De meeste mensen moeten wennen aan thuis werken. Ik moest juist wennen aan niet-meer-uithuizig-zijn.


Mijn thuiswerkplek was altijd al mijn uitvalsbasis. Maar het is ongekend om dag na dag achter mijn bureau te zitten zonder afspraken door het hele land.

Wat ga je dan doen?

Juist, binnenshuis land veroveren. Ik heb inmiddels de hele bovenste verdieping van ons huis beschikbaar als creatieve studio. Een nest vol boeken, schilderspullen en papier.

En dan: tijd veroveren. Ik hoef me niet meer te haasten om tijdig op afspraken te zijn. Met zo weinig onderbrekingen raak ik helemaal gewend aan een stressloos bestaan. De zon schijnt. Ik kom trouwens iedere dag nog steeds tijd te kort.

Tot slot: het groen. Achter de geraniums zitten had ooit een slechte naam. Nu omhels ik mijn plantjes en zie iedere dag vanaf de tuinbank hoe de blaadjes van de beukenheg zich verder openvouwen.

In de nok van het huis fantaseer ik erop los.

Alsof het een kraaiennest is van een schip. Ik kijk uit over de huizen. Ik schrijf. Ik zoom. Domweg gelukkig op de derde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Sigrid

Verhalenmaker | Storytelling Coach | Creatieve Gids | Auteur | Conceptontwikkelaar 

De verhalen over onszelf en de wereld beïnvloeden hoe we kijken naar onze eigen mogelijkheden.

Denk jij in problemen of in mogelijkheden? We kunnen zelf kiezen.

Je verhaal veranderen is de eerste stap in de richting van je gewenste toekomst. Ik help je om de verhalen te vinden die jou laten floreren en mensen in beweging te brengen. Ook help ik je om deze verhalen tot leven te wekken en te verspreiden.

Met verhalen baan jij de weg naar een toekomst vol mogelijkheden. Jij wordt een visionaire veranderaar, die jouw eigen verhaal gaat leven. Met helderheid, verbeelding en betekenis.

Meer weten? Laat je hier inspireren!

 

You may also like