De Summer School is geopend!

Ideeënrijkdom in de zomer

De online Summer School voor Verwondering is geopend! Hier staan vijf weken lang opdrachten voor je klaar om je creatief te inspireren.


We gaan op vakantie om iets magischs in ons leven te ervaren: verpletterende zonsondergangen, verbroederingen met andere vakantiegangers, indrukwekkende natuur, duizelingwekkende kathedralen…

Volgens filosofen en wetenschappers trekken we erop uit vanuit een zucht naar zingeving, betovering en nieuwe indrukken, nu spiritualiteit en zingeving in ons leven vaak ondergesneeuwd zijn geraakt door materiële zaken.

 

Er hangt magie in de zomerlucht

Ook zonder camping, vakantiehuisje of hotel kun je in de zomer gemakkelijk magie beleven. Zonlicht, lange zomeravonden en verbroedering brengen ons in een andere stemming.

En dat is eigenlijk de ideale atmosfeer om nieuwe ideeën te laten ontluiken.

Door meer afstand te nemen van je dagelijkse routines en nieuwe indrukken op te doen, kan je hoofd zo maar een popcornmachine worden!

En juist in de zomermaanden kun je ineens nieuwe perspectieven zien over hoe je verder wilt.

Al mijmerend hierover kreeg ik het idee voor een Summer School over creatief denken. Luchtig, licht, en toch lezenswaardig voor de leergierigen onder ons met de behoefte aan meer inspiratie!

Ik heb meteen de daad bij het woord gevoegd. Want ik heb de Summer School voor Verwondering gecreëerd!


Wat houdt deze Summer School in?

Het gaat over het denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Over het volgen van je nieuwsgierigheid (ook zeer van toepassing op je vakantie-adres). En over het beleven van magie door de creatieve explosies in je hoofd.

Meedoen? Kijk hier

 

 

 

Sprankel!

 

 

 

 

 

Over Sigrid

Verhalenmaker | Storytelling Coach | Creatieve Gids | Auteur | Conceptontwikkelaar 

De verhalen over onszelf en de wereld beïnvloeden hoe we kijken naar onze eigen mogelijkheden.

Denk jij in problemen of in mogelijkheden? We kunnen zelf kiezen.

Je verhaal veranderen is de eerste stap in de richting van je gewenste toekomst. Ik help je om de verhalen te vinden die jou laten floreren en mensen in beweging te brengen. Ook help ik je om deze verhalen tot leven te wekken en te verspreiden.

Met verhalen baan jij de weg naar een toekomst vol mogelijkheden. Jij wordt een visionaire veranderaar, die jouw eigen verhaal gaat leven. Met helderheid, verbeelding en betekenis.

Meer weten? Laat je hier inspireren!

You may also like