Jongleren met Vermicelli

Leef en creëer je eigen verhaal

Storytelling en creatief denken

Sigrid van Iersel

Auteur Jongleren met Vermicelli

"Ontdek hoe je je eigen verhaal vormgeeft."

Het boek Jongleren met Vermicelli is een werk- en speelboek over het creëren en leven van je eigen verhaal. Het boek leert jou hoe je je verhalen krachtig vormgeeft met storytellingtechnieken en daarmee ook sturing geeft aan je leven.

Neem  je verhaal in eigen hand

 Jongleren met Vermicelli levert je op:

  • Leer je eigen verhalen te vinden en op een krachtige manier vorm te geven aan de hand van het SCRIPT-Verhalensnoer
  • Toegang tot de website met extra materialen: checklists, filmpjes, tips
  • Tientallen inspirerende voorbeeldverhalen

Het boek is speciaal bedoeld voor:

  • Schrijvers van allerlei soorten teksten, profielteksten en andere verhalende teksten
  • Mensen die de regie willen voeren over hun eigen leven
  • Iedereen die storytelling op een speelse manier wil toepassen


Gijs van Wulfen

Schrijver en oprichter 

VOORT-methode

"Verfrissend en praktisch"

"Met dit boek helpt Sigrid je toekomstverhaal zelf te verbeelden, en op te schrijven met veel praktische oefeningen. Zodoende vorm je jouw eigen toekomstbeeld, innoveer je jezelf en waag je de sprong naar het onbekende wat gemakkelijker.

 

In Jongleren met Vermicelli confronteert en inspireert Sigrid je om te verbeelden en te vertellen zodat je kunt starten met een betekenisvoller en gelukkiger leven. 

Begin vandaag met dit inspirerende boek!"

Wat andere lezers zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Christine Boland | Trendanalist

"De mens zoekt houvast, een ijkpunt, richting. Verlangt naar verbinding en betekenis, een eigen en een gedeeld narratief. Mens-zijn wordt een werkwoord. 


Daarom komt dit boek op het goede moment. Als een toegankelijke en werkbare tool om je te helpen houvast te vinden in een door jou zelf geformuleerde verhaallijn. Dat geeft richting, rust en ruimte in je hoofd. Wie wil dat nou niet?"

Ms. Nameless
Add Your Stars
Anna Lammers | Coach en trainer

"Complimenten, wat is dit een geweldig boek! Het is toegankelijk geschreven en daardoor makkelijk leesbaar. Er staat zoveel bruikbare informatie in om aan de slag te gaan met je eigen verhaal.


De ervaringsverhalen zijn inspirerend om te lezen en geven een extra dimensie aan de informatie. De oefeningen zijn leuk om te doen en vormen een waardevolle toevoeging.


Kortom een boek dat ik nog vaak zal openslaan als ik weer inspiratie nodig heb voor mijn eigen verhaal."

Ms. Nameless
Add Your Stars
Desiree Hornikx | Theatermaker

"Als theatermaker en verhalenvertelster is het boek Jongleren met Vermicelli in korte tijd een onafscheidelijk maatje geworden. 


Zowel om mezelf bijna dagelijks van positieve input te voorzien, maar ook om mijn publiek te verrassen. Waarmee? Met de talloze inspirerende en vrolijke ideeën die Sigrid aanreikt!


Ms. Nameless
Add Your Stars

Dit schrijven zij over 
Jongleren met Vermicelli:

Heleen Janssens| Blogger 

Het boek bevat veel opdrachten als aansporing voor de lezer om diens eigen ‘verhaal’ te ‘ontdekken’. Ik heb iets anders ontdekt, namelijk dat je die opdrachten ook kunt gebruiken om in gesprek te gaan met iemand anders.


Om zo in de intermenselijke interactie meer diepgang te brengen. Zodat je eens over andere dingen kunt praten dan hoe gaat het' en 'warm hè'.

Bert Heesakkers | Storytelling Academy

Jongleren met Vermicelli is helder en speels geschreven en heeft daarmee een bepaalde vaart die aanstekelijk werkt. De opdrachten zijn leuk om te doen en nemen zelden meer dan een half uur van je tijd in beslag.


Verfrissend is ook dat de voorbeeld-verhalen niet alleen gaan over succesvolle ondernemers, die na verkoop van hun bedrijf in financiële vrijheid hun dromen zijn gaan najagen.


Ook de verhalen van mensen die vanuit de schuldsanering hun dromen waarmaken komen aan bod. Hiermee laat Sigrid zien dat het herschrijven van je levensverhaal tot ieders mogelijkheden behoort.

Jan Swagerman | narratief coach

Creëer je en leef je eigen verhaal, is de ondertiteling van Sigrids nieuwste boek. Leest makkelijk en is zeer overzichtelijk, ook door allerlei opdrachtjes en icoontjes die helpen direct concreet aan de slag te gaan.


Het boek staat barstensvol praktische tips om verteller te worden en achter je eigen woorden te staan. Je hebt echter pas echt wat te vertellen als je eerst de weg naar binnen durft te gaan. 


Juist die zoektocht naar eigen levensverhaal -inclusief alle tekortkomingen en mislukkingen- geeft zeggenschap. Op een heldere en luchtige manier helpt Sigrid daarbij.

Jongleren met Vermicelli

in je tas of kast?

Jongleren met Vermicelli – Creëer en leef je eigen verhaal
Uitgave: Verhaallijnen, 2019
ISBN: 9789081892414

Het boek is verkrijgbaar als pocketboek of als e-book.  

  • E-book: 19,95 (incl. btw)
  • Pocketboek: 24,95 (incl btw) + verzendkosten


Het e-book ontvang je onmiddellijk na betaling in je mailbox (pdf). Het pocketboek wordt geproduceerd via printing on demand: vandaag besteld is over-overmorgen in huis.

arrow_drop_up arrow_drop_down