Te laat? Welnee, je bent precies op tijd. Want deze week start het online programma Schrijven met Plakkracht. En vandaag is de allerlaatste dag om je aan te melden.

Hierbij vijf goede redenen om mee te doen:

  1. Je leert hoe je in eenvoudige stappen (ja echt!) een verhaal met plakkracht vertelt, omdat mensen het snappen, voelen en onthouden.
  2. Je voelt je vrij en comfortabel in het schrijven van een verhaal en bent niet meer bang om je echte zelf te laten zien. Want je leert hoe je persoonlijke ervaringen zo vertelt dat je lezer zich direct aangesproken voelt: dit gaat precies over mij.
  3. Je leert hoe je verhalen deelt die mensen raakt en in actie zet, omdat je lezers er zin in krijgen en zich geïnspireerd voelen.
  4. Je zelfvertrouwen krijgt een enorme opzwieper. Allereerst op het gebied van schrijven, maar dat gevoel strekt zich veel verder uit. Dankzij dat krachtige gevoel trek je veel meer klanten/opdrachtgevers aan. Of mensen die met je willen samenwerken.
  5. Als extraatje ontvang je twee hele interessante modules, namelijk over toveren met taal en 10 superhandige verhaalformats.

Enkele vragen die ik vaak krijg:

Moet ik een ervaren schrijver zijn?

Schrijfervaring is geen vereiste; het programma is geschikt voor meerdere niveaus. Wel is het belangrijk dat je echt meters wilt gaan maken en dus de opdrachten uitvoert. Zonder oefenen haal je niet de juiste resultaten.

Het belangrijkste is dus dat je bereid bent om er tijd en energie in te steken.

Word je boos als ik niet elke week de opdrachten maak?

Zeker niet! Iedere week ontvang je een link naar een nieuwe module om je in beweging te houden, maar je doet het op de plaats en het tijdstip dat het beste bij jou past. In jouw eigen tempo dus.

Wel is het zeer motiverend om samen met de andere deelnemers op te trekken en ervaringen uit te wisselen, onder meer in de appgroep. En in de drie online inspiratiesessies natuurlijk.

Ik houd van schrijven, maar twijfel vaak om ze aan anderen te laten lezen. Of ze te publiceren… Kan ik dit echt leren?

Zeker. Ik heb daar alle vertrouwen in. Bij dit programma tref je medetwijfelaars aan, die het ook aandurven om dit te gaan ontdekken. Het gaat stap voor stap! En of je je stukken echt publiceert, dat is helemaal aan jou.

Bovenal ga je genieten van schrijven. En mensen aantrekken met jouw teksten (yes! want die hebben voortaan plakkracht).

 

>> Klik hier voor Schrijven met Plakkracht

 

Super als je meedoet!

 

 

 

 

 

 

 

Over Sigrid

De verhalen over onszelf en de wereld beïnvloeden hoe we kijken naar onze eigen mogelijkheden.

Je verhaal veranderen is de eerste stap in de richting van je gewenste toekomst. Ik help je om de verhalen te vinden die jou laten floreren en mensen in beweging te brengen. Ook help ik je om deze verhalen tot leven te wekken en te verspreiden.

Met verhalen baan jij de weg naar een toekomst vol mogelijkheden. Jij leeft je eigen verhaal. Met helderheid, verbeelding en betekenis.

Meer weten? Laat je hier inspireren!

Verhalenmaker | Storytelling Coach | Creatieve Gids | Auteur | Conceptontwikkelaar 

 

You may also like