Waar staat de zomer voor jou voor? Avontuur, nieuwe ontmoetingen, rust?

Voor mij is de zomer gemaakt om wonderlijke dingen in het leven te ervaren. Het is alsof zonlicht, buitenlucht en lange zomeravonden je in een andere stemming brengen. Alsof je magie opsnuift.

Levendige kleuren, losse flarden die tastbaar worden, joie de vivre die ineens de zomerlucht vervult.

In de zomer kun je ook beter afstand nemen van je dagelijkse routines.

Even ben je geen speelbal in het gedoe van alledag.

In plaats daarvan stuiter je lekker zelf verder om nieuwe indrukken op te doen. Je zet enkele passen achteruit om het hele panorama weer te zien. Daardoor zie je andere perspectieven.

Dat is ook de ideale atmosfeer om nieuwe ideeën te laten ontluiken. Dan komen er wonderbaarlijke dingen op je pad, gewoon omdat je jezelf ervoor openstelt.

Als aanjager voor deze magie heb ik de Summer School voor Verwondering gecreëerd. Met geestelijke gymnastiek als hoofdvak en eigen intuïtie en schrijfkunst als bijvakken. Die vakken bestrijken verschillende dimensies: luchtig én leergierig, serieus én speels, verbredend én verfijnend.

 

Maar het belangrijkste van de Summer School is dit: het gaat over denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Over het volgen van je nieuwsgierigheid. En over het beleven van magie, omdat je ruimte geeft aan creatieve explosies in je hoofd.

Klaar voor deze verrassende wending in je leven?

Gun jezelf verwonderbommetjes in je zomerse bestaan en ga los. Op de Summer School mag dat gewoon 🙂

Mis niks en Kijk hier

 

Sprankel!

 

 

 

 

Over Sigrid

Jij bent de creator van je eigen verhaal. Dat verhaal is jouw toetssteen.

Maar het is niet makkelijk om dat verhaal te verwoorden. Zeker niet als jij een popcornhoofd vol ideeën hebt en overal mogelijkheden ziet.

Samen met jou ga ik op zoek naar diepere drijfveren, kleurrijke dromen en niet te vergeten: het specifieke detail. Ik zie snel de rode draad en geef je helderheid. Ook help ik je om je verhaal te leven: van woorden naar daden.

Meer weten? Laat je hier inspireren!

Verhalenmaker | Storytelling Coach | Creatieve Gids | Auteur | Conceptontwikkelaar 

 

You may also like