Excelleren met Ideeën

Online programma om te floreren als creatieve professional

Met Excelleren met Ideeën ontwikkel je onweerstaanbare ideeën om te floreren in je werk.

Online programma om de ruimte te leren nemen voor je persoonlijke doelen en daarbij te leren uitblinken met je creativiteit.

Duur: 1 startmodule plus 7 lesmodules (8 weken)
Niveau: geen specifieke voorkennis nodig.
Inspanning: circa 3 uur per week
Voor: ondernemende en ervaren mensen, die de volgende stap willen zetten in hun ontwikkeling en blijvend van waarde willen zijn op de snel veranderende arbeidsmarkt.
Start: Direct na je aanmelding!

Ja ik ga Excelleren met Ideeën

 

Je vult hier je gegevens in, waarna je veilig met iDEAL betaalt. Het bedrag dat je ziet, is inclusief btw.Herken jij het volgende?

 • je wilt meer vrijheid om te doen waar je hart ligt. Je zit echter vast in ‘ja maars’. Dat frustreert je.
 • Je hebt allerlei ideeën, maar je voelt je er vaak onzeker over, waardoor de uitvoering van jouw ideeën voortijdig strandt.
 • Je raakt overspoeld door alle informatie en mist de focus op inspiratiebronnen die echt waardevol voor je zijn. Het lukt je maar niet om hier zelf verder mee te komen.
 • Je wilt je ideeën concreter maken, want daarin zit je toegevoegde waarde als professional. Je bent daarom dringend op zoek naar een structuur en andere hulpmiddelen om weer te bruisen.
 • Je komt er telkens niet toe om je creativiteit in te zetten in je werk of je eigen droomplannen. Je hebt daarom bemoediging en ondersteuning nodig om ruimte te maken voor je ideeën en daadwerkelijk resultaten te boeken met dat wat je het liefst doet.
 • Je hoopt nieuwe kansen te creëren voor werk dat echt bij je past door met een open en enthousiaste blik de wereld in te kijken.
 • Je wilt de zoektocht naar mooie ideeën een structureel onderdeel van je leven laten zijn.

Dat kan anders.

Want we worden allemaal geboren met ongekende creatief vermogens. We geven onszelf echter vaak niet de ruimte om dat creatieve vermogen te ontwikkelen en in te zetten. voor onszelf en voor anderen.

Die creativiteit hebben we juist hard nodig om te floreren in een wereld die steeds sneller verandert.

Kietel daarom de creatieve geest in je wakker, zodat je van waarde blijft. Ga uitblinken met je ideeën!

Dit is er mogelijk voor jou:

Als je de ruimte neemt om je creatieve vermogens te ontwikkelen, levert dit het volgende op:

INSPIRATIEKRACHT

 • Je leert je meest kansrijke inspiratiebronnen te onderzoeken en effectief in te zetten.
 • Je weet precies wat de juiste stappen zijn ideeën te vinden en ermee te jongleren.
 • Je hebt altijd inspiratie binnen handbereik als je vastloopt.

DURFKRACHT

 • Je durft nieuwe stappen te zetten en daadwerkelijk te beginnen.
 • Je legt slimme verbindingen met ideeën die je eerder verzameld hebt.
 • Je leert hoe je uit je vaste denkpatronen breekt en je leert te denken in kansen, zodat je tot verrassende oplossingen komt.
 • Je leert de onmisbare rol van verhalen kennen om je ideeën te verspreiden en anderen te raken.
 • Je weet hoe je draagvlak verwerft en hoe je ideeën omzet in daden.

UITVOERINGSKRACHT

 • Je vindt creatieve manieren om successen te boeken, meer inkomsten te krijgen en gemakkelijker nieuwe producten en/of diensten te creëren.
 • Je ontwikkelt je tot een onmisbare ideeënleverancier voor je organisatie of je opdrachtgevers.
 • Je weet hoe je je creativiteit systematisch inzet en daarbij de beste resultaten boekt.

En bovenal: je voelt de vrijheid om te doen wat je het allerliefst doet, op jouw eigen creatieve voorwaarden.

Het online programma Excelleren met Ideeën helpt jou met een beproefd systeem om je patronen te doorbreken, meer en betere ideeën te vinden en in actie te komen. Verhalen spelen daarbij een onmisbare rol.

Karien Vissers

Tekstschrijver / Karien Vissers

“Dit online programma heeft me heel veel opgeleverd, zoals loslaten en losdenken van oude denkbeelden en werkwijzen. Het heeft me anders leren kijken en ik ben ook veel meer om me heen gaan kijken. ‘Excelleren met Ideeën’ zie ik als een markeerpunt. Ik ben in actie gekomen, onder meer met een zelfstudieproject. Dat heeft me vervolgens over de drempel geholpen om zakelijk te gaan bloggen. Bij het teruglezen van mijn aantekeningen van het programma zie ik dat ik wat ik daar heb opgeschreven echt ben gaan uitvoeren.”

Door te klikken op de button kun je veilig betalen via iDEAL.

>> Ja ik wil Excelleren met ideeën 

Als je op de knop klikt, krijg je eerst nog een preview te zien voordat je betaalt.
Je vult je gegevens in, waarna je veilig met iDEAL kunt betalen. Het bedrag dat je ziet, is inclusief btw.
 

Dit ontvang je:

 

1. Startmodule

Deze module ontvang je nadat je je hebt ingeschreven. Met een verrassende ontdekkingsopdracht voor een frisse start!

2. Zeven lesmodules

Je ontvangt zeven keer een lesmodule met waardevolle informatie, geïllustreerd met creatieve voorbeelden.

Module 1 – Jouw inspiratiemethode

  In deze module vind je uit wat jouw favoriete inspiratiemethode is, zodat je voortaan slim en effectief te werk gaat om originele ideeën te ontwikkelen. Je ontdekt je ‘voorkeurskanaal’, je creatieve held en je beste inspiratiemomenten.

Module 2 – Je persoonlijke zoekopdracht

  Je ontdekt je beperkingen bij observaties en leert hoe je onweerstaanbare ideeën vindt. Je stelt onder meer je ideeënschatkaart samen en gaat zelf op ontdekkingsreis!

Module 3 – Je creatieve mindset

  In deze module leer je de 7 grootste misverstanden over creativiteit en ontdek je welke waanzinnige succesprincipes je daar tegenover zet om te floreren als creatieveling.

Module 4 – Je eigen ideeënmachine

  In deze module ontdek je hoe je in jezelf waardevolle ideeënbronnen vindt en hoe je dat verder ontwikkelt. Leer bijvoorbeeld hoe je je ergernissen omzet in inspiratiebronnen.

Module 5 – Het oprekken van je nieuwsgierigheid

  Je oefent beproefde manieren om nieuwe gedachtewegen te bewandelen en rekt stap voor stap je creatieve lefgrenzen op.

Module 6 – Verrijk je ideeën

  In deze module vergroot je je ontvankelijkheid om meer en betere ideeën te vinden en leer je je ideeën te verrijken.

Module 7 – Aan de slag

  Hoe breng je een goed idee in de praktijk? Hoe ga je om met weerstanden, bij jezelf en bij anderen? In deze module leer je hoe je daarmee daadwerkelijk aan de slag gaat.

 

3. Uitdagende opdrachten

Iedere module bevat prikkelende opdrachten, waarmee je jezelf ontwikkelt tot een vaardige ideeënvinder en -ontwikkelaar. Je gaat kijken, ontdekken, luisteren, experimenteren en vooral DOEN!

4. Kant-en-klare checklists

Je ontvangt een reeks waardevolle checklists om uit te printen en bij je te houden, zodat je precies weet waar je aan werkt en hoe.

5. Persoonlijke feedback

Ik stuur je mijn persoonlijke feedback op jouw stappen voor jouw creatieve ontwikkeling, zodat je nog beter weet waar je aan kunt werken.

6. Permanente toegang

Je hebt blijvende toegang tot de online leeromgeving (zolang als het programma blijft bestaan) waarin ik de meest waardevolle strategieën over moeiteloos creëren met je deel. Het programma blijf ik actualiseren.

 

 

Marjolijn Aarnoudse

Oprichter / Plaza Verde

“Dankzij Excelleren met Ideeën ben ik veel creatiever geworden. Creativiteit ontstaat met name door heel veel wat er al is en waar je dan je eigen twist en vernieuwing aan geeft. Dat inzicht heeft mij enorm geholpen om over een drempel heen te gaan en gewoon ergens te beginnen. Inmiddels heb ik een aantal nieuwe modellen ontwikkeld voor persoonlijkheidstrainingen.”

En… heb je al zin gekregen?

 

>> Ja ik wil excelleren met ideeën

Je krijgt eerst nog een preview te zien van je bestelling. Je betaalt veilig via iDEAL.

 

 

Je reisleider

Mijn naam is Sigrid van Iersel. Ik ben verhalenmaker en creatieve gids.

Ik bedenk het ene na het andere plan en zoek voortdurend naar manieren om daar iets mee te doen. Lange tijd had ik geen idee hoe dat precies werkte. Daarom ging ik op zoek naar de antwoorden.

Inmiddels ben ik er expert in geworden hoe je plannen uitvoert, focus houdt, mensen enthousiast maakt en het bijbehorende verhaal vertelt. Ik weet hoe je in actie komt en in beweging blijft. Daarover schreef ik vele artikelen, evenals het boek Lenig Denken.

Bij deze zoektocht deed ik een belangrijke ontdekking: achter het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve ideeën gaat een vaste aanpak schuil.

Een aanpak waarmee jij jouw beste leven kan leiden.

Want ik ben ervan overtuigd dat jij dit ook kan, zodat jij met jouw oplossingen het verschil maakt. In je eigen leven of in je werk. En daarbij ontwikkel je veel plezier bij het bedenken en uitvoeren daarvan, zodat jij vol overtuiging doet waarvoor je bedoelt bent en je talenten laat floreren.

 

Voor wie is Excelleren met Ideeën?

Dit programma is voor jou als je al enige tijd actief bent met je onderneming of je werk en een groeisprong wil maken.

Als je bereid bent om in jezelf te investeren, jezelf open te stellen en echt de wens hebt om jezelf te ontwikkelen, dan bereik je geweldige resultaten.

 

Het programma is echt iets voor jou als jij je hierin herkent:

 • Je voelt het verlangen om creatiever te zijn, je (weer) te verwonderen en de vrijheid te voelen om helemaal te doen waar je hart ligt.
 • Je wilt graag inspiratie, een glasheldere aanpak en concrete voorbeelden.
 • Je wilt echt aan de slag met concrete opdrachten: ontdekken, nieuwe paden inslaan en nieuwsgierigheid ontwikkelen.
 • Je wilt meer plezier hebben in je leven: werk en privé.
 • Door je focus te kiezen, hoef je je niet meer te laten afleiden. Je voelt dat dit het juiste moment is om in actie te komen.

 

Christel van Capelleveen

Online copywriter

"Dankzij Excelleren met Ideeën ben ik veel bewuster geworden van de momenten dat ik ideeën heb en dat ik er dan iets concreets mee kan doen. Een idee komt niet in een eureka-moment, maar kan een opeenstapeling zijn van meerdere invallen. Leuk was ook om mijn creatieve helden te inventariseren! En serendipity was altijd al een favoriet (ik kom uit het bibliotheekvak), maar dat dit zoveel kan opleveren, wist ik niet. Nieuwe paden bewandelen, andere mensen betrekken bij je ideeën, erg leuk!”

>> Ja ik wil exelleren met ideeën

Je krijgt eerst nog een preview te zien van je bestelling. Je betaalt veilig via iDEAL.

 

Dit schrijven deelnemers

“Het programma Excelleren met Ideeën is inspirerend en helpt me om meer focus op mijn ideeënbronnen te krijgen.”

“Zeer energiegevend en – ondanks het borrelende vat met ideeën dat ik werd – een rustpunt in mijn anders zo drukke dag. Wat heb ik genoten van deze qualitytime met mijn creativiteit!”

“Iedere week zijn de modules een groot feest.”

“Er is iets in beweging gezet: ik voel, ik kijk, ik stel mezelf vaak de waarom-vraag. Het verrijkt mijn leven en maakt me vrolijker :-)”

“Ik ben zo veel beter geworden om mogelijkheden en alternatieven te bedenken. Alles is ineens mogelijk.”

 

Optimale gemoedsrust dankzij 100 % garantie

Ik weet zeker dat Excelleren met Ideeën je veel oplevert bij je creatieve ontwikkeling en daadkracht. Je ontwikkelt de zekerheid dat je altijd creatieve bronnen in overvloed hebt, zodat je altijd nieuwe ideeën kunt ontwikkelen.

Ik wil dat je supertevreden bent. Daarom krijg je m’n persoonlijke garantie.

Ben je niet tevreden over het programma? Stuur mij dan binnen 10 dagen na betaling daarover een e-mail. Je krijgt dan het volledige bedrag retour. Uitleg niet nodig, want ik wil je honderd procent zekerheid geven.

Heb je nog vragen? Een stemmetje in je hoofd dat zegt: ja maar…

Kijk dan bij de veelgestelde vragen en mijn antwoorden. Of stuur een mail naar contact@sigridvaniersel.nl en ik reageer snel.

Nog even op een rij

 • Online programma met 7 modules
 • Je krijgt eersteklas lesmateriaal met prikkelende opdrachten die je precies de weg wijzen naar meer creativiteit en je krachtig ondersteunen bij de uitvoering.
 • Het programma is overzichtelijk en gemakkelijk om te volgen in je eigen tempo.
 • Checklists en handige stappenplannen.
 • Persoonlijke feedback op je voortgang.

 

 

Jouw investering 

 

Je investeert tijdelijk € 297,- voor het hele programma (excl. btw).

Bij je inschrijving voor Excelleren met Ideeën ontvang je als bonus ook het complete startpakket Ideeënschatkamers met ondersteunende tips, ideeën en inspirerende voorbeelden.
Je gebruikt dit startpakket als je behoefte hebt aan extra ideeën en inspiratiebronnen. Ook vind je hier een uitgebreide lijst met boeken en websites om je nog verder te verdiepen.

Deze investering ga je op verschillende manieren terugverdienen.

• Kostenbesparingen: je vermijdt de veelgemaakte fouten en bespaart je daarmee handenvol geld.
• Tijdwinst: je steekt je kostbare tijd niet in urenlange zoektochten naar de benodigde informatie. In plaats daarvan besteed jij je tijd aan het helpen of begeleiden van anderen. Uren die jij gewoon betaald krijgt.
• Nieuwe (ondernemers-)kansen: Je bent straks meer zichtbaar, je werkt effectiever en je behaalt meer impact met je idee of met je missie.

Klik op onderstaande button om deel te nemen:

 

>> Ja ik wil excelleren met ideeën

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Lees hier de privacyverklaring.

 

Veilige betaling

image

Je doet een veilige aankoop. Voor de afhandeling van de betaling maak ik gebruik van Digitale Factuur en iDEAL.

 

 • Direct na je betaling via iDEAL ontvang je een betalingsbewijs in je e-mailbox.
 • Je ontvangt de link naar het startpakket Ideeënschatkamers. Je kunt vandaag dus al met dit pakket aan de slag.
 • Na aanmelding krijg je ook direct de startmodule in je inbox, met nuttige tips over het volgen van dit programma en een prikkelende opdracht om alvast in de stemming te komen :). Vervolgens ontvang je iedere veertien dagen een nieuwe module met informatie en opdrachten.

Anders betalen?

 • Ben je een deelnemer buiten Nederland? Stuur een mail aan contact@sigridvaniersel.nl met vermelding van je voor- en achternaam en volledige adresgegevens (en indien van toepassing: je bedrijfsnaam en btw-nummer). Je ontvangt dan een digitale factuur met de gegevens die voor een internationale betaling nodig zijn.
 • Gaat je werkgever betalen? Stuur een mail aan contact@sigridvaniersel.nl met vermelding van de naam van je werkgever, je voor- en achternaam en volledige adresgegevens van de afdeling die jouw deelname gaat betalen. Je ontvangt dan een digitale factuur met de betaalgegevens.

 

Ik vind het fantastisch als je mee doet met dit inspirerende programma en je jezelf inschrijft voor deelname. Ik wens je alvast een overvloed aan ideeën toe!

 

Met ideeënrijke groet,

Sigrid