VIP-traject over jouw verhaal

Behoefte aan een helder signatuurverhaal, waarmee je je krachtig profileert en jouw toegevoegde waarde beeldend laat zien? Weten hoe jij jouw persoonlijke verhaal inzet om je doelen te bereiken?

Ik begeleid je in het vinden van het juiste verhaal en help je om het signatuurverhaal en de onderliggende verhalen krachtig op te schrijven in de juiste toonzetting.

Wanneer een helder signatuurverhaal belangrijk is:

  • Als de mensen met wie je werkt niet goed snappen wat je eigenlijk doet of waarom jouw idee belangrijk is
  • Als je aan het begin staat van een nieuw hoofdstuk voor je bedrijf, je team, je organisatie.
  • Als je krachtig wilt uitdragen waarom een verandering in jouw organisatie belangrijk is.

Jouw opbrengsten:

  • Een helder signatuurverhaal voor je website, presentatie, pitch, etc.
  • Profilering met de inzet van de kracht van storytelling
  • Als je dat wenst: de uitvoering tot een tekst of een compleet eindproduct (film, magazine, website, presentatie). Hiervoor werk ik nauw samen met ervaren specialisten op het gebied van tekst, beeld en vormgeving.

Locatie:

Mijn coachruimte in Den Haag of een andere locatie in overleg.

Voor wie?

Dit traject is voor gedreven ondernemers, communicatiespecialisten, coaches, trainers, creatieve professionals (designers, filmmakers) of anderen die hun verhaal helder op papier willen hebben.


Inhoud van het VIP-traject:

We starten altijd met een gratis kennismaking waarin we jouw vraag bespreken. Na de vrijblijvende kennismaking bepalen we van twee kanten of we voldoende mogelijkheden zien om met elkaar aan het werk te gaan.

  • Gratis kennismaking via skype of bij een gesprek met een kop koffie of thee.
  • Enkele sessies, afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften (keuze uit skype of coaching op locatie).

Mijn rol:

Ik zet je aan het denken om anders naar jouw situatie te kijken. Daarbij help ik jou om te ontdekken wat bij jou past en stimuleer je om jouw pad te durven volgen. Je richt je op kansen die je kunt uitbouwen tot nieuwe mogelijkheden. Zodat je jezelf bent en op jouw manier sturing geeft aan je leven.

Investering:

De prijs is afhankelijk van het aantal sessies dat we afspreken en van de vorm waarin je het verhaal wilt delen.

Je ontvangt ook het boek Jongleren met Vermicelli – Creëer en leef je verhaal om dagelijks zelf aan de slag te gaan met reflectie en persoonlijke groei.

 

“Sigrid heeft mij perfect geholpen met mijn beschrijving van mijn beginnende onderneming. Daarnaast heeft ze me een schat aan tips en uitgewerkte adviezen gegeven om het verhaal ook echt op papier te krijgen. Ik heb geleerd hoe een verhaal tot leven komt en wat ik moet doen om tot de kern te komen. Sigrid is altijd bereid nog een stap extra te zetten, geen vraag is haar te veel.”

Cissie Schellings | Sociaal Ondernemer

 

“Door alles wat ik van Sigrid geleerd heb, is het gelukt om de slag te maken naar verhalend vertellen. Ik heb genoten van onze samenwerking. Ik heb niet alleen de slag gemaakt met de verhalende teksten, ik heb ook mijn bescheidenheid overwonnen om overtuigend naar buiten te treden. En ik voel me er erg goed bij.”

Froukje Strik | Deelnemer Jouw Grandioze Verhaal

Voorbeelden lezen?

Het verhaal van DNA Languages

Het verhaal van Rep & Roer

Het verhaal van Things to make and Do

 

Vrijblijvend kennismaken?

Vraag een kennismakingsgesprek aan. Je bent van harte welkom in mijn coachpraktijk in Den Haag of we boeken een skype-afspraak. We bespreken jouw vraag en kijken of we een goede klik hebben om fijn samen te werken. Deze kennismaking is vrijblijvend; na afloop besluiten we of we samen gaan werken.

Stuur een mail om een afspraak te maken voor de kennismaking:

>> Ja, ik wil een kennismakingsafspraak