Hoorbaar, zichtbaar en leesbaar jezelf

Wat ‘zakelijk’ is, is vaak ook ‘persoonlijk’ en omgekeerd. Voor ondernemers en andere mensen met een missie lopen die twee dingen vaak helemaal door elkaar.


Je hoort dat duidelijk terug in podcasts van ondernemers. Daarin geven ze tips en adviezen. Maar vooral delen ze volop verhalen en ervaringen van zichzelf en hun gasten.

En niet voor niets. Alles blijft beter hangen als je er een verhaal van maakt.

En zonder persoonlijke kleur is er weinig aan.

Het was ook een van de conclusies op de Podcast Summit die podcastexpert Miriam Hegger deze maand hield. Ze interviewde daarbij 21 bekende namen uit de Nederlandse podcastwereld. En als er een ding duidelijk uitsprak uit al die interviews, dan was het wel dit: podcasting is de ideale manier om hoorbaar jezelf te zijn.

Met je eigen verhalen dus.

Je staat niet op afstand, maar je bent nabij.

Zelf doe ik natuurlijk ook mijn best om verhalen te delen. Je hoort ze in dit interview dat Chungmei Cheng van Orchid of Life onlangs met mj hield. Het werd een lang en vrolijk gesprek.

 

Verhalen mogen hoorbaar zijn. En zeker ook zichtbaar, leesbaar en aanstekelijk.

Wil jij ook je eigen verhalen leren toepassen? Doe dan mee aan de Masterclass Storytelling op 27 november en 7 december.

Voor ondernemers en iedereen die een ‘missie’ heeft op deze wereld, hoe bescheiden of groots ook.

Super als je meedoet en je jezelf laat inspireren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Sigrid

Verhalenmaker | Storytelling Coach | Creatieve Gids | | Auteur | Conceptontwikkelaar 

De verhalen over onszelf en de wereld beïnvloeden hoe we kijken naar onze eigen mogelijkheden.

Denk jij in problemen of in mogelijkheden? We kunnen zelf kiezen.

Je verhaal veranderen is de eerste stap in de richting van je gewenste toekomst. Ik help je om de verhalen te vinden die jou laten floreren en mensen in beweging te brengen. Ook help ik je om deze verhalen tot leven te wekken en te verspreiden.

Met verhalen baan jij de weg naar een toekomst vol mogelijkheden. Jij wordt een visionaire veranderaar, die jouw eigen verhaal gaat leven. Met helderheid, verbeelding en betekenis.

Meer weten? Laat je hier inspireren!

You may also like