Hoera, mijn derde boek is klaar! Het heet ‘Jongleren met Vermicelli – Creëer en leef je eigen verhaal’. In dit boek neem ik je stap voor stap mee in hoe jij jouw persoonlijke verhaal creëert, voor nu en voor je toekomst.

Jongleren met Vermicelli is een boek met inspirerende opdrachten waarmee je in je eigen tempo onderzoekt wat wat voor jou van belang is in je (toekomstige) leven. Je ontdekt welke kant je op wilt en hoe jij een beter verhaal vertelt over jezelf.

 

In dit boek geef ik je praktische tools om je eigen verhaal te creëren.

Ik maak je deelgenoot van mijn gedachten, successen en mislukkingen. Dit is mijn meest persoonlijke en boek tot nu toe.

Daarnaast gebruik ik echte verhalen van mensen die hetzelfde pad lopen, inclusief hun blokkades, twijfels en veerkracht om die moeilijkheden te overwinnen.

Dit schrijven de meelezers van het boek:

 

“Het is een heel goed en origineel boek. Het is zo fijn om te zien dat jij je schatten deelt en niet op je schatkist gaat zitten.”

 


“Ik vind het heel goed geschreven. De voorbeelden spreken aan, het is duidelijk, het enthousiasmeert. Het boek maakt heel goed duidelijk wat het bepalen van je eigen verhaal je kan opleveren.”

 


“Ik beveel dit boek aan bij mensen die op zoek zijn om hun eigen leven in handen te nemen. Het hoofdstuk over moed is heel goed geschreven. Herkenbaar en toch motiverend om je moed als lezer samen te rapen. Een echte aanrader om te lezen en steeds te gebruiken.”

 

Het boek is ook interessant voor coaches die nieuwsgierig zijn naar de kracht van storytelling voor persoonlijke ontwikkeling. Het biedt je achtergrondinformatie om te werken met persoonlijke verhalen en opdrachten voor je werk met cliënten.

 

Maar het gaat ook over jou!

Ik wil jou motiveren om je eigen verhaal te maken, zodat jij uit je leven haalt wat erin zit. Ga jongleren met de vermicelli in je eigen leven en creëer daarmee je eigen verhaal.

En tot slot – ga het doen. Neem iedere dag opnieuw de juiste acties om je leven te realiseren dat het beste bij jou past.

>> Ja, ik bestel graaG je nieuwe boek

 

Sprankel!

 

 

 

 

 

 

Ps:  Het boek Jongleren met Vermicelli bevat ook het Script-Verhalensnoer: de formule waarmee jij je eigen verhaal krachtig vormgeeft. Het boek geeft bovendien toegang tot extra bonussen en checklists.

 

 


Van jongs af aan is Sigrid van Iersel gefascineerd door mythen, sprookjes en andere verhalen. Zo waren verhalen een rode draad bij haar studie Nederlandse Taal- en Letterkunde en bij haar werk als journalist en bladenmaker.

Maar dat verhalen ook levens kunnen veranderen, dat wist ze toen nog niet. Die ontdekking leidde tot een ommekeer in haar eigen leven. Haar motto nu: neem je verhaal in eigen hand en maak het tot jouw werkelijkheid.

Als verhalenmaker begeleidt ze mensen om hun verhaal te vinden en te verrijken en op een creatieve manier naar hun eigen leven te kijken. Want het geheim van vrijwel alle successen is een krachtig verhaal.

 

You may also like