Notebooks hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mij. En zeker boekjes met een dagelijkse vraag of opdracht vind ik fascinerend.

Als tiener had ik een mini-dagboekje om iedere dag een regel in te schrijven. Vijf jaar lang hield ik het bij, totdat het boekje tot de laatste centimeter helemaal volgekrabbeld was. Daarnaast schreef ik dagelijks in mijn gewone dagboek, want met die ene dagelijkse regel was ik er nog lang niet.

Nu blog ik.

Op dit moment schrijf ik zelfs drie tot vier blogartikelen per week. Het kost me weinig moeite, net als toen.

Ik doe het voor jou lieve lezer, en minstens zoveel voor mezelf. Ik heb het nodig om helder na te denken. In tijden van versnelling is het mijn manier van vertraging.

Mensen denken wel eens dat het dwangmatig is, al dat bloggen.

Het is in ieder geval een zachte landing voor al mijn gedachten.

Een plek om creatief te klungelen. En een verdubbelaar van mijn geluksgevoel.

Soms gebruik ik een mini-zinnetje om me daarbij te inspireren, net als in die notebooks. Ditmaal was dat: lang verhaal kort.

Sprankel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het boek Jongleren met Vermiceli- Creëer en leef je verhaal is een inspirerend speel- en werkboek als je op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling of als je je idee met de wereld wilt delen. Alles begint met een goed verhaal.

Bestel Jongleren met Vermicelli hier

 

 

 

 

 

 

Over Sigrid

Verhalenmaker | Storytelling Coach | Creatieve Gids | | Auteur | Conceptontwikkelaar 

De verhalen over onszelf en de wereld beïnvloeden hoe we kijken naar onze eigen mogelijkheden.

Denk jij in problemen of in mogelijkheden? We kunnen zelf kiezen.

Je verhaal veranderen is de eerste stap in de richting van je gewenste toekomst. Ik help je om de verhalen te vinden die jou laten floreren en mensen in beweging te brengen. Ook help ik je om deze verhalen tot leven te wekken en te verspreiden.

Met verhalen baan jij de weg naar een toekomst vol mogelijkheden. Jij wordt een visionaire veranderaar, die jouw eigen verhaal gaat leven. Met helderheid, verbeelding en betekenis.

Meer weten? Laat je hier inspireren!

 

You may also like