43 supertips voor schrijvenmet plakkracht

Deze lijst met 43 supertips geeft antwoord op de vraag hoe je in hemelsnaam een verhalende tekst met plakkracht schrijft.

Mijn naam is Sigrid van Iersel en ik vind niets leuker dan storytelling en schrijftechnieken tot een plakkend geheel klutsen.

Iedereen weet tegenwoordig alles over storytelling, archetypes, plots en structuur. En ik weet dat jij nu niet meer weet waar je moet beginnen. Ik heb namelijk ook op dit punt gestaan, en dat met een achtergrond in de journalistiek, dus daar kon het niet aan liggen.

Toch kun jij ook plakkracht geven aan je teksten. Het gaat er om dat JIJ weet wat je wilt bereiken én hoe je dat doet. Dus downloaden en aan de slag!

Ja dat wil ik 
Je kunt je altijd weer makkelijk uitschrijven.

Dat aansprekende verhaal waarmee je anderen 

inspireert en in beweging brengt.

Ja, stuur me die PDF met supertips!


Daarnaast ontvang ik voortaan wekelijks de Verhalenmail over storytelling en creatief denken.

  Fijne opsteker

  Wat een fijne opsteker weer! Elke keer weet je in je mail weer iets aan te stippen waarvan ik denk: he, dit is leuk, interessant, een goede reminder.


  Lezeres

  Geniaal

  Wederom een super inspirerende mail. Enkele afleveringen leken helemaal over mijzelf te gaan. En-en in plaats van of-of, geniaal!  lezeres

  Pakkend

  Geweldig! Met een big smile je mail gelezen. Doet me denken aan hoe lelijke eendjes een prachtige zwaan worden. Niemand die zo mooi en pakkend kan schrijven als jij.

  lezeres

  Storytelling en creatief denken

  Benader je plan niet als een kwestie maar als een queeste. En vertel dát verhaal.