Expeditie Eigen Stem

Ons nieuwe boek is in aantocht!

Hoe geef jij sturing aan jouw verhaal?

Je dobbert door het leven, maar voelt ergens dat je je kern mist. Je bent een verwaterde versie van jezelf. En het is moeilijk om de stap te zetten naar meer betekenis, op een manier die echt bij jou past.


Hoe word je de grootse, meeslepende en beste versie van jezelf?


Dit boek is jouw reisgids op je expeditie naar je eigen stem, om uit te vogelen wat écht belangrijk voor je is bij je creatieve expressie. Je zult obstakels tegenkomen, valkuilen ontwijken en mensen ontmoeten met hun eigen missie die jou inspireren om door te zetten. Je pakt kanskaarten, treft toverstafjes aan en maakt kennis met hoge verwachtingen.

null

Het draait allemaal om creatieve vernieuwing van jezelf. Net zoals de roodborst Robin die in dit boek opduikt als vliegende held.


Herkenbaar? Dan is het boek Expeditie Eigen Stem voor jou geschreven! 

Komend najaar is het boek voor jou beschikbaar!


Anja Neubauer (illustrator)

Sigrid van Iersel (schrijver)

Expeditie Eigen Stem
Jouw ontdekkingsreis naar vervulling

Interesse?

Schrijf je alvast in voor deze lijst, dan blijf je op de hoogte.

Verwachte verschijning: begin oktober 2024


Rijke voorbeelden, daar geniet ik van

“Het boek nodigt uit tot doorlezen en kan je helpen uit je comfortzone te stappen. De persoonlijke verhalen afgewisseld met de rijke voorbeelden uit een breed spectrum, daar geniet ik van. 100 procent zeker dat ik dit boek aan anderen aanbeveel.”

Eva Dehé

Humor en zelfspot, verrukkelijk

“Dankjewel dat je zo’n groot thema als levensvervulling zo klein en zo toegankelijk maakt. Het boek geeft veel ruimte aan de lezer om

zich te identificeren met de vele voorbeelden, maar ook om zichzelf te ontdekken. Er zit humor en zelfspot in, dat vind ik verrukkelijk.” 

Suzanne van den Biggelaar

Vriendelijk duwtje om de stap te maken

“Het boek geeft symbolisch aan hoe je je eigen waarde kan vinden. Het is zacht en vriendelijk geschreven, alsof je een liefdevol duwtje krijgt om de stap te maken. Dit is een boek dat ik op mijn nachtkastje leg om mijzelf steeds weer te inspireren.”

Josée Thissen-Rojer