingsafspraak

 

Mijn rol

Als narratief coach zet ik je aan het denken om anders naar jouw situatie te kijken. Daarbij help ik jou om te ontdekken wat bij jou past en stimuleer je om jouw pad te durven volgen. Je richt je op kansen die je kunt uitbouwen tot nieuwe mogelijkheden. Zodat je jezelf bent en op jouw pure manier sturing geeft aan je eigen leven.

 

‘Your legacy is every life you’e touched.’

– Oprah Winfrey

 

Jouw opbrengsten:

 • Helderheid: jouw kernverhaal, aan de hand van jouw drijfveren, kernwaarden uitdagingen en ontwikkelingsrichtingen. Dit verhaal gebruik je voor je website, presentatie, LinkedInprofiel, pitch, netwerkbijeenkomst, etc.
 • Eenduidigheid: een stevig fundament, zodat je echt gaat staan voor je keuzes.
 • Storytelling: onderliggende verhalen die je toepast om je missie/boodschap op diverse manieren uit te dragen.
 • Sterke identiteit: meer zelfvertrouwen, omdat je doet wat echt bij je past.
 • Communicatiekracht: meer resultaten in je werk dankzij je consistente communicatie. Als je weet wie je bent en dat helder uitdraagt, bereik je excellente resultaten.
 • Legacy: zicht op je eigen boodschap die jij de wereld in wilt brengen, zodat je je beste leven leeft.

Vleugels gekregen

In enkele stevige sessies heeft Sigrid ervoor gezorgd dat ik met een goed verhaal weer de arbeidsmarkt op kan. Ik bruiste van de energie, maar Sigrid bleef rustig, luisterde goed en kaderde af waar nodig. Ik heb nu duidelijk op papier staan wie ik ben en waar ik naar toe wil. De sessies hebben me vleugels gegeven.

Judith van de Vliert – Senior accountmanager

 

Kracht van woorden

Ik mocht enkele fantastische gesprekken voeren met Sigrid. Over belemmerende overtuigingen en sluiertaal, maar vooral ook over de kracht van woorden en de waarde van mijn woorden voor anderen. Een voordeel van dit voor mij overzichtelijke coronajaar: tijd om stil te staan, uit te zoomen, zelfreflectie en bij te leren. Dank je wel Sigrid, voor je heldere kijk, scherpe vragen en richtinggevende ideeën.

Ilonka de RidderDe Ridder Public Relations

Er bleek ineens samenhang te zitten in mijn verhaal

Ik vroeg me af wat ik eigenlijk wilde vertellen en hoe mijn verhaal helder kon worden. Bijna spelenderwijs ging ik met mijn verhaal aan de slag. Tot mijn verrassing kwamen er nog veel meer losse stukjes op tafel.

Het waren stukjes die ik niet eerder had gezien. Ik studeerde chemie, maar ik heb ook een sterk mensgerichte kant. Daarnaast werden er nog veel meer tegenpolen zichtbaar, zoals: beeld en woord, samen en alleen, buiten en binnen, rustig en levendig.

Het meest bijzondere is dat al die kanten nu samenkomen in mijn nieuwe verhaal. Er bleek ineens samenhang in te zitten.

Ik heb altijd geworsteld met mijn veelzijdigheid. Ik had het idee dat ik moest kiezen, maar daardoor kwam ik aan veel kanten in mezelf nooit toe. Nu wel. Want in mijn rol als ‘Je gids in verandering’ hoef ik niets meer buiten mezelf te zetten. Ik faciliteer groeiprocessen binnen organisaties, met aandacht voor de menselijke kant.

Ook kan ik zelf mijn website maken, met tekst en beeld. Daar geniet ik enorm van. Ik heb eindelijk een werkvorm gevonden waarin alles samenkomt en kan met meer kleuren schilderen dan ooit.”

Puck Moll – Je Gids in Verandering

Voor wie?

Dit programma is voor veelzijdige en gedreven personen: ondernemers, communicatiespecialisten, leiders, coaches, trainers, consultants en creatieve professionals (designers, filmmakers, tekstschrijvers) die verlangen naar helderheid in hun verhaal.

Je bent bereid om te investeren in je persoonlijke groei en je staat open voor verhalende werkvormen. Je bent gek op leren. Bovenal geloof je in jouw eigen ontwikkelingskracht.

 

Investering:

Je investering: 1395,- (ex. btw)

Locatie:

Mijn coachruimte in Den Haag of een andere locatie in overleg. Of online via Zoom.

 

Geen vraag is haar te veel

Sigrid heeft mij perfect geholpen met mijn beschrijving van mijn beginnende onderneming. De gebruikte technieken, zoals tekeningen en mindmaps, om mijn eigen vragen helder te krijgen, waren net wat ik nodig had.

Naast deze methodes heeft Sigrid me een schat aan tips en uitgewerkte adviezen gegeven om het verhaal ook echt op papier te krijgen. Ik heb geleerd hoe een verhaal tot leven komt, hoe een blog iemand tot het laatst blijft boeien en wat ik moet doen om tot de kern te komen. Sigrid is altijd bereid nog een stap extra te zetten, geen vraag is haar te veel.

Cissie Schellings – Sociaal ondernemer

Voor de schrijfcoach moet het kloppen

Soms morrend, soms diep peinzend laat ik haar opmerkingen op me in werken. En kijk wat ik ermee kan. Meestal is het een kwestie van dat ze de puntjes op de i zet, maar ze kan ook rake vragen hebben die leiden tot meer duidelijkheid. Want ja, voor schrijfcoach Sigrid van Iersel moet het kloppen. En geen vragen oproepen.

Loes de Blok op haar blog Schrijfblokjes

Voorbeelden lezen?

Het verhaal van DNA Languages

Het verhaal van Rep & Roer

Het verhaal van Things to make and Do

 

Eerst kennismaken?

Vraag een kennismakingsgesprek aan. Je bent van harte welkom in mijn coachpraktijk in Den Haag of we boeken een zoom-afspraak. We bespreken jouw vraag en kijken of we een goede klik hebben om fijn samen te werken. Deze kennismaking is vrijblijvend.

Klinkt er van beide kanten een JA? Dan maken we snel een afspraak voor de eerste sessie.

Stuur een mail om een afspraak te maken voor de kennismaking:

>> Ja, ik wil een kennismakingsafspraak