Kun jij wel wat nieuwe creatieve prikkels gebruiken?

Kun jij deze zomer wel nieuwe creatieve prikkels en een dosis verwondering gebruiken? Wil jij hier-en-nu-parels opduiken? Of extra schrijfkilometers maken, puur voor de lol?

Je hart gaat bijvoorbeeld sneller kloppen van schrijven. En je wilt wel eens ontdekken of er nog meer in zit. Hoe je daarmee persoonlijk kunt groeien, bijvoorbeeld.

Of je wilt je schrijfwerk juist gebruiken voor je eigen onderneming. Hoe je bijvoorbeeld blogs of posts voor sociale media schrijft die lezers echt raken.

Als je op een laagdrempelige manier je creativiteit wilt aanboren en ontdekken wat er nog meer in zit, ben je deze zomer van harte welkom bij de Summer School voor Verwondering. Ook als je niet veel ‘echte’ schrijfervaring hebt.

Bij deze online Summer School ontvang je vijf weken lang opdrachten om een losse manier van denken te ontwikkelen. Om je veelheid aan invallen te kanaliseren en je focus te vinden als je een popcorn-hoofd hebt vol ideeën. En om de juiste ideeën op te laten borrelen, zodat je voortaan je geld verdient met activiteiten waar je energie van krijgt.

Sta jij nu te popelen om mee te doen met de online Summer School? En heb je daar nog wel enkele vragen over? Lees dan vooral even verder.

Ik ga binnenkort op vakantie. Even een ander behangetje dan thuis. Is het dan slim om mee te doen?

Dat hangt van je vakantie af. Ga je ergens relaxen in een appartement of safaritent mét internet en heb je wel wat uurtjes beschikbaar voor jezelf? Dan kun je ook daar de Summer School uitstekend volgen. Misschien wel vanuit de hangmat 🙂

Heb je je volle aandacht ergens anders voor nodig, dan past het minder goed. Je zou wel de opdrachten later nog kunnen volgen – ze blijven voor jou beschikbaar. De Summer School duurt in totaal vijf weken.

Hoeveel tijd heb ik iedere week nodig?

Veel deelnemers ervaren de deelname als me time en trekken graag een paar uurtjes per week uit om op onderzoek uit te gaan en de (schrijf)opdrachten te doen. Denk aan 2-3 uur per week. Meer of minder kan ook; dat is vooral je eigen keuze.

We plannen ook 3 keer een online live sessie (workshop) in van circa 1 uur. Het is immers fijn om samen op te trekken en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast is er de besloten app-groep voor het delen van je creaties, vragen en onderlinge feedback.

Kan ik de Summer School ook in eigen tempo doen? Ik ben nog in het buitenland.

Ja dat kan zeker. Je kunt de opdrachten ook altijd in eigen tempo volgen.

Wanneer gaat de Summer School van start?

De eerstvolgende groep start op maandag 20 juli aanstaande: dan krijg je digitaal toegang tot het eerste weekthema. Je hoeft er maandag dus niet ‘live’ bij te zijn. Het is aan jou wanneer je daadwerkelijk begint met de eerste opdrachten.

Aanmelding kan nog tot en met uiterlijk vrijdag 17 juli.

Heb je er zin in?

 

Ik verwelkom je graag!

 

 

 

Over Sigrid

Verhalenmaker | Storytelling Coach | Creatieve Gids | Auteur | Conceptontwikkelaar 

De verhalen over onszelf en de wereld beïnvloeden hoe we kijken naar onze eigen mogelijkheden.

Denk jij in problemen of in mogelijkheden? We kunnen zelf kiezen.

Je verhaal veranderen is de eerste stap in de richting van je gewenste toekomst. Ik help je om de verhalen te vinden die jou laten floreren en mensen in beweging te brengen. Ook help ik je om deze verhalen tot leven te wekken en te verspreiden.

Met verhalen baan jij de weg naar een toekomst vol mogelijkheden. Jij wordt een visionaire veranderaar, die jouw eigen verhaal gaat leven. Met helderheid, verbeelding en betekenis.

Meer weten? Laat je hier inspireren!

 

You may also like