Komt dit verhaal voor jou op het juiste moment?

Gun jij jezelf positieve vonkjes en creatieve invallen? Wil jij weer dat bruisende gevoel voelen van energie, inspiratie en vooruitgang? Of wil jij in 2021 een groeisprong maken?

We hebben het afgelopen jaar al zoveel aan onze neus voorbij zien gaan. Geen festijnen, borrels en meet-ups. Zoveel mooie momenten die allemaal afgeblazen moesten worden.

Dat moet het komende nieuwe jaar echt anders.

De afgelopen periode heb ik veel mensen gesproken over hun leven en werk. Vaak hoor ik dat ze hun huidige werk en levenswijze ‘wel okay’ vinden. Maar als ze eerlijk zijn, zien ze voor de langere termijn weinig uitdagingen.

Ze zijn niet alleen corona-moe, maar beseffen vooral dat ze nu niet hun beste leven leiden. En dat ze iets laten liggen. Ze willen ergens voor kiezen waar hun talenten en hun belangstelling helemaal tot hun recht komen.

Dit weekend ontving ik een hartverwarmende mail van een deelneemster aan een van mijn eerdere online programma’s. Ze schrijft:

“In je training komen van die rake zaken aan de orde, zoals de tijd die altijd opgaat aan andere dingen. En dat het perfect moet zijn voor ik mag starten. Over elke vraag schrijf ik een poosje. Niet alleen de struikelblokken voor het starten van mijn plan worden door het schrijven naar voren gehaald, maar het raakt ook mijn emoties. Ik voel mijn gebrek aan lef. Ik bedank jou uit de grond van mijn hart voor deze training.”

Het programma kwam voor haar precies op het juiste moment.

Haar hoofd spat nu uit elkaar van de beloftevolle plannen voor komend jaar. Ze voelt zich bruisen van energie. En ze heeft de eerste stappen al gezet.

Vandaar dat ik dit artikel nu schrijf. Want voor jou komt deze mail misschien ook wel op het juiste moment. Binnenkort gaat namelijk de Winter School voor Verwondering van start.

Want je kunt best allerlei plannen hebben, maar in het dagelijkse leven ‘komt het er niet van’. Er zijn altijd andere dingen die voorgaan. En zo blijf je je gefrustreerd voelen.

Ooit zat ik in dezelfde situatie.

Er broeide iets, maar ik wist niet wat. Ik voelde geen vervulling in mijn werk. Maar wat er precies was, daar kon ik niet de vinger op leggen.

Plannen van anderen, die liet ik altijd voorgaan. Ik had namelijk zelf geen eigen richting.

Totdat een vrouw uit mijn omgeving mij een gedenkwaardige vraag stelde. Of ik misschien haar levensverhaal wilde optekenen.

Het was alsof ze met die vraag bij mij iets openbrak.

Ze raakte me precies op dat punt van ‘iets willen doen wat er echt toe doet’.

Mijn gedachten sloegen op hol en werkten razendsnel ideeën uit hoe ik daarmee mijn toekomst een nieuwe invulling kon geven. Er kwam ineens een karrevracht aan energie vrij, waardoor ik echt in actie kon komen.

Juist omdat ik het ineens helder voor me zag, kon ik de knoop doorhakken.

Ik zag ineens de richting.

Tot mijn eigen enorme verbazing nam ik drie weken later een drastisch besluit: ik zegde mijn vaste baan op en begon voor mezelf. Dat was voor mij de start van een nieuw en vooral van een betekenisvol leven.

Dat kon ik alleen maar doen omdat ik wist wat er echt bij mij resoneerde.

De jaren daarna heb ik dat steeds verder verdiept en verfijnd. Ik schreef diverse boeken en richtte mijn eigen uitgeverij op. Vorig jaar maakte ik de switch naar de oprichting van mijn online academie. Dat kon ik doen omdat ik jaarlijks mijn verlangens geformuleerd had.

Wil jij ook weer nieuw perspectief zien?

Hoogste tijd om jezelf wat moois cadeau te doen.

De deelname aan de Winterschool voor Verwondering kan jouw leven een nieuwe wending geven, met alle opbrengsten van dien: vrijheid, resultaten boeken, je ware leven leiden.

  • Je leert je ware verlangens in kaart te brengen en die om te zetten in daden.
  • Je bedenkt je eigen ankers en rituelen om de ingeslagen koers te verstevigen en vast te houden.
  • Je ervaart hoe je in flow je plannen uitvoert in plaats van met trekken en sleuren.

Dus, komt dit voor jou ook op het juiste moment?

Meld je nu aan. Dat kan tot en met 10 januari aanstaande, want we gaan op 11 januari van start. Dus als je dit niet wilt missen, aarzel dan niet langer.

Vertel me alles

De investering is 297 euro (ex btw). Een investering in de rest van je leven.

Creëer en leef je eigen verhaal.

 

 

 

 

 

 

 

Over Sigrid

Verhalenmaker | Storytelling Coach | Creatieve Gids | | Auteur | Conceptontwikkelaar 

Denk jij in problemen of in mogelijkheden? We kunnen zelf kiezen.

Je verhaal veranderen is de eerste stap in de richting van je gewenste toekomst.

Ik begeleid jou als professional, ondernemer en leider om je verhaal te vinden en te ontwikkelen. Ook help ik je om deze verhalen tot leven te wekken en te verspreiden, zodat je mensen raakt, in beweging brengt en je eigen toekomst vormgeeft.

Meer weten? Laat je hier inspireren!

You may also like