Plakkracht | Zeg jij dit tegen jezelf?
08 september 2022 
2 min. leestijd

Plakkracht | Zeg jij dit tegen jezelf?

  • Van ‘online’ krijg ik geen energie.
  • Niet weer een training die ik maar half afmaak.
  • Mensen denken over mij: weer zo iemand die zo nodig iets creatiefs wil doen.
  • Ik ga zelf wel met mijn teksten aan de slag.
  • Het komt me nu niet uit. Ik doe wel mee met de volgende ronde.

Misschien zei jij dat tegen jezelf toen je mijn mails las over Schrijven met Plakkracht, mijn online schrijfprogramma.

Hoe ik dat weet? Nogal wat mensen hebben deze gedachten. Je bent dus niet de enige.

En kloppen deze gedachten ook? 

Jij gaat over jouw eigen antwoorden, dus ga het vooral voor jezelf even na.

Ik heb er wel enkele gedachten over, die ik graag even met je deel.

  • Ik bezorg je veel afwisseling tijdens de online sessies: schrijven, creatieve werkvormen, uitwisselen, tekenen. Je verlaat deze sessies met meer energie dan dat je eraan begon. Op dringend advies van eerdere enthousiaste deelnemers heb ik het aantal sessies zelfs uitgebreid naar vier.
  • Je eerdere ervaringen met online trainingen zeggen niets over nu, want dit programma is anders van opzet. Het programma is zo ontworpen dat je je aangespoord voelt om verder te gaan. Er zit niet voor niets 'plakkracht' in de naam.
  • Als jij je creatieve vermogens wil ontwikkelen, ben je juist van harte welkom! Hoe meer mensen die zich creatief uiten, hoe liever. In deze training ben je onder gelijkgezinden :)
  • Als je het zelf voor elkaar kan krijgen, had je het al gedaan.
  • Natuurlijk is het mogelijk dat het je nu niet uitkomt. Te druk, te veel, etc. Verstandig om je tijd goed te bewaken. En tegelijkertijd kun je je dit afvragen: komt er een moment dat het je wél uitkomt? Of is het belangrijk om er ruimte voor te maken, omdat beter schrijven super waardevol voor je is? Denk daar nog even over na.

Dit is precies voor jou als je nog beter wilt leren schrijven, zodat je betere resultaten boekt in je werk, je vrijer voelt met je schrijfwerk en je verbeeldingsknop wil aanzetten. En vooral als je je zelfvertrouwen wilt vergroten, zodat je (weer) rust hebt in je hoofd.

>> Meld je hier aan voor Schrijven met Plakkracht

Vrijdag as. sluit de inschrijving, dus je bent nog op tijd!

Fijn als ik je mag verwelkomen.Over de schrijver
Jij bent de creator van je eigen verhaal. Maar het is niet makkelijk om dat verhaal te verwoorden. Zeker niet als jij als multitalent een popcornhoofd vol ideeën hebt en overal mogelijkheden ziet.Ik werk met mensen die zich niet langer klein willen houden, maar groter willen groeien. Persoonlijk en met je vak. Ondernemers met een missie, een bijzondere aanpak, heel veel kennis en/of ervaring.Samen met jou ga ik op zoek naar diepere drijfveren, kleurrijke dromen en niet te vergeten jouw missie. Jouw hogere doel, waarvoor jij het allemaal doet. Ik zie snel de rode draad en geef je helderheid.Ik help je om je verhaal te leven: van woorden naar daden. Dat doe ik door middel van coaching, online programma's en vaak ook met mijn eigen pen.