Heb je ook nog deze vragen over de Summer School?

Sta jij te popelen om mee te doen met de online Summer School? En heb je daar nog wel enkele vragen over? Lees dan vooral even verder.

Van diverse lezers ontvang ik vragen over dit programma, die jij misschien ook hebt. Daarom hierbij een aantal vragen en mijn antwoorden daarop.

Hoeveel tijd heb ik iedere week nodig?

Reken op 2 uur per week, al kan het zomaar meer worden als je enthousiast wordt :).

Het is aan jou om dat te bepalen. Veel deelnemers ervaren de deelname als me time en trekken er graag een paar uurtjes per week voor uit om op onderzoek uit te gaan en de (schrijf)opdrachten te doen. Meer of minder kan ook!

We plannen ook 3 online live sessies in van circa 1 uur. Het is immers fijner om samen op te trekken en uit te wisselen! En daarnaast is er de besloten app-groep waarbij je terecht kunt voor vragen en onderlinge feedback.

Ik kan er op maandag 29 juni niet bij zijn, omdat ik die dag al andere afspraken heb. Is dat een probleem?​

Op maandag 29 juni krijg je toegang tot het eerste weekthema. Maar je hoeft er maandag niet ‘live’ bij te zijn. Het is aan jou wanneer je daadwerkelijk start.

Het is wel fijn als je de drie online live-sessies kunt bijwonen. De tijdstippen daarvan staan al vast.

​Donderdag 2 juli 16.00 uur
Donderdag 16 juli 16.00 uur
Donderdag 23 juli 16.00 uur

Deze live sessies duren ongeveer een uur. We gebruiken daarvoor Zoom.

Wat levert de Summer School mij op?

Dat je floreert als ideeënmaker, waarbij je werkt en leeft op basis van jouw eigen creatieve voorwaarden. Dat je meer en gemakkelijk ideeën krijgt en die ook deelt met anderen. Dat je weet hoe je gemakkelijk inspiratie vindt, bijvoorbeeld om posts te maken voor sociale media. En dat je weer het plezier vindt in schrijven en andere creatieve activiteiten!

Waarom wil jij mij helpen om meer en betere ideeën te vinden?

Om mij heen zie ik veel mensen worstelen met ideeën bedenken, vooral over hun eigen koers of de keuze voor een loopbaan die beter past. Als het solo-ondernemers zijn, dan hoor ik ook dat ze geen opdrachten meer hebben of de toekomst somber inzien.

Dat vind ik verschrikkelijk jammer. Want iedereen kan fris blijven in zijn hoofd en lenige ideeën blijven bedenken, zodat je van toegevoegde waarde blijft.

Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd op dit gebied, zoals een gericht systeem om overal ideeën op te doen, slimme manieren om ideeën te verbeteren, je intuïtie inzetten en nog veel meer.

Er zijn veel meer mogelijkheden dan ik vroeger dacht. Dat heeft mijn leven enorm verrijkt.

Met als resultaat dat ik veel plezier heb in mijn werk, graag nieuwe wegen bewandel en mijn werk inricht op mijn eigen creatieve voorwaarden. Er is ontzettend veel mogelijk. Hoe je dat doet, dat deel ik graag met jou, zodat jij ook gaat floreren.

Ik wil graag meedoen, maar ik twijfel of ik het volhoud. Ik heb nog allerlei andere zaken in mijn leven die me opslokken.

Vaak willen we wel activiteiten doen die ons energie geven, zoals lekker schrijven. Of we weten dat het belangrijk is om echt tijd voor jezelf te nemen, omdat je daar enorm van oplaadt. Maar in de praktijk van alledag komt het er niet van.

Dit programma is juist fijn als je een stok achter de deur nodig hebt om in beweging te komen en te blijven. Wekelijks spar je namelijk namelijk met gelijkgezinden in de appgroep. Ook zijn de wekelijkse opdrachten een stok achter de deur. En met mijn persoonlijke feedback op ingestuurde opdrachten ga ik je natuurlijk ook stimuleren!

Als jouw verlangen is om moeiteloos te creëren en je daarbij niet te laten afleiden, dan is dit een geweldige kans om samen met ons die vrijheid te ervaren en de ruimte nemen voor je eigen creativiteit. Je leeft je eigen leven en niet dat van een ander.

Je wordt op diverse manieren ‘aan’ gezet, waardoor het vinden van inspiratie al bijna vanzelf gaat. En dan weet je ook hoe je er vaker zelf toegang toe krijgt.

Wanneer gaat de Summer School van start?

De eerstvolgende groep start op maandag 29 juni. Aanmelding kan nog uiterlijk vrijdag 26 juni.

Heb je er zin in?

Ik verwelkom je graag!

 

 

 

Over Sigrid

Verhalenmaker | Storytelling Coach | Creatieve Gids | Auteur | Conceptontwikkelaar 

De verhalen over onszelf en de wereld beïnvloeden hoe we kijken naar onze eigen mogelijkheden.

Denk jij in problemen of in mogelijkheden? We kunnen zelf kiezen.

Je verhaal veranderen is de eerste stap in de richting van je gewenste toekomst. Ik help je om de verhalen te vinden die jou laten floreren en mensen in beweging te brengen. Ook help ik je om deze verhalen tot leven te wekken en te verspreiden.

Met verhalen baan jij de weg naar een toekomst vol mogelijkheden. Jij wordt een visionaire veranderaar, die jouw eigen verhaal gaat leven. Met helderheid, verbeelding en betekenis.

Meer weten? Laat je hier inspireren!

 

You may also like