Houd jij van opnieuw beginnen? Ik wel. En daarom ben ik nu al superblij met het kakelverse jaar dat voor ons ligt.  Sowieso wordt 2021 een hoopvol jaar. Een jaar waar je nog helemaal je eigen draai aan kunt geven. Met een scheut creatieve prikkels en een dosis frisse verwondering.

Een extra (zinnen-)prikkelend brouwsel dus!

Wil jij op een laagdrempelige manier je creativiteit aanboren en nieuwe perspectieven ontdekken voor 2021? Dan ben je van harte welkom bij de Winter School voor Verwondering.

Ik geloof dat je het aanboren van je creativiteit op een moeiteloze manier mag doen. Niet met trekken en sleuren, maar op de manier die het allerbeste bij jou past. Met speelsheid en flow.

Want daarmee ontdek je wat je ware verlangens zijn en hoe je die omzet in daden.

Sta jij te popelen om mee te doen met de Winter School? En heb je daar nog wel enkele vragen over? Lees dan vooral even verder.

Vergen de opdrachten veel tijd?

In het programma ga je aan de slag met vragen over je leven en wat voor jou echt belangrijk is. Ik noem ze suddervragen. Die moet je op je in laten werken. Voor de een gaat dat sneller dan de ander. Ik kan er daarom geen tijdsduur aan vastplakken.

Misschien is de vraag naar de tijdsinvestering ook niet de juiste vraag. Want deelname is vooral licht, verrassend en super inspirerend, zeggen de eerdere deelnemers aan de Summer School (de voorganger van dit programma). Wekelijks wordt je nieuwsgierigheid geprikkeld, en dat is een grote stuwende kracht.

Voor wie is de Winter School?

Voor iedereen die behoefte heeft aan reflectie, speelsheid en verwondering en op een verrassende manier aan het denken gezet wil worden over zijn leven en eigen verhaal. Of je een eigen bedrijf hebt, in loondienst bent of al lang met pensioen, dat maakt weinig uit.

Het is wel fijn als je van schrijven houdt. Zinnen-prikkelend, weet je wel!

Hoe lang duurt de Winter School?

Het programma duurt 5 weken. Maar je kunt zo lang over de opdrachten doen als je zelf wilt. Je houdt in ieder geval levenslange toegang tot de leeromgeving.

Hoe blijf ik op koers?

Iedere week ontvang je een mail over het nieuwe thema. Ook plannen we drie keer een online live sessie in van circa 1,5 uur. Het is immers fijn om samen op te trekken en ervaringen uit te wisselen. Deelname is overigens geen ‘must’, maar wel erg prettig als jij iemand bent die graag meesurft op de energie en invallen van mede-deelnemers.

Daarnaast is er de besloten app-groep om je creaties te delen, voor vragen en onderlinge feedback. Dat alles houdt jou lekker aan de gang.

Wanneer gaat de Winter School van start?

De eerstvolgende groep begint op maandag 15 februari aanstaande: dan krijg je digitaal toegang tot het eerste weekthema. Je hoeft er maandag dus niet ‘live’ bij te zijn. Het is aan jou wanneer je daadwerkelijk begint met de eerste opdrachten.

Aanmelding kan nog tot en met uiterlijk zondag 14 februarii.

Waarom is verwondering zo belangrijk op de Winter School?

Verwonderen gaat over nieuwsgierigheid. En daarmee ook over het uitstellen van je oordeel. Pas als je je openstelt en gewoon kunt laten binnenkomen wat je zintuigen je ingeven, dan is er ruimte voor verwondering. En daarmee kom je verder, ook bij het uitzetten van je eigen routekaart.

Wat is de investering?

295,- (ex BTW).

Ja, ik doe mee!

• Gaaf! Meld je direct aan via deze betaallink.
• Eerst meer informatie? Kijk hier.

Nog andere vragen? Stuur mij een mail en je krijgt snel antwoord.

 

 

 

 

 

 

 

Over Sigrid

Verhalenmaker | Storytelling Coach | Creatieve Gids | | Auteur | Conceptontwikkelaar 

Denk jij in problemen of in mogelijkheden? We kunnen zelf kiezen.

Je verhaal veranderen is de eerste stap in de richting van je gewenste toekomst.

Ik begeleid jou als professional, ondernemer en leider om je verhaal te vinden en te ontwikkelen. Ook help ik je om deze verhalen tot leven te wekken en te verspreiden, zodat je mensen raakt, in beweging brengt en je eigen toekomst vormgeeft.

Meer weten? Laat je hier inspireren!

 

 

 

 

You may also like