Als je je afvraagt of je het wel volhoudt

‘Ik doe graag mee met Excelleren met Ideeën, maar vraag me af of ik dit volhoud’. Dit was een vraag die ik laatst van een lezer kreeg die interesse had om mee te doen met het online programma.

Ik vond het een eerlijke en tegelijkertijd interessante vraag, omdat dit precies weerspiegelt waar veel van mijn lezers mee worstelen.

Een vol leven, met veel dingen die om aandacht vragen. En tegelijkertijd willen ze persoonlijk en professioneel groeien. Ze voelen dat er meer is, maar tegelijkertijd weten ze niet goed in welke richting ze het moeten zoeken.

En dus schuiven ze de dingen voor zich uit, ook al weten ze dat die heel belangrijk voor ze zijn. Daarvoor hebben ze allerlei redenen: geen tijd, te druk, de kinderen, te oud, te jong…

Heel eerlijk: dat het smoesjes zijn, dat weten ze zelf ook wel. Maar het is eng om geen smoesjes meer te hebben en het echt te gaan doen…

Daarom wil ik je een antwoord geven dat uit mijn hart komt.

Dit programma is juist fijn als je een stok achter de deur nodig hebt om in beweging te komen en te blijven. Want dan merk je hoe fijn het eigenlijk is om de ideeën (weer) te laten borrelen.

Doen is vaak ontdekken dat het minder eng is dan gedacht.

Wekelijks spar je met gelijkgezinden in de app-groep. Mensen die dit ook spannend vinden. Dat helpt enorm, hoor ik van mijn deelnemers. En met mijn persoonlijke feedback op ingestuurde opdrachten ga ik je natuurlijk ook stimuleren en succeservaringen laten beleven.

Als jouw verlangen is om moeiteloos te creëren en je daarbij niet te laten afleiden, dan is dit een geweldige kans om samen met ons die vrijheid te ervaren en de ruimte nemen voor je eigen creativiteit.

Je leeft je eigen leven en niet dat van een ander.

Het ontwikkelen van je creatieve mindset geeft veel meer rust en vrijheid, waardoor het juist de druk in je huidige bestaan weghaalt.

Dankzij het oprekken van je creatieve vermogens speel je gemakkelijker in op veranderingen. Als je baan op het spel komt te staan of je opdrachtgevers wegvallen, bedenk je zelf wat de volgende stap is. Je neemt zelf het stuur in handen.

Daar heb je niet alleen nu iets aan, maar de rest van je leven.

En dat is wat ik jou ook gun.

Door je focus te kiezen bij je eigen persoonlijke ontwikkeling, hoef je je niet meer te laten afleiden. En dat levert nieuwe energie op. Dit schreef een van de eerdere deelnemers over het programma:

Zeer energiegevend en – ondanks het borrelende vat met ideeën dat ik werd – een rustpunt in mijn anders zo drukke dag. Wat heb ik genoten van deze qualitytime met mijn creativiteit!

 

Maandag start de eerstvolgende editie van het online programma Excelleren met Ideeën. Dat is dit seizoen de laatste kans om mee te doen.

Als dit precies is wat jij nodig hebt, dan zou het jammer zijn als jij deze laatste kans over het hoofd ziet. Daarom laat ik je weten dat je vandaag nog aan kunt melden. Kijk maar snel op de aanmeldpagina van Excelleren met Ideeën.

Nee, geen smoesjes meer voor jezelf :).

Je bent van harte welkom om weer te gaan bruisen!

 

Ja, ik wil meer weten 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Sigrid

Verhalenmaker | Storytelling Coach | Creatieve Gids | | Auteur | Conceptontwikkelaar 

De verhalen over onszelf en de wereld beïnvloeden hoe we kijken naar onze eigen mogelijkheden.

Denk jij in problemen of in mogelijkheden? We kunnen zelf kiezen.

Je verhaal veranderen is de eerste stap in de richting van je gewenste toekomst. Ik help je om de verhalen te vinden die jou laten floreren en mensen in beweging te brengen. Ook help ik je om deze verhalen tot leven te wekken en te verspreiden.

Met verhalen baan jij de weg naar een toekomst vol mogelijkheden. Jij wordt een visionaire veranderaar, die jouw eigen verhaal gaat leven. Met helderheid, verbeelding en betekenis.

Meer weten? Laat je hier inspireren!

You may also like