Zelf aan de inspiratieknop draaien

Vroeger riepen kunstenaars godinnen aan als ze inspiratie nodig hadden. Die godinnen stonden bekend als muzen.

Tegenwoordig roepen we coaches, trendwatchers en andere experts aan om tot diepere inzichten te komen. We laten analyses en marktonderzoeken doen. We bestuderen casestudy’s en nemen eindeloos levenswijsheden van anderen tot ons.

De overeenkomsten tussen toen en nu: we zoeken in de buitenwereld naar inspiratie. Bijvoorbeeld om een wekelijks blogje uit de mouw te schudden.

Maar wist je dat we allemaal al beschikken over een belangrijke bron voor creativiteit? Een bron die van binnen zit, en die je dus altijd bij de hand hebt?

Het staat bekend als intuïtie.

Al onze ervaringen, gevoelens en diepere vormen van weten vormen een schatkamer voor het vinden van antwoorden. Het is een bron waar je eindeloos uit kunt putten. Om een leuk stukje te schrijven of een onderwerp te ‘vinden’, maar ook om te ontdekken waar je eigenlijk heen wilt als je een loopbaanswitch overweegt. Of als je een nieuw aanbod wilt ontwikkelen.

Je hoeft eigenlijk nooit om inspiratie verlegen te zitten. Alles is er al. Als je maar weet aan welke knoppen je kunt draaien.

Dus ontsluit die innerlijke krachtbron.

Op de online Summer School voor Verwondering ga je vijf weken op avontuur in je eigen leven. Daarbij ontdek je hoe je zelf die knoppen voor inspiratie vindt en aanzwengelt. En er ook nog eens iets origineels van bakt. Daar heb je langdurig plezier van.

Meer weten over de Summer School? Neem een kijkje via deze button!

Ik wil meer weten

 

 

 

 

 

 

Nog vragen? Kijk dan hier: de meest gestelde vragen over de Summer School (en mijn antwoorden)

 

 

 

 

 

Over Sigrid

Verhalenmaker | Storytelling Coach | Creatieve Gids | Auteur | Conceptontwikkelaar 

De verhalen over onszelf en de wereld beïnvloeden hoe we kijken naar onze eigen mogelijkheden.

Denk jij in problemen of in mogelijkheden? We kunnen zelf kiezen.

Je verhaal veranderen is de eerste stap in de richting van je gewenste toekomst. Ik help je om de verhalen te vinden die jou laten floreren en mensen in beweging te brengen. Ook help ik je om deze verhalen tot leven te wekken en te verspreiden.

Met verhalen baan jij de weg naar een toekomst vol mogelijkheden. Jij wordt een visionaire veranderaar, die jouw eigen verhaal gaat leven. Met helderheid, verbeelding en betekenis.

Meer weten? Laat je hier inspireren!

You may also like