En nu ga ik het doen

Schrijven met Plakkracht

Jarenlang hebben mensen aan mij gevraagd of ze van mij kunnen leren schrijven. De soepelheid, het gemak, de moeiteloos ogende schrijfproductie…

Lange tijd had ik daar geen goed antwoord op. Bij schrijven gaat het om structuur, creativiteit en natuurlijk schrijfmeters maken. Soepel leren schrijven leer je vooral door het veel te doen.

Maar waar te beginnen? Ik had geen idee.

Hier en daar gaf ik wel schrijflessen.

Een workshop Lenig Schrijven bijvoorbeeld. Of lessen in storytelling voor schrijvers.

Het voelde alsof ik maar een klein onderdeel kon beetpakken. Ik had niet een uitgewerkt stappenplan beschikbaar om mensen naar het goede niveau te tillen. Een plan waarin ook nog eens het schrijfplezier centraal staat.

Wel ben ik mensen individueel gaan begeleiden om ze beter te leren schrijven.

Hun resultaten verrasten me.

Want ik zag dat ze niet alleen meer lol in het schrijven kregen, maar ook dat hun zelfvertrouwen enorm groeide. Zo hebben de schrijfervaringen van Loes me enorm geraakt. Ze heeft het schrijfplezier helemaal teruggevonden en gaat weer vliegen.

Schrijven is zoveel meer dan stukken tekst intikken. Het heeft alles te maken met jezelf uiten, zichtbaar durven zijn en je dromen realiseren.

Dat treft me enorm.

Al tijden loop ik rond met dit plan, maar nu ga ik het gewoon doen.

Met alle ervaringen die ik daarbij heb opgedaan, heb ik nu een eigen methode ontwikkeld. Onconventioneel, want deze training is heel anders dan anders. Geen droge stof en strenge correcties, maar schrijfplezier en creatieve vonkjes.

Deze methode heb ik vormgegeven in een prachtig schrijfprogramma, met storytelling als leidraad.

Want het is mijn missie om mensen als jij te bemoedigen bij veel beter schrijven en het verhaal te vertellen. Mijn motto is niet voor niets ‘leef je verhaal’.

Hiermee kan ik zoveel mensen helpen met concrete stappen om veel beter te leren schrijven.

En vooral met heerlijke opdrachten om zelf aan de slag te gaan. Zodat het ook iets oplevert voor je werk of bedrijf.

De naam van dit programma is Schrijven met plakkracht

Mijn allergrootste wens is dat jij je zeker voelt om jouw eigen stukken te schrijven, met plezier en een soepele pen. En dat schrijfplezier voor jou werkt om je professionele doelen te bereiken. Of je nu een vakartikel wil schrijven of plakkende stukken voor social media.

Ik snap waar jij nu staat.

Je wilt zichtbaar zijn met je pen, maar je hebt er vaak de rust niet voor. Als je wilt beginnen, weet je niet hoe en waar. Of er springen juist zoveel ideeën in je hoofd rond.

Wat jij kan bereiken is dat je soepel schrijft zonder belemmerende gedachten. Je houdt ervan om lekker te schrijven en je weet de lezer precies onder de kin te kietelen om verder te lezen.

Dit is het juiste moment.

Want dit verhaal komt niet voor niets nu op je pad. Nu kan je snel en prachtige stappen zetten om dat schrijfplezier te ontdekken en je schrijfwerk voor je gaan laten werken.

Doe nu mee aan mijn programma Schrijven met Plakkracht.

Je krijgt 7 lessen (modules ) met prikkelende opdrachten. De universele principes van storytelling vormen de rode draad. Maar je leert ook het juiste onderwerp te kiezen en je goed af te stemmen op je lezer.

Je leert ook alles over structuur (minder saai dan je denkt), het belang van alinea’s, ritme en personages. Ik laat je de valkuilen zien bij overtuigend schrijven en vertel hoe je er zelf niet intuimelt. Zo kun jij sneller bochten afsnijden en je schrijfwerk voor je laten wer

Dit biedt het programma jou:

  • Een eenvoudig en stapsgewijs proces met tips, frames en heel veel voorbeelden, zodat je direct vooruitgang ziet
  • Een veilige plek om beter te worden in schrijven en veel uit te proberen
  • De moed om je verhaal te vertellen en jezelf te laten zien (omdat je dat waard bent en je lezers daar echt iets aan hebben)

Dit is de allereerste editie van Schrijven met Plakkracht. Daarom kunnen er slechts 10 mensen meedoen voor deze investering. Wie zich voor 1 september inschrijft krijgt bovendien een een-op-een-coachingsgesprek, zodat je precies weet waar je nu staat en wat er voor jou mogelijk is.

Is dit wat jij nu wilt?

Klik hier voor informatie en aanmelding:

Ja, ik wil schrijven met plakkracht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Sigrid

Jij bent de creator van je eigen verhaal. Dat verhaal is jouw toetssteen.

Maar het is niet makkelijk om dat verhaal te verwoorden. Zeker niet als jij een popcornhoofd vol ideeën hebt en overal mogelijkheden ziet.

Samen met jou ga ik op zoek naar diepere drijfveren, kleurrijke dromen en niet te vergeten: het specifieke detail. Ik zie snel de rode draad en geef je helderheid. Ook help ik je om je verhaal te leven: van woorden naar daden.

Meer weten? Laat je hier inspireren!

Verhalenmaker | Storytelling Coach | Creatieve Gids | Auteur | Conceptontwikkelaar 

 

You may also like